Milica Bajic Написано Март 25, 2020 Пријави Подели Написано Март 25, 2020 ...i ova Nidžina dosetka mora obavezno na sve to hihihi @Nikola StojanovicStojanovic Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 25, 2020 Пријави Подели Написано Март 25, 2020 @Milica Bajic Hhahah, omiljeni. Svabic, balabander. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Mala je pure elegance ? Брада, Nektarija*, Bojan* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 @Дуња ista tiiiii Натан, Дуња and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 пре 11 минута, Milica Bajic рече @Дуња ista tiiiii 'Nako. Mala je opasna, ja nisam. :d Zamolila sam jutros sav komšiluk da ostavi po uzorak od svakog leptira, guštera i ptice za uspomenu jer su ugrožena vrsta otkad je Ćufta stasala. Kaže mi na to komšija Jezda: "Ja sam primetio ni da nam orlušine više ne preleću preko naselja. Prazno nebo." Samo sam slegla ramenima i otišla u nadi da nas ne prijavi Inspekciji za zaštitu ugroženih vrsta. Takva mi je ona. Jedva je danas odvojila malo vremena da nas uslikaju zajedno. Bojan*, Натан and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 @Дуња onda je samo lepa i elegantna na tebe, pametnom dosta Bojan* and Дуња је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 On 25.3.2020. at 11:51, Milica Bajic рече Neverovatno, isti moj Kru. Presladak. Kako si srećna! Hvala na komplimentima. I ti si veoma lepa. Milica Bajic, Bojan* and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Мало је оматорио сада, али, и даље му није проблем да се излежава на сличан начин Поет, Натан, Брада and 6 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 пре 3 минута, Плаво Небо рече Мало је оматорио сада, али, и даље му није проблем да се излежава на сличан начин Muke žive. Плаво Небо, Bojan* and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Април 8, 2020 Пријави Подели Написано Април 8, 2020 Рајко Мића Плаво Небо, Натан, Dominika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 2 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 10, 2020 Пријави Подели Написано Април 10, 2020 Razmišljala sam gdje da postavim ovo, i definitivno je mjesto ovdje. Koliko sreće i tuge istovremeno ovaj video može probuditi u nama... ljubav i odanost. Nektarija*, Bojan*, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Frida i Šejn... ljubav od prvog susreta, i ne razdvajaju se Nektarija* and Dominika је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 20, 2020 Пријави Подели Написано Април 20, 2020 Akiša ❤ ? Nektarija*, Dominika, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 24, 2020 Пријави Подели Написано Април 24, 2020 Frida kreće u šetnju Dominika and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука