Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 nema je, nece je nikad ni biti... ja ne znam sto se neki bune i traze je. elem... sta posle razvoda? ja i posle vise od 4 godine nemam pojma. nesto se vrtim u krug, kao robot idem na posao svaki dan, satirem se 12 vise sati dnevno samo da bih dosla i svalila se u postelju. moj nedeljni ciklus je: posao-kuca-crkva. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 al eto ja sam dozivljvala jos pored sve te nesrece da mi ljudi govore kako sam ja losa hriscanka, zla zena, kako sam smela da ostavim muza, kako oni nikad ne bi dali svom bratu da se ozen raspustenicom kao sto sam ja... Pročitao sam da si pokušala sve i razgovor i pomoć sa strane i ostalo. Šta je bio kontaargument Danijela.Ako nisam previše ličan. kontraargument? ne razumem. Da li ga je uopšte bilo.Je li bilo volje sa druge strane da se ostane u braku.Ili je to bilo otaljavanje. каква црна воља код наркомана, такав човек је роб своје страсти и учиниће било шта само да се убоде опет ... што је дуже наркоман то је горе, то ти је кад стигнеш до дна а онда кренеш да копаш тунел надоле ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Pa šta znam.Možda je ostalo mjesta za "remainings of the day". Sve zavisi i od osobe. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 kad mi je pokazivao gde se sve bockao po telu i pricao kakve je situacije imao,померена психа ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 nema je, nece je nikad ni biti... ja ne znam sto se neki bune i traze je. elem... sta posle razvoda? ja i posle vise od 4 godine nemam pojma. nesto se vrtim u krug, kao robot idem na posao svaki dan, satirem se 12 vise sati dnevno samo da bih dosla i svalila se u postelju. moj nedeljni ciklus je: posao-kuca-crkva. Ijedna stvar koja te zadovoljava? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 da li roboti znaju za zadovoljstvo? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 немам појма, ја сам супер прошао ... мислим није као да сам био у браку, ал ако се рачуна осам година са једном особом нешто ... само нисам јако дуго уопште излазио, док нисам све истерао негативно из себе што се накупило, а онда сам једну ноћ изашао са друштвом, па ми и није нешто било јер сам био поптуно отупео у међувремену од жена, свађа, туђих и сопствених родитеља и којечега приде ... једноставно сам наставио да излазим, јер нисам хтео да седим у кући и да се закопам ту. нешто касније сам нашао опет девојку, па ми било лепо ... сад сам опет сам, а ок сам, прошле ме трауме одавно klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 da li roboti znaju za zadovoljstvo? Noup. Ima li koga da umije da nađe prekidač za misleni aparat.I jedno klik... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 ja ga ne poznajem "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Znaš da je sve do tebe.(?) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 moguce ali meni vise nije stalo. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Pazi, TEBI nije stalo. Još držiš kontrolu. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Шта после развода?! Ниша , главу горе и гурај даље. Само плако а предпостављам да то није лако . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 данијела, а шта је био проблем? vec sam pisala... on je narkoman. jednostavno nije hteo da se mane toga i ja vise nisam mogla da podnesem ludilo i pakao koji ide uz to i ostavila sam ga. Извини, ја имам слабо памћење, не сећам се ни шта је јуче било малтене. Преоптерећеност мозга. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 сад сам опет сам, а ок сам, прошле ме трауме одавно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука