Jump to content

Dveri srpske!?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

A ja sam ti vecsto puta porucio da me zaobidjes u sirokom luku sve dok ne ukapiras da te ne mrzim i da nisu svi koji misle kao ti izdajnici i demokrate ili sta god si vec utripovao u svojoj glavi. Smesno je i da pricas o mrznji jer tvoja mrznja prema muslimanima, hrvatima, demokratama, homoseksulacima, amerikancima i svim ostalima je legndarna. A tvrdis da si hriscanin.uz to zar ne kapiras da te ljudi stalno prze i daju ti lazne info da se sprdaju sa tobom jer tvoja cuvena ja znam jer imam kontakte je vec hit na forumu

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Оче Зоране, ја сам вас лепо замолио да одемо ја и ви у Зубин Поток и да баталите ту ДС пропаганду..него са лица места да се уверите у стање..ви Оче уместо прихватања позива мене поново вређате..

ја стварно не могу да вас разумем..вашу мржњу...према мени...

као Хришћанин и Свештеник у СПЦ неби требали тако да се понашате према нама верницима..

Ја се чујем са људима из З.Потока и људи су потпуно одсечени од стране режима у Београду...и њихов глас нема могућности да се чује..

Pa DS samo nastavlja tradicije mafijaskog rezima uspostavljenog od strane djindjica nakon huliganskog i vandalskog paljenja skupstine.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Оче Зоране, ја сам вас лепо замолио да одемо ја и ви у Зубин Поток и да баталите ту ДС пропаганду..него са лица места да се уверите у стање..ви Оче уместо прихватања позива мене поново вређате..

као Хришћанин и Свештеник у СПЦ неби требали тако да се понашате према нама верницима..

Ја се чујем са људима из З.Потока и људи су потпуно одсечени од стране режима у Београду...и њихов глас нема могућности да се чује..

Pa DS samo nastavlja tradicije mafijaskog rezima uspostavljenog od strane djindjica nakon huliganskog i vandalskog paljenja skupstine.

Очигледно...и увек им је неко други крив..нпр..народ...

народ се усудио да мало размисли о некој малоумној одлуци...замисли!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Pa DS samo nastavlja tradicije mafijaskog rezima uspostavljenog od strane djindjica nakon huliganskog i vandalskog paljenja skupstine.                                                                                                                        Uvek su srbi sa koaova makar iMwdju sebe jedinstveni. Uvek dok ih stoka iz DsS nije juce podelila. Bagra je galamila i vristala na sastanku u pokisaju da ga miniraju a najveci problem jebio sto jos ostatak srba nije hteo tv kamwre na sastanku jer su znali da ti jadnici uoravo i koriste sve samo za licnu promociju. A sto se tice palje ja skupstine sta mislis da li je strasnije zapaliti istu posle kradje izbora ili pokrasti izbore? Uz to tahmetli sloba bi nakbolje resio ptoblem na kosovu uostalom tamo je uvek po albanskim mestima dobijao 103 odsto glasova

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Уместо да гледа како нам пољоприведа и привреда пропада!

Привреда и пољопривреда ће да крену да се развијају кад их политичари оставе на миру. Последње што нам треба је још један ”план” за развој пољопривреде, па био он ”секуларни” или ”васколико-православни”.

nasznak9877777777777777777 Хтео сам само да нагласим да се не потенцира та прича о секуларности.Дечко понавља као папагај,а не схвата да неће ништа да се промени.Боље да се усредсредимо на нешто друго,па сам дао баналан пример за горе наведено.

Подели на овим сајтовима

Не једино ви са форума да направите странку,а Петра да пустите да са 17 година објашњава људима старијим 20-30 година од њега,како треба држава да се гради.Запео човек за ту секуларизацију,који нико не ферма.Уместо да гледа како нам пољоприведа и привреда пропада!

nasznak9877777777777777777

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Привреда и пољопривреда ће да крену да се развијају кад их политичари оставе на миру. Последње што нам треба је још један ”план” за развој пољопривреде, па био он ”секуларни” или ”васколико-православни”.

nasznak9877777777777777777 Хтео сам само да нагласим да се не потенцира та прича о секуларности.Дечко понавља као папагај,а не схвата да неће ништа да се промени.Боље да се усредсредимо на нешто друго,па сам дао баналан пример за горе наведено.

Pazi ovako.Tema je bila sta mislite o Dverima,i ja sam odgovorio na pitanje.To je moj stav sa kojim ti mozes da se ne slazes ili slazes koliko god hoces.Tvoja stvar i to se mene ne tice.Nigde nije bilo ni pomena o poljoprivredi niti bilo cemu drugome sto pominjes.

Ako tebi odgovara stranka kao sto su Dveri,evo punoletan si,pa ces lepo moci na sledecim izborima da glasas za njih.Veoma prosto.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Скоро сам на фејсбуку читала нека писања подмладка из Двери,чини ми се да су били Двери-Сомбор...чини ми се.Веома фашистичке,наци-патриотске изјаве.Није ми се допало нимало.Мислим да морају да имају увид у своје чланство и да усмере те младе људе на праву страну јер ово овако,није добро.

Сигурно ћемо ове године ако видимо Бошка на Сајму књига,рећи му неке наше примедбе,онако пријатељски.

Ја сам се носила мишљу да гласам за њих,чак сам и годинама,притајено гајила наду да ће ући у политику и променити неке ствари у овој јадној земљи али сада више нисам сигурна у то и жао ми је због тога.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

0205_whistling Хтео сам само да нагласим да се не потенцира та прича о секуларности.Дечко понавља као папагај,а не схвата да неће ништа да се промени.Боље да се усредсредимо на нешто друго,па сам дао баналан пример за горе наведено.

Pazi ovako.Tema je bila sta mislite o Dverima,i ja sam odgovorio na pitanje.To je moj stav sa kojim ti mozes da se ne slazes ili slazes koliko god hoces.Tvoja stvar i to se mene ne tice.Nigde nije bilo ni pomena o poljoprivredi niti bilo cemu drugome sto pominjes.

Ako tebi odgovara stranka kao sto su Dveri,evo punoletan si,pa ces lepo moci na sledecim izborima da glasas za njih.Veoma prosto.

Dobro cekam i ja tebe da postanes punoletan,pa da glasas za stranku_______,koju?Naravno ona sto ce da mi donese sekularnu drzavu,ipak se od toga zivi.

Подели на овим сајтовима

Draga valentina oni i  jesu usmerili tu decu; ali u taj fasizam o kome pricas.

Jel mozete da date neki materijal da su ih oni usmerili ka tome?

Danas znamo da su mlada deca podlozna fasizmu,pa pokusavaju da se sakriju iza neke organizacije...obraz,snp1389,pa cak i u eto najmanje fanaticnim Dverima.

Mislim da je malo smesno optuzivati Dveri,zbog nekolicine.Danas su mladi,nepismesni u stranackim klubovima zbog posla,ne mogu oni da budu mera jedne organizacije?

Подели на овим сајтовима

Valentina imao sam prilike da ih slusam kako sluzbeno tako i nesluzbeno. Ono sto sam cuo nesluzbeno opd njihovih celnika jos poodavno navelo me da se drzim podalje od njih. Oni ti nekako dodju kao salonsko krilo Obraza; sto bi posprdno rekli salonski fasisti.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Dveri srpske...sta mislite o toj organizaciji?

Имам позитивно мишљење о њима, организација која може да уради веома добре ствари за државу јер има доста здравих ставова. Наравно, не слажем се у свему са њима, али суштински подржавам.
Подели на овим сајтовима

• Гости

Скоро сам на фејсбуку читала нека писања подмладка из Двери,чини ми се да су били Двери-Сомбор...чини ми се.Веома фашистичке,наци-патриотске изјаве.Није ми се допало нимало.Мислим да морају да имају увид у своје чланство и да усмере те младе људе на праву страну јер ово овако,није добро.

Сигурно ћемо ове године ако видимо Бошка на Сајму књига,рећи му неке наше примедбе,онако пријатељски.

Ја сам се носила мишљу да гласам за њих,чак сам и годинама,притајено гајила наду да ће ући у политику и променити неке ствари у овој јадној земљи али сада више нисам сигурна у то и жао ми је због тога.

На такве ствари треба да реагују вође Двери кој су веома озбиљни и зрели људи. То има свакако чини штету, али то су минорне групе.
Подели на овим сајтовима

Фејсбук је тешко контролисати и кад је твој лични профил у питању а камо ли некаква група.

Ево мени су јуче уредници на фејсу брисали поруке са мог профила, а могли су и да убаце неке слике и подметну ми како подржавам ЛГТБ организације или да сам транвестит, док ја отворим фејс и видим шта је , ђењаааа  0110_hahaha

Коме после да певам у цркву , сви би бежали од мене а неки би ми се примицали , куку

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...