Jump to content

Dveri srpske!?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

klapklap fmqmtx fmqmtx Човек који гласа за ДС ми приговара нешто Дверима.

Naravno da su bolji od grupe ljudi koja svoj identitet pronalazi u nacionalizmu,i u tome da smo mi nekakav sveti narod,protiv koga se urotio ceo svet.Ne kazem da su savrseni,daleko od toga,ali porediti ih sa organizacijom kao Dveri je smesno.

Па ово има само код нас.Боље ти гледај мајсторе да ови твоји не продају Космет,па Војводину,пошто су све остало продали.Пусти ти нас "фашисте"!

Kosovo je izgubljeno vec odavno,tako da je sve ostalo samo zavaravanje.Sad,sto mi imamo problem sa prihvatanjem realnosti,to je druga prica.Nase zelje su jedno,a stvarnost je drugo.

Очигледно си ти тај који има проблема са стварношћу..када верујеш да се Србија губи на неком преговарачком столу...и од стране жутих и арбанашких терориста..

Србија је преживела многе..па ће и вас..

Pregovarali,ne pregovarali...isto ti se vata.Kosovo nije nase,niti ce biti u skorijoj buducnosti.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

DS je bio na vlasti 1999 kada je palo Kosovo? Kada cete vec prestati da zivite u bajci i da shvatite da Kosovo nije prodato vec izgubljeno u ratu.Da li stvarno postoji iko ko je verovao da ce posle 1999 i odlaska nase vojske i policije odatle ikada doci dan da ce se oni vratiti dole uz pristanak albanaca koji dole zive? da li ste toliko slepi, odlepili od pracenja RTS nili nesto trece?

Na severu Kosmeta jos ratuju, eno izgleda da jos nisu porazeni?

Sta predlazes?Da posaljemo vojsku?

Подели на овим сајтовима

Pregovarali,ne pregovarali...isto ti se vata.Kosovo nije nase,niti ce biti u skorijoj buducnosti.

Како није...ја два пута годишње одем да обиђем моју кућу на Косову и Метохији?

можеш сада у Септембру са мојом маленкошћу да кренеш..па ове твоје изјаве понови пред Србима...са КиМ-а!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

klapklap fmqmtx fmqmtx

Ivice, super si primetio. Upravo to je poenta. Realnosti na terenu nema koja bi trebala d se prihvati. Jer da je ima hiljadama godina ne bi bilo rata. Ta "realnost" koju treba prihvatiti je eufemizam za kapitulaciju. Treba kapitulirati je pravo znacenje te fraze.

I ja kazem - nema kapitulacije, ni u Bosni, ni na Kosmetu, ni u Republici Srpskoj Krajini. Nigde i nikada.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

дени ја контам да си ограничен човек..и немам проблема са тим...нико није савршен...осим Бога....

али имам проблема када лажете на људе...и посебно оне који нису у могућности да ти одговоре...и било би фино од модерације када би санкционисали овакво писање...

то се често дешава зеебдее, денију и сл...да сада све не наводим...

On nekome nesto ogovori  klapklap fmqmtx fmqmtx 0110_hahaha 4chsmu1 prst ka dole

Оче Зоране из Минесоте...

зар се нисмо договорили да се ви мени не обраћате..а ни ја вама..

ваша мржња и нетолеранција су стварно саблазан за мене..

Oce Pero iz Papua Nove Gvineje samo se pitam koliko imas kredita da pred ocima svih moderatora nekome govoris da je ogranicen. A ti si sablazan za ljudski rod.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Kosovo je izgubljeno vec odavno,tako da je sve ostalo samo zavaravanje.Sad,sto mi imamo problem sa prihvatanjem realnosti,to je druga prica.Nase zelje su jedno,a stvarnost je drugo.

E, ali vi sto "prihvatate realnost" set mi najjaci. Mislim, sta to znaci "prihvatiti realnost"? Pridje ti neko na ulici, nalupa ti tuce samara i otme auto i sta, ti bi "prihvatio realnost" da vise nemas kola i da si porumeneo?

Jel stvarno potrebna ovakva banalizacija stvari?Evo,slusamo tvoj plan kako da povratimo Kosovo,tj.da ubedimo gotovo sve sile sveta da stanu na nasu stranu.

Подели на овим сајтовима

Zaista bih voleo taj SF da pobede Kostunjavi i ovi fasisti iz Dveri i onda kazu " znate onu rezoluciju 1244; nama je Sloba porucio da je to pobeda u ratu, mi krenuli sa vojskom na Kosovo"

Stvarno postoje likovi koje je taj komunista ubedio da je povlacenje nase vojske odozdo pobeda i da ce se nekada vratiti. A vidim i siptare kako govore "eh eto ovi pametni srbi se setili da se mogu vratiti dole i da su nas pobedili onomad kada smo ih proterali"  7896634 7896634 7896634 7896634 7896634

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Oce Pero iz Papua Nove Gvineje samo se pitam koliko imas kredita da pred ocima svih moderatora nekome govoris da je ogranicen. A ti si sablazan za ljudski rod.

Ви сте Оче Зоране свештеник СПЦ и неби требали тако да се понашате!

Видим разлог због кога кријете ваш идентитет..мислим да се ваш Епископ неби сложио са вашим писањем!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Независно ? Да,али то је анкета на овом форуму. Колико мислиш да су људи ван православних форума чули за "Двери" ? Не верујем.

Није..него са сајта...који се бави новинарством...

Ρади се о следећем,познајем човека који се бави телефонским анкетама,и који живи од тога. Његову агенцију су скоро платиле "Двери" да направи истраживање о томе шта људи мисле о "Дверима" и да ли би њима дали глас на изборима. И много људи нису чули за њих,или ако су већ чули,идентификују их са "образом" и сличним организацијама.

Била је толика трагедија,да када су питали телефоном "да ли сте чули за "двери српске"",људи нису добро разумели па је било оно "шта ? за "звери српске" ?  7896634

Људи су заиста мало чули о њима уопште,а питање је требало да буде да ли би сте гласали за њих,тако да знам из прве руке о резултатима телефонске анкете.

Подели на овим сајтовима

Jel stvarno potrebna ovakva banalizacija stvari?Evo,slusamo tvoj plan kako da povratimo Kosovo,tj.da ubedimo gotovo sve sile sveta da stanu na nasu stranu.

Vojska, obuka, oruzje, borba, ne odustajanje od svoga prava nikada, do groba.Eto kako.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ви сте Оче Зоране свештеник СПЦ и неби требали тако да се понашате!

Видим разлог због кога кријете ваш идентитет..мислим да се ваш Епископ неби сложио са вашим писањем!

Da nastavim tamo gde je Deni stao " ne bi" . sa tvojim pisanjem se ne bi slozio ni Vuk Karadzic a ni tvoja profesorica srpskog jezika.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Независно ? Да,али то је анкета на овом форуму. Колико мислиш да су људи ван православних форума чули за "Двери" ? Не верујем.

Ρади се о следећем,познајем човека који се бави телефонским анкетама,и који живи од тога. Његову агенцију су скоро платиле "Двери" да направи истраживање о томе шта људи мисле о "Дверима" и да ли би њима дали глас на изборима. И много људи нису чули за њих,или ако су већ чули,идентификују их са "образом" и сличним организацијама.

Била је толика трагедија,да када су питали телефоном "да ли сте чули за "двери српске"",људи нису добро разумели па је било оно "шта ? за "звери српске" ?  7896634

Људи су заиста мало чули о њима уопште,а питање је требало да буде да ли би сте гласали за њих,тако да знам из прве руке о резултатима телефонске анкете.

ај лепо...сада си рекао нешта што нема везе са темом...али ово је сајт..новина које се читају...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Била је толика трагедија,да када су питали телефоном "да ли сте чули за "двери српске"",људи нису добро разумели па је било оно "шта ? за "звери српске" ?   7896634

7896634 7896634 7896634 7896634 mislim da su oni dobro culi ali ih tako zamisljaju.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Da nastavim tamo gde je Deni stao " ne bi" . sa tvojim pisanjem se ne bi slozio ni Vuk Karadzic a ni tvoja profesorica srpskog jezika.

Оче Зоране..стварно ниско од вас...да спамујете тему због грешке у граматици...

само показујете каква сте ситна душа...и још једном сте потврдили разлог због кога кријете да сте Свештеник...јер би сигурно били санкционисани од стране Епископа Лонгина када би написали такво шта са вашим пуним именом и презименом..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...