Снежана Написано Јул 8, 2016 Пријави Подели Написано Јул 8, 2016 анђеле мој брате... АлександраВ, Ayla , GeniusAtWork and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 14, 2016 Пријави Подели Написано Јул 14, 2016 убијам досаду и лењост Sanja Т., АлександраВ, Ayla and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 14, 2016 Пријави Подели Написано Јул 14, 2016 играрија, још не знам каква ће бити позадина GeniusAtWork, Ayla , RYLAH and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 ono kad nema posla na poslu.... :o) mozda bude skica za sledecu sliku... GeniusAtWork, Sanja Т., Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 maaaaleni stafelaj sa platnom.cetkice su tu radi poredjenja Ayla , Данче*, GeniusAtWork and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 1 hour ago, *Jелена* рече maaaaleni stafelaj sa platnom.cetkice su tu radi poredjenja Где си купила толике четке ? Ова горња би ми добро дошла кад будем кречио плафон. RYLAH, Suncokret54, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 29, 2016 Пријави Подели Написано Јул 29, 2016 1 minute ago, -Владимир- рече Где си купила толике четке ? Ова горња би ми добро дошла кад будем кречио плафон. eee -Владимир-, Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Ne znam okrenuti sliku Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 On 7/14/2016 at 13:39, Драгана Милошевић рече убијам досаду и лењост Je li ovo vez!? Oduvijek sam htjela to naučiti. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 26, 2016 Пријави Подели Написано Август 26, 2016 Cover up Cver up RYLAH, aliluja, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 27, 2016 Пријави Подели Написано Август 27, 2016 15 hours ago, Биљана рече Je li ovo vez!? Oduvijek sam htjela to naučiti. Јесте вез. Техника покрстице на јути. За позадину сам одабрала светло лилу боју. Биљана, Лапис Лазули and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 verum est in beer, Биљана, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 Mnogo mi se svidja Vas rad! Je li to setnja u polju suncokreta? Moje omiljeno cvece/biljka! :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2016 8 minutes ago, "Tamo daleko" рече Mnogo mi se svidja Vas rad! Je li to setnja u polju suncokreta? Moje omiljeno cvece/biljka! :-) Хвала, у ствари је рађено по Ван Гоговом цртежу, колико сам читала, није у питању шетња кроз поље сунцокрета, већ муж и жена иду у цркву. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука