Гости Guest Оливера Написано Октобар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Ja sam bila sklona drugačijem razmišljanju, ali život te neki put odvede na mesto gde nećeš biti. Razumljivo da svako ima pravo na svoje stanoviše, ali ljudi koji su pretrpeli traume, posebno su osetljivi. To moramo imati na umu, ako ne želimo da nas pogrešno shvate... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Zaista nemam niti potrebu niti nameru da se pravdam jer smatram da nikoga ovde nisam uvredila niti jednom recju. Ne shvatim ni ja svakoga kako bi taj neko hteo, pa ne ocekujem ni da ce mene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Na pocetku teme sam zamolio sve koji su prosli razvod da daju svoje komentare i svoja iskustva. A oni koji to nisu osetili na svojoj kozi, mislim da nemaju pojma sta znaci RAZVOD, pa me njihovi komentari i ne interesuju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Е да знаш Горане. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Na pocetku teme sam zamolio sve koji su prosli razvod da daju svoje komentare i svoja iskustva. A oni koji to nisu osetili na svojoj kozi, mislim da nemaju pojma sta znaci RAZVOD, pa me njihovi komentari i ne interesuju. ? ??? ????? ??????, ???? ?? ???????? ????. ?? ?????? ??? ?? ??? ?? ????, ????? ?? ?? ??????? ??, ??? ?? ??? ??????? ?? ????? 0110_hahaha Oliveraaaaaa, ti si moj najbolji drug...heheheheheh 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Na ovom forumu mi je naj vise pomogla Olivera.. I ovim putem joj se iskreno zahvaljujem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Posle razvoda treba nastaviti živeti, idemo dalje 0110_hahaha Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ijaooooooooo jel na ovo mislila Izida za fejs 0110_hahaha Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goran018 Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ijaooooooooo jel na ovo mislila Izida za fejs 0110_hahahaO cemu ti to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ijaooooooooo jel na ovo mislila Izida za fejs 0110_hahahaO cemu ti to? jel pozivni broj za Niš 018 0110_hahaha ako nije opet ništa nisam ukapirala 0110_hahaha Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Meni je jako zao za sve osobe koje su pretrpele neko maltretiranje,ponizavanje u zivot. Svako izabere da li che u zivotu biti pobjednik,poshten,dobre dushe ili zrtva. Srpkinjama,koje su proshle kroz probleme,zelim srechu da im se zdravlje popravi .Sada shvatam zashto ste me napale za drukcjije misljenje o crnoj haljini. Josh nosite oziljke,nadam se ne za dugo. I ko zna mozda jedan dan,neki divan chovjek zakuca na vrata a vas chetiri izadjete obuchene kao one iz Sex and the City. Ne valja suditi,tachna.Ali to vam je postao(valda posljedica tih ochajnih tipova) odbrana kada neko ima razlichto misljenje dok je vama dozvoljeno da sudite. Savko dobro svima. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Meni je jako zao za sve osobe koje su pretrpele neko maltretiranje,ponizavanje u zivot. Svako izabere da li che u zivotu biti pobjednik,poshten,dobre dushe ili zrtva. Srpkinjama,koje su proshle kroz probleme,zelim srechu da im se zdravlje popravi .Sada shvatam zashto ste me napale za drukcjije misljenje o crnoj haljini. Josh nosite oziljke,nadam se ne za dugo. I ko zna mozda jedan dan,neki divan chovjek zakuca na vrata a vas chetiri izadjete obuchene kao one iz Sex and the City. Ne valja suditi,tachna.Ali to vam je postao(valda posljedica tih ochajnih tipova) odbrana kada neko ima razlichto misljenje dok je vama dozvoljeno da sudite. Savko dobro svima. klapklap volela bih da navedeš koje su to 4 klapklap naravno da ne valja suditi, ali ti si ve? optužila, održala su?enje i donela presudu izgleda da si napravila i psihološki profil o?ajnih tipova kao i naš verovatno znaš i šta te ?etiri imaju u svojim ormanima što s eti?e Srpkinja...jedan mudar ?ovek davno re?e ...ja sam ro?en kao ?OVEK, a slu?ajno kao Francuz.... i da ne terba, da ti ih bude žao, treba da se raduješ što su izašle iz toga, zbog njih Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Прелистај мало тему,и видећеш ко су дотичне... Да,ја сам то апострофирао,заљубљивање у очајне типове,мада сам их назвао битанге и барабе... Дакле,више нас је констатовало,и чудило се,дал је могуће да нисте препознали карактер човека,са којим сте били спремни цео живот провести... Пазите,ви овде причате о невиђеним траумама у браку,готово на ивици смрти...мислим,јел тај човек био нормалан,или је одлепио,кад је свама ушао у брак... klapklap Или још боље питање,шта вас је привукло да уђете у брак са таквим ликовима ? Иначе Лазарице,плашим се ,да сте ви бирали француза,а не човека...и свакако, не случајно... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Max, ja uopšte nisam pričala o traumama u braku, Bogu hvala, moj pokojni suprug je bio divan čovek, ostali smo najbolji prijatelji i posle razvoda pričala sam o jednom drugom iskustvu, gde je poenta bila u tome da je čovek vernik, pravoslavac, izuzetan intelekt..i Bogu hvala brzo sam provalila Ali...naučila sam nešto...ono čemu s edanas čudimo već sutra može sedetio za našim stolom...dok čovek ne doživi takvo nešto ne može znati, a bilo bi najbolje da ne doživi da bi se sudilo ili prosuđivalo o nekome mora se taj neko i poznavati klapklap a ja, lično, uvek biram Čoveka, bez obzira koje nacionalnosti bio Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Октобар 30, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 ako si mislio na ovaj citatat Znaš medo meni ej ejdan "pravovernik" 3 godine mlatio citatima, isprao mozak, ali bila je to odli?na škola za mene, tada sam shvatila puno?u hriš?anstva...Ljubavi ako nemaš ništa si danas sam zahvalna Bogu što ga ej postavio na moj put, napravio mi ej pakao ali sam se poput feniksa izdigla ja?a nego ikada.. što bi rekao frankl..Iz svake se životne situacije može nau?iti nešto korisno :smiley: pogrešno jer to je iskustvo druge vrste neko ipak o?igledno nije pažljivo ?itao postove Šta posle razvoda, sve je individualno, ja sam posle godinu dana zaklju?ila da to ne?e i?i, bio je malo uvre?en, povre?en ali smo ostali prijatelji punih 10 godina posle razvoda, preminuo je u februaru i puno mi nedostaje, najviše zbog deteta, ipak on je otac moga deteta. Život ide dalje, što vreme više prolazi bol postaje manjeg intenziteta, se?anja sve re?e naviru, ne sme se ?ovek osvrtati za sobom Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука