Milan Nikolic Написано Јануар 8, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2022 Све око овог филма је толико чудесно, већ се говори о њему као о феномену. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Јануар 8, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2022 Обичан филмски спектакл и ништа више. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јануар 8, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2022 Mnogo su tada u to vreme umrli u neznanju I u tuzi... PredragVId and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јануар 8, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2022 Mnogi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 8, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2022 пре 5 часа, Milan Nikolic рече Све око овог филма је толико чудесно, већ се говори о њему као о феномену. Искрено ја не видим разлог да се од Томе Здравковића прави таква мистична фама. Подсећа ме на причу "е где су кафане са металним пикслама и карираним стољњацима". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sun14861 Написано Јануар 9, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2022 Meni se film svideo tacno je docarao koliko zivot bez vere nema smisla I koliko ljudi zbog toga beze u porok, umiru nespremni za zivot vecni, pa drugi treba da se mole sa njega... Рисбо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Јануар 9, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2022 Баш тужан филм. Живот приказан лишен вере у Бога а са вером у душу која пати и не налази утеху Рисбо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јануар 9, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2022 Филм је неповезан, изкасапљен. Као мозаик, колаж сцена извучених из серије. Недостаје прича која све повезује. Надам се да ће серија бити добра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука