Jump to content

Razvod braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Молим, вас да надаље иде дискусија толерантна, без понижавања и вређања било које стране. Наставите дискусију аргументима, ако може. Хвала.

Подели на овим сајтовима

Ево код мене у месту се човек рокно због развода.

Пиштољем наравно.

Ваљда је то различито у различитим околностима, углавном се због мушко-женских односа убивају пиштољем а вешају се из неких других разлога.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мислим да ипак не мора драстично. Разведени људи су нормални као и људи у браку. Колико бракова је потрајало а да нису ваљали? И зар је морало да дође до убиства...Свакако би им било боље да су се развели...

Подели на овим сајтовима

Nikome se nijesam rugala ,prochitajte shta sam napisala.

Ako je forum otvoren za diskusija,neka bude tako.

?? ??, ? ?? ?? ???? ??? ????? ???? ?? ??????? ??????? ?? ??????, ? ????????, ?? ?????? ? ???????????, ???? ?? ???? ???????, ???? ????? ?? ????? ?? ?????? ?? ?? ???? ??? ?? ?????? ? ??????? ????, ???? ??? ?? ?????????.

kako kazete,tako je.

Подели на овим сајтовима

Nikome se nijesam rugala ,prochitajte shta sam napisala.

Ako je forum otvoren za diskusija,neka bude tako.

tako ?e i biti, uz zalaganje svih zainteresovanih

mislim da je an ovoj temi re?eno sve što se moglo re?i o razvodu i iskustvima a ?askanje uz kaficu ve? imamo :cmizdrenje:

dakle, mislim da treba da idemo dalje :drugarstvo:

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости

?????, ??? ?? ?????? ??? ????????? ??????????, ??? ?????????? ? ??????? ???? ???? ??????. ????????? ????????? ???????????, ??? ????. ?????.

Ju?e zamolih...Ako-Neka, iznesi svoj stav slobodno, ako može bez vre?anja. Možemo onda lepo diskutovati.

Подели на овим сајтовима

Добро је то што то није био Црквени брак, десио се много пре мог уласка у Цркву, мада сам ја и тад планирала да буде Црквени. Господ није дао, слава Му. Иначе шизофренија је наследна болест, а они не одговарају за своје поступке.

Мени је тог дечка жао .. њему је најгоре, јадничак. Још ја нисам хтела да се разведем годину дана, хтела сам да одем код њега, живео је у другој држави и да му помогнем да се излечи својом љубављу. Три пута ми је као његовој законитој жени одбијена виза и на крају је он дошао да предложи да се разведемо.

А једини фер лик у целој причи је био мој бивши муж, иако болестан, али бољи од својих родитеља и његов психијатар који ми је рекао ИСТИНУ. А истина је да му ја не могу помоћи својом љубављу и да бих могла само да настрадам и да нема вајде од тог брака.

После тог, кажем најтрауматичнијег догађаја у мом животу, плакала сам непрестано данима. Ја, која одувек толико желим брак и децу, кад сам имала човека са којим сам у браку, морала сам да га немам. То је заиста био пакао.

Недавно сам чула да је нестао, пре годину две и од тада немам никакве информације.

Зове се Дејан и крштен је, па ако је неко вољан да га помене :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости

:drugarstvo:

Jadan...mogli su mu valjda pomoći lekovima.  :cmizdrenje: Znaš, često u ovakvim pričama vidim više samilosti i razumevanja nego kod "normalnih". Ja sam se jako trudila da i moj prvi brak bude crkveni, on nije hteo. I kad razmislim, bolje je tako i za mene i za njega...A Gospod će valjda oprostiti  :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Lep je... :smiley: Ali ja sam čula da ako uzimaju lekove mogu da žive relativno normalno (imamo dva slučaja ovde u zgradi). Kad se rodbina pobrine da dobiju lekove, drugi ljudi. Inače jedna od njih, kada ne dobije lekove strašno je agresivna, čak je po zgradi palila...A kad joj daju lekove, ona nas prepozna, lepo nam se javi...Meni je nje tako žao, ali kad je agresivna jako se bojim, lupa na vrata, napala je jednu komšinicu...onda se može dogoditi tragedija...  crvenilo

Izvini, možda te rastužujem, ne moramo o tome da pričamo...

Подели на овим сајтовима

Можемо, излечила сам се од те трауме, а и давно беше, '98.

Па нисам сигурна да живе нормално под терапијом.

Ја сам од њега доживела то да је из чиста мира бацио шољу о зид, целу ноћ је са тешком пикслом по кући јурио ''лопове'' (добро је што у мени није видео лопова), попио је одређену количину разређивача за боје (каже да је био жедан), хтео је да ме баци кроз терасу, а најгоре кад је узео маказе и кад му се фаца изобличила и кренуо ка мени.

Ја сам у сред ноћи трчала кроз шуму на Умци, где им је била та викендица и срела сам неку девојчицу и молила је да од ње зовем маму .. њена мајка је била медицински радник па је укапирала да ми треба нешто за смирење.

Као у хорор филму.

Подели на овим сајтовима

можда је боље да поставиш такво питање свештнику овде:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,236.255.html

ово је моје искуство ...

понекад јесте, понекад није.

мошти или крст су лакмус папир за ђавоимане, видиш како реагује и на молитву - крене да се тресе у најмању руку. да не помињем екстремне реакције јер као из најгорих хорора изгледају.

мада опет, треба разлучивати духове, опасно је кад се шизофренија лечи као ђавоиманост или ђавоиманост као шизофренија, то су потпуни промашаји.

свеједно најбоља комбинација је психо-терапеут + свештеник, тако се из таквих проблема најбоље и најлакше излази.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...