Arsenija Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 БанеЛ and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 @БанеЛ Бане, можда ће неко рећи да су те поп песмице тра-ла-ла, али овај дечко је стварно уметник. Схватила сам то након што сам га једном случајно чула уживо. Најежила сам се од његовог гласа и емоције, диван је, волим да га чујем. Kaludjerovic Sreten and БанеЛ је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 11 minutes ago, Anika рече Схватила сам то након што сам га једном случајно чула уживо. Bila na koncertu ... Zeljko , ja te volim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 mnooogo lepa lagana muzikica Kaludjerovic Sreten, Rassoban and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Arsenija, АлександраВ and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 o jeeee osecam se dobro Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 #posveceno Rassoban, Ronald and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Rassoban, АлександраВ, БанеЛ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Дијана., Светислав Павловић, АлександраВ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 @Anika Некако се осети искрена емоција. Ваљда ми се зато и свидела песма. Него, да не идем у off. Anika and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 БанеЛ, Ronald and Rassoban је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 1 hour ago, Ronald рече Chopin - Spring Waltz Једна од омиљених Светислав Павловић, Kaludjerovic Sreten, Rassoban and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 19, 2016 Пријави Подели Написано Јул 19, 2016 Светислав Павловић, Kaludjerovic Sreten, Rassoban and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 20, 2016 Пријави Подели Написано Јул 20, 2016 Rassoban and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Rassoban and Ronald је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука