emilija Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 -Владимир-, Предраг М, Milena B. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 Inace obozavalac ljudi, zena, male dece, postara, poreznika, lopova, radnika, provalnika, jednom recju blentaca i nikakav pas cuvar:))))))) Tavita, АлександраВ and Goku је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Април 27, 2017 Пријави Подели Написано Април 27, 2017 Мењао сам ентеријер непосредно пре фотке па је вода мало мутна. Goku, Млађони, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Септембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2017 Nažalost nije moj mačkić al` volo bi `vakog. Phoebe је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2017 Goku, Предраг М, Juanito and 7 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2017 Goku, Juanito, Лидија Миленковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2017 БАРОН као: Успавана љепотица "Анђелак" (а преврнуо кућу наопачке) Ђубре једно Страшно митолошко биће "Бароносфинга" Хипстер Четник На дејту Мен ин блек БанеЛ, Поет, АлександраВ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 26, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2017 Бови: Smaragdni kamičak, БанеЛ, ana čarnojević and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 On 26.9.2017. at 9:03, Нифада рече Пре годину дана АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Септембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2018 пре 20 минута, Нифада рече Пре годину дана Пре годину дана сам поставила ову фотографију маце, и заборавила сам за њу,али је данас добила један лајк.Маце на друштвеним мрежама Лидија Миленковић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Април 1, 2019 Пријави Подели Написано Април 1, 2019 Kakav lav, strašan lav ?. БанеЛ, Vladan :::. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 1, 2019 Пријави Подели Написано Април 1, 2019 Срба пас љубимац /ово ми је нажалост једина фотка коју тренутно имам/ Лидија Миленковић, БанеЛ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Април 1, 2019 Пријави Подели Написано Април 1, 2019 и милиони мојих љубимица ... Рапсоди, Јелена М., nebica933 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена М. Написано Април 1, 2019 Пријави Подели Написано Април 1, 2019 Лидија Миленковић, АлександраВ, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Јун 28, 2019 Пријави Подели Написано Јун 28, 2019 Рапсоди, Таша, Предраг М and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука