Jump to content

Упознавање преко друштвених мрежа

Оцени ову тему

Препоручена порука

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал 7896634 link=topic=15888.msg496573#msg496573 date=1312359783]

знаш шта, неком је и православље чисто испирање мозга, програмирање и сличне глупости  0102_laugh

а уствари, ради се о гомили људи који се неразумно понашају, што нема везе ни са фејсбуком твитером и сличним, као што нема везе ни са православљем.

Da tako je, ali upravo ti nerazumni su iz te kategorije,  a FB i TW im sluze kao poligoni za demonstaciju gluposti i primitivizma ... i veoma su popularni a  i  brojcano nadmocniji od normalnih ... pa tako dolazi do zamene, normalni postaju nenormalni, bolesni, glupi,  itd jer ih je tako okarakterisala vecina  "normalnih i zdravih" ...   bangin  ali dobro ... njima se bavi nauka  0102_laugh

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 98
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Sve može da se upotrijebi i zloupotrijebi. Tako i društvene mreže. Ako bolje pogledamo koliko nam je tehnologija pomogla, i šta nam je sve omogućila bilo bi bezobrazno reći da je svrha svega toga loša. E sad to što mi sebe ne želimo, ne možemo ili nećemo da kontrolišemo, to je već do nas, ne do društvenih mreža. Stvar je samokontrole. Slažem se s Medom.

A da ima onih kojima fale daske, ima - JA SAM PRVA 0102_laugh.gif' class='bbc_emoticon' alt='bangin' />

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ма немојте децо да се играте, има свакаквих болесника на овом свету.

Ни овде на форуму нам нису свима све даске на броју...   7896634

bangin

0102_laugh   ja forumu samo mogu da kazem jedno veliko HVALA  0102_laugh  ali zaista ! Zivot je lepsi i laksi od kad ste otkriveni !

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Naravno sejo. 0205_whistling

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ја сам своју садашњу супругу упознао преко Фејсбука. Да је исти тај Фејсбук огромна бесплатна база података за шпијуне - не поричем. Али шпијуна је било увек и биће увек. А Господњи путеви су чудни и неистраживи.

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ја сам своју садашњу супругу упознао преко Фејсбука. Да је исти тај Фејсбук огромна бесплатна база података за шпијуне - не поричем. Али шпијуна је било увек и биће увек. А Господњи путеви су чудни и неистраживи.

шпијуни ти је увалили  :) prst ka dole 4chsmu1
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Vrlo opasna stvarcica. Svedok sam kako ljudi "odlepljuju" na toj mrezi ... banalni statusi, sta radim, jedem, pijem u ovom trenutku, gde se krecem, sa kim - sve cesto potkrepljeno fotografijama punih tanjira, ustima punih hrane ... pa naprasni napadi filosofije, razni citati, velike misli tudje i licne  aaaauuuuuuu  slava3   to tek boli, ludilo! Najnovija pojava "IN" je angazovanje profesionalnih fotografa za "profil picture"   t4431  .... tastini i gluposti nigde kraja, a posebno sam iznenadjena koliko su mi neki "prijatelji" postali obrazovani ... FB personal promotion sujete i kica, uglavnom, sa tendencijom da predje u boles'  facenew22222222

Sta reci  indijanac  neka je Bog na pomoci   7896634

Кратка и јасна порука свима ал'' бојим се да ће се са овим сложити само истомишљеници.

Нека им је Бог у помоћи! molitvaDevojka.gif

Подели на овим сајтовима

Цитат

ја сам не интернету од 1992. и пола времена проведем упознајући и дружећи се са људима на нету и не видим никакав проблем у томе.

Наравно, зашто би био проблем, проблем је што од тога постоји много бољи начин за дружење. Не треба се одрећи и оваквог, али он никако не сме бити заступљенији од оног, по мени и бољег и природнијег - дружење у стварном животу.

На нету можемо разговарати о хиљаду ствари, разменити мишљење, добити савет, информацију, проширити своје знање ... У том смислу није нужно да знам ни од кога сам шта паметно научила, чије искуство ми је помогло итд. Такође, износећи своје животно искуство, рачунам да ће некоме добро доћи.

Цитат
будала има на сваком кораку а технологија омогућава кликом на дугме да нестану, што реалан живот не омогућава, под условом да их не укокаш.   indijanac

ја би реко да је то невероватна предност  7896634

Ти кликнеш дугме и елиминишеш особу, а ја се само лагано окренем од ње или, боље рећи, не дозволим да ми се будала примакне толико близу да ми постане проблем (условно речено проблем).

Од FB је боље све! ZRUteHee.png

Подели на овим сајтовима

Цитат

Znači, ne biste upoznali nikog uživo koga ste sreli na nekoj od drušzvenih mreža?

Osnovni uslov je da je moj sugrađanin i da je njegovo pisanje na mene ostavilo dovoljno snažan utisak. Naravno, kako se krećemo po zemlji Srbiji pa i šire, ni tu ne isključujem mogućnost upoznavanja i opet pod već navedenim uslovima.  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...