Jump to content

Razvod braka

Оцени ову тему

Препоручена порука

E a bas sam to htela da te pitam, da li su se pojavili "dusebriznici" da ti kazu da si trebala da budes uz njega.

Dala bih ja takvima po jednog narkomana u kuci, pa da vidim kakve bi onda "dobronamerne" savete delili okolo.

naravno da su se javili. i slag na tortu, sve crkveni ljudi.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

згодне маторке са оштрим зубима  :cheesy:

medo, medo, magare jedno  4chsmu1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

оф топик

Данијела,кад цитираш неког,онда води рачуна да не избришеш [qoute],оно горње,а ти оставиш само доње...и онда испада да нема цитирања...

Но,такви непромишљени потези су вероватно  последица развода... :cheesy:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

pa pisala sam onda kad se javio o.Branislav al nema veze :)

Сећам се да имаш неке везе са о.Браниславом, али не и које.

Него, како мислиш он се јавио?

pa on je registrovan ovde i pisao je na nekoliko tema. na to sam mislila kad sam napisala javio.

Подели на овим сајтовима

оф топик

Данијела,кад цитираш неког,онда води рачуна да не избришеш [qoute],оно горње,а ти оставиш само доње...и онда испада да нема цитирања...

Но,такви непромишљени потези су вероватно  последица развода... :)

jel sad bolje, Deda?

tebi se ne moze ugoditi.

Подели на овим сајтовима

pa pisala sam onda kad se javio o.Branislav al nema veze :)

Сећам се да имаш неке везе са о.Браниславом, али не и које.

Него, како мислиш он се јавио?

pa on je registrovan ovde i pisao je na nekoliko tema. na to sam mislila kad sam napisala javio.

Нисам знала. Који му је ник?
Подели на овим сајтовима

Но,такви непромишљени потези су вероватно  последица развода... 1405_love

A tvoje izjave, generalno, podsecaju me na moguce posledice andropauze.. crvenilo
макс још није у тим годинама ...
Подели на овим сајтовима

Но,такви непромишљени потези су вероватно  последица развода... 1405_love

A tvoje izjave, generalno, podsecaju me na moguce posledice andropauze.. crvenilo
Хехе,ок,морам и ја нешто претрпети на мој рачун... stadaradim

И онако успут,чланови форума "Нико" и "Гост",ме знају,али ја не знам о коме се ради...

Знате како,шест година форумског стажа,многе сам и дочекао и испратио,мењани се никови,ко ће вас све похватати... 4chsmu1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

cuti, znam bolje od tebe. crvenilo

сигурно, али одговорио сам на основу његовог годишта, а знам и да у педесетим тек креће то зезање  1405_love
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...