Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Da li ga je uopšte bilo.Je li bilo volje sa druge strane da se ostane u braku. Ili je to bilo otaljavanje. naravno, trebala sam mu zbog para. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Prvo, bio je stariji i iskusniji od mene, a drugo, kad mi je pokazivao gde se sve bockao po telu i pricao kakve je situacije imao, a navodno je bio 6 meseci chist, smuchilo mi se, shvatila sam da je to chovek na koga se ne mozes osloniti i verovati mu, a posle nekoliko mesec chula sam da je opet bio na lecenju. I drago mi je sto sam mu odolela. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 naravno, trebala sam mu zbog para. Pa da. Onda je normalno što nisi više zainteresovana. Samo će to leći na svoje mjesto. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 aha oce "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Hoće.Mora i da oduši sve to.Mnogo je tu uloženo da se može izaći tek tako. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 sve sto sam ulozila ne zelim natrag. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Ma znam. Ali ne ide to tako.Prvo treba da se umiri sve to.Pa da profunkcioniše.Pa onda tek refundacija. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 ne treba mi, hvala. a i matora sam ja vise za to zezanje s muskarcima klapklap "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Ih matora.Ne možeš bit starija od mene. Ali poenta je ko te pita.Naravno ako nastaviš da budeš "normalna". klapklap "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 dobro matora sam i nemam zivaca vise. ne mogu da ih slusam kad pocnu svoje price (lazi) odmah mi se povraca. zato odmah RAUS. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Hahahh.Mogu zamislit crne kukavce. Nisam mislio sve ovo baš bukvalno. "refundacija" što se tiče uloženog truda i ost.Sve u svoje vrijeme. Nemoj remetiti kosmičke zakone klapklap "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 jos ovako golema kad se namracim... ja sam dozivotni kontras i bundzija klapklap "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Meni mi kažeš. I za ovo golema,i tu sam "jači" klapklap "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 pa valjda tako treba... musko si. spamujem. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Ih meni tako treba ,a tebi ne.Cccc. Kakva je to rodna ravnopravnost. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука