Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Taj isti je verovao u astrologiju, da amerikanci lazu narod, da evolucija nije tachna i slichne stvari. Al kad je imao 16 godina. A onda je uzeo knjigu u sake. :D

Nije me sramota, covek sam, ucim, menjam misljenja. (:

Savetujem tebi isto, mnogo dobra stvar. :D

Ajde ćuti pametniji si tada. Poturica je gori od Turčina. 

Подели на овим сајтовима

Истини за вољу, из овога могу да се виде само неке рупе са нацртаним стрелицама. Ако им је ово главни доказ, ево ја ћу да направим двадесет оваквих доказа где се тачно види где су слетели и рептилски ванземаљци :)

Мисм, не знам шта се цимају уопште, онај ко не верује неће веровати све и да њега лично телепортују на Месец. Ал ово је стварно смешно.

evo ovde se vidi ostatak opreme:

http://d1jqu7g1y74ds1.cloudfront.net/wp-content/uploads/2012/07/apollo-16-flag-580x580.png

http://astrobob.areavoices.com/astrobob/images/Apollo_17_flag.jpg

I poturica sam, skoro sam postao Turcin da bih bio Turski pravoslavac. :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Колега, због таквих као што си ти и због оваквих коментара, хришћанство и јесте на лошем гласу! Просто би сад заплакала од туге да један хришћанин (за шта се ти изјашњаваш да јеси) каже овако нешто! Срам те било! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Колега, због таквих као што си ти и због оваквих коментара, хришћанство и јесте на лошем гласу! Просто би сад заплакала од туге да један хришћанин (за шта се ти изјашњаваш да јеси) каже овако нешто! Срам те било! 

Nećemo da se napadamo i vređamo ovde na ovoj temi jer to nije mesto. 

Подели на овим сајтовима

Реално, и овде су само неке мрље и глупости и стрелице :)

Што се мене тиче, није била једна, него више мисија по Месецу, и то нису само Амери били на Месецу, и Руси су слали своје експедиције, ал ко оће да верује у супротно, сигурно га неће разуверити ове глупости. 

Запитај се да ли би тебе уверила гомила пиксела и стрелице нацртане на сликама да не знаш да је било тако? :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ameri nikad nisu sletjeli na mjesec, mjesec je sletio na Cak Norisa.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Тако је. Ти више делујеш као да се испао из неке теме о слетању на Марс.

Možda delujem tačno tako. Svako ima pravo da kaže svoje mišlje ma kakvo ono god bilo samo nije uvredljivo. Nisam nikoga vređao onim što sam napisao. 

Подели на овим сајтовима

Реално, и овде су само неке мрље и глупости и стрелице :)

Што се мене тиче, није била једна, него више мисија по Месецу, и то нису само Амери били на Месецу, и Руси су слали своје експедиције, ал ко оће да верује у супротно, сигурно га неће разуверити ове глупости. 

Запитај се да ли би тебе уверила гомила пиксела и стрелице нацртане на сликама да не знаш да је било тако? :)

Pa ono, bi... u paketu sa ostalim cinjenicama. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Možda delujem tačno tako. Svako ima pravo da kaže svoje mišlje ma kakvo ono god bilo samo nije uvredljivo. Nisam nikoga vređao onim što sam napisao. 

Ma jok... ćuti malo... pametniji si dok ćutiš... a i bolji čovek...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Какви људи бре. Па да прихватиш да те затворе у експрес лонац, поставе на 3000 тона горива и испале на Месец тешко можеш да се назовеш Homo Sapiens. То су били неки мутанти... :)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

За пет дана биће годишњица првог слетања на Месец. Вероватно ће бити неких лепих прилога.

Мени је симпатичан овај снимак слетања, док истовремено иде снимак направљен од скорашњих података ЛРО сателита. Права занимација за ловце на завере, да улове неку грешку, можда неки кратер недостаје. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ljudi nisu kročili na Mesec, jer Mesec ne postoji. To je samo HAARP halucinacija. Sve fotke snimljene u svemiru se fotošopuju i naknadno se na njih ubacuje "Mesec".

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...