Jump to content

Упознавање преко друштвених мрежа

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 98
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Извињавам се на спаму, само овај и нећу више - ја откад сам сазнала за Малинину штрашну тајну - не могу да дочекам да се видимо и да размијенимо мрачна искуства :)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

naravno !!!!!!!!!!! vidi koliko nas je treba da se tagujemo :)))))))))))

Tag,tag,tag 0102_laugh ja jesam 0102_laugh i to tri puta,da utvrdim gradivo 0102_laugh

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Извињавам се на спаму, само овај и нећу више - ја откад сам сазнала за Малинину штрашну тајну - не могу да дочекам да се видимо и да размијенимо мрачна искуства :)

Može, samo ne smemo odavati naše tajne, da ne uplašimo druge.

Подели на овим сајтовима

ja sam tebe upoznala i jos neke 0507_music0506_music0509_music0510_music

Је л' то колективна слика на аватару? 0102_laugh

Мала шала, наравно. Него, жао ми је што ти не могу дати још који амин, истрошила бонус, а баш си га заслужила за овај садржајни пост. 1862694921.gif

Размишљала сам ја, да ли теби амин или теологу Александру. Ипак, твоје писање има јачину, није да нема, а и Александар не мари за наше амине.

* * *

Да, већ упознах неке добре душе, Богу Драгом хвала!

Подели на овим сајтовима

Upoznah...naravno... ali ne kukam na ljude i ta nasa prijateljstva jer svi su oni ljudi.. i ovakvi ili onaki meni su dragi... moja braca i sestre....tako da necu da kukam na internet poznanstva...

A koga nisam upoznala upoznacu... I jedva cekam...

Hvala zru-u

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

Obicno i parovi koji su se upoznali preko neta, kriju to...Kao, sramota je, ti si pacenik koji u realnom zivotu ne moze da nadje sebi srodnu dusu pa je trazis na internetu. Sa jedne strane mislim da to nije tako...prvo, ja sam svog muza upoznala na taj nacin i otisla samo 200 km od kuce :) Uopsteno je prednost ove komunikacije ako smatras da je neko ludak, jednostavno prekines komunikaciju, sto u realnom zivotu i nije bas tako lako Just_Cuz_19 Sto se tice naseg brata kojeg ocekuje proces....ako nekog vec ne poznajes licno, moras znati granicu u komunikaciji sa tom osobom...Nekada ni kriv ni duzan nadrljas!!!Molicemo se za tebe molimoli

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Креирај ново...