Jump to content

Dveri srpske!?

Оцени ову тему

Deni72

Препоручена порука

Kosovo jeste naše, a za Kosovo borio se Zoran Đinđić i bori se Boris Tadić! Za onog trećeg ne znam ko je..

Ali nije svaka borba ratovanje. Ratovanje mora da bude uvek naj naj poslednja opcija, i to za one koji ne vole ratovanje, koji su pacifisti. Dokle za one koji vole ratovanje, za njih - šta za njih: oni sami ne smeju da budu nikad opcija! Rat je gadost, tu nema ponosa, časti, ima se samo smrti, nesreće i nepravde. Rat je sotona.

Kosovo ima da se vrati Srbiji putem mira i dogovora.

Odbrambeni rat je pravo i obaveza svakoga od nas.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Naravno da ce svako Ivice da odlucuje za sebe, neces ti odluciti u ime svih.

Али зато ти можеш да одлучиш да ”Nikada se Srbi nece predati”. Е мој Билбијо...

Upravo tako. Ja u ovo verujem. I dzaba sav trud protivu toga.

Подели на овим сајтовима

Naravno da ce svako Ivice da odlucuje za sebe, neces ti odluciti u ime svih.

Али зато ти можеш да одлучиш да ”Nikada se Srbi nece predati”. Е мој Билбијо...

Upravo tako. Ja u ovo verujem. I dzaba sav trud protivu toga.

То је већ нешто друго. Наравно да имаш право да верујеш да ће сваки Србин (шта год то било) добровољно да одлучи да ли да узме пушку и крене у нови рат. Надам се да то не значи да верујеш да треба да дође неки нови Слободан Милошевић који ће да натера сваког Србина да тако одлучи и уради.

Подели на овим сајтовима

Па зато што ваљда људи који живе на неком протору имају веће право од тебе да одлучују о својој судбини...

Замисли да дођу Срби из З.Потока и теби у општинском парламенту уређују политику???

Мислим да би било мало смешно...

А опет слава Богу да већина Срба у Србији је свесна заједништва и зајединчког интереса очувања Србије у неким тренутним границама ради сопствене заштите..

Такво размишљање ће ти само довести арбанасе у твој град..а после неће имати ко тебе да заштити..

Зато се Србија барнила у Книну, Бања Луци, Подгорици и Скопљу...само тада нису многи сконтали....

U ovom slucaju,ne odlucuju ni oni ni ja.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Kosovo jeste naše, a za Kosovo borio se Zoran Đinđić i bori se Boris Tadić! Za onog trećeg ne znam ko je..

Ali nije svaka borba ratovanje. Ratovanje mora da bude uvek naj naj poslednja opcija, i to za one koji ne vole ratovanje, koji su pacifisti. Dokle za one koji vole ratovanje, za njih - šta za njih: oni sami ne smeju da budu nikad opcija! Rat je gadost, tu nema ponosa, časti, ima se samo smrti, nesreće i nepravde. Rat je sotona.

Kosovo ima da se vrati Srbiji putem mira i dogovora.

Ako ti se gine,dodji u Srbiju,pa pravac na Kosovo.Ja da ginem za dzabe nemam nameru,a ti kako hoces.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Naravno da su bolji od grupe ljudi koja svoj identitet pronalazi u nacionalizmu,i u tome da smo mi nekakav sveti narod,protiv koga se urotio ceo svet.Ne kazem da su savrseni,daleko od toga,ali porediti ih sa organizacijom kao Dveri je smesno.

У чему су бољи у крађи и распарчавању ове земље?Ајде остави са стране национализам,јер национализам није ништа страшно национализа=патриотизам,не разумем шта је лоше у томе?шта глумиш више?оставимо са стране национализам,шта је ДС урадио за нашу Србију ево већ 10 година.Слушам!

Јел ти ради можда отац у државној фирми?

Kosovo je izgubljeno vec odavno,tako da je sve ostalo samo zavaravanje.Sad,sto mi imamo problem sa prihvatanjem realnosti,to je druga prica.Nase zelje su jedno,a stvarnost je drugo.

Изгубљено је за тебе,за мене није изгубљено.Ја доле имам своју земљу,истеран сам насилно са Космета.Кад дођу по твоју земљу,јел очекујеш да се ја борим?Нећу веруј ми,нећу да се борим за Космет ратом,јер све може да се реши ако будемо паметни.

Али пошто твоји Тадићевци су обични плаћеници,они су од наше државе направили једну спрдачину,која увек савија кичму,направили су од нас неозбиљну државу!Ђиниђић је лепо рекао и за Хаг,ако хоћемо да сарађујемо,онда морамо 100% да будемо са Хагом,не смемо да будемо у средини,јер испадамо неозбиљна држава,никог неће занимати наши интереси.

Е то ви правите од наше земље!!!

Подели на овим сајтовима

То је већ нешто друго. Наравно да имаш право да верујеш да ће сваки Србин (шта год то било) добровољно да одлучи да ли да узме пушку и крене у нови рат. Надам се да то не значи да верујеш да треба да дође неки нови Слободан Милошевић који ће да натера сваког Србина да тако одлучи и уради.

Naravno da ne mislim da treba da dodje neko (Milosevic ...) i da potera sve Srbe u rat za slobodu, to treba da bude regulisano zakonom na nivou drzave. Vojna obaveza i sl. Ne moz to kom' se svidi da ratuje Ivice.

P.S.

I naravno drava Srbija ne sme da odusane i pristane na predaju kosova. Bez obzira na "realnost na terenu".

Подели на овим сајтовима

U ovom slucaju,ne odlucuju ni oni ni ja.

Наравно да одлучују и Срби са КиМ-а и Срби из других Србских држава..

Као Хришћанин требао би да знаш..да је основно шта нам је Господ дао победивши смрт Васкрсењем...слобода!

Погледај мало историју Срба из херцеговине, далмације, црне горе итд...

чекали..чекали...певали псеме...о слободи...и данас имамо Републику Српску...имали смо Краљевину Југославију...и ако Бог да....поново Србију...

Значи треба само са собом решити...шта желиш...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Moze li se sprovesti mobilizacija i u Italiji?

Sprovode to Italijani po potrebi. U slucaju da neko pokusa da im otme Siciliju mobilisali bi oni vojsku naravno. Italija je ozbiljna demokratska drzava. Vidis kako se bore i za prava naroda koji nisu Italijani? Znaci, sto kaze Ivica, i svet im je mali.

Подели на овим сајтовима

Moraš da naučiš da mrziš rat, da se gadiš ratovanja, da zaplačeš kad čuješ vesti o ratu - ovo je prvi korak da postaneš pravi ratnik.

Веровао или не ја рат презирем и мрзим..јер ми је пола фамилије страдало по ратовима..

али га исто тако појмим као нужно зло..ако неко угрози живот..моје фамилије..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Moze li se sprovesti mobilizacija i u Italiji?

Sprovode to Italijani po potrebi. U slucaju da neko pokusa da im otme Siciliju mobilisali bi oni vojsku naravno. Italija je ozbiljna demokratska drzava. Vidis kako se bore i za prava naroda koji nisu Italijani? Znaci, sto kaze Ivica, i svet im je mali.

ne mislio sam brate hoces ti da se javis na tu srpsku mobilizaciju ili ces da dajes podrsku ovako na netu? 0110_hahaha 0110_hahaha :cheesy: :cheesy:

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Naravno da ne mislim da treba da dodje neko (Milosevic ...) i da potera sve Srbe u rat za slobodu, to treba da bude regulisano zakonom na nivou drzave. Vojna obaveza i sl. Ne moz to kom' se svidi da ratuje Ivice.

Да, да... То је тај колективизам. Држава је изнад свакога, шта имаш ти да се питаш као појединац. Ментални болесници са разним психотичним идеологијама боље од тебе знају да ти треба да ратујеш за неке буђаве границе, које иначе презиреш и имају право да одлучују у твоје име. И то све каже човек који је на почетку крвавих ратова побегао у Италију.  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Srbija kad bude u stanju da vodi obrambeni rat za Kosovo, Albanci će sami da se predaju. A i za obrambeni rat važi da je ono tragedija i katastrofa. Čemu da se ponosim, moguće pobede, hiljadu i hiljadu poginulih, i hiljadu i hiljadu ranjenih? Da su ti sva deca u vojsci, i da u slučaju rata prvi odu na front, i da su među prvima koji će da stradaju, da li bi i onda tako brzo želeo da se ratovanjem rešavaju konflikti? I da se dobije pobeda, ali sva deca, sve ćerkice, su ti poginule u ratu, da li bi se ponosio pobedom? Brate, rat je sr*nje, svejedno koji da je rat!

Jedno je biti hrabar i braniti se, ali sasvim drugo je filozofirati o ratu i ratovanju.

Brate, rat je sr*nje, svejedno koji da je rat!

Ovo je tacno, al' ni ropstvo nije preterano lepo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...