Jump to content

Razvod braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Mislim da je to medicinsko pitanje. Ja sam razumela, da oni u stvari ne vide tebe, nego nekog drugog. Baka ispod nas, stalno tučkom ubija bube, jednom je čak stala na sims. Stalno se trebi od njih. Ali ponekad, a kažu, bila je takva, na leba da je mažeš...

Подели на овим сајтовима

ne podnosim kad je neko neopredeljen. ne moze se sedeti na dve stolice. ako si se uhvatio u kolo igraj do kraja!

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • 3 months later...

Нека си се ти нама вратио  stadaradim

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Sta posle razvoda...

Posle razvoda, malo odmoriš i zaboraviš, pa onda kreneš da tražiš materijal za novi razvod  :) .....

Gospodine Jakove, da ne kvarimo tradiciju, ja se u potpunosti slazem sa tobom  ekstra

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Pa, lako je sloziti se oko stvari o kojima pojma nemamo, cini mi se. ekstra

U ovoj temi treba razgraniciti neke stvari, neko je to negde vec pomenuo.

Mislim na razlicite statuse nakon razvoda gde nema dece pa i gde ima dece, a gde je VEOMA RAZLICITO "sta posle..." ako je u pitanju tajka ili majka, jer, pardon, onome kome dopadnu deca, a najcesce je majka, u danasnjim uslovima je nemoguce razmisljati nego o pukom prezivljavanju, a sto se moze ciniti kao mission impossible. Sta posle za takve osim gledati da sacuvas razum koliko toliko. Znam slucajeve gde muzevi nakon razvoda, pravdajuci se da su pali u depresiju, iz samozivosti zanemaruju obaveze prema svojoj deci i time svojim bivsim saputnicama zivot umnogome otezavaju. Kako takve zene (uglavnom), sa jos vecim bremenom, posle ovako gorkog razocarenja, uopste mogu da razmisljaju o sebi i sta posle, ili o svom zdravlju, oporavku? To se cini kao luksuz. Pri tom, napominjem da ima i drugacijih oceva, kao i oceva koji se bore sa decom, dok majke traze nova uzbudjenja. Samo su u znacajnoj manjini.

Подели на овим сајтовима

Sta posle razvoda...

Posle razvoda, malo odmoriš i zaboraviš, pa onda kreneš da tražiš materijal za novi razvod  0110_hahaha .....

Gospodine Jakove, da ne kvarimo tradiciju, ja se u potpunosti slazem sa tobom  0110_hahaha

dobar decko 0110_hahaha

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9n5s2y0jH4w&feature=PlayList&p=8385DBA12BC17F5E&playnext_from=PL&index=163

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...