JESSY Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 ...сви ми људи имамо своја схватања, мишљења, закључке и сл. и мислимо да и други треба да мисле као ми, да раде ствари онако их ми радимо, и самим тим смо склони да једни другима држимо предавања, да критикујемо, да осуђујемо...људе волимо само ако су слични нама и понашају се како нама одговара....иако знамо да нас је Господ створио различите да бисмо се упознавали, допуњавали и безусловно се волели... Лидија Миленковић, fsa, Manastir Bradaca and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 ми ипак "бирамо" друштво не може нам свако "лећи" , не може се са сваким попит кафа, ...најбитније је да прво себе разумемо прихватимо, да се изгоримо и прегоримо, и саберемо са собом и нашим искушењима, онда смо "спремни" за друге ма какви да су овo је "just my opinion" sqny, Зосима, Јелина and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 ми ипак "бирамо" друштво не може нам свако "лећи" , не може се са сваким попит кафа, ...најбитније је да прво себе разумемо прихватимо, да се изгоримо и прегоримо, и саберемо са собом и нашим искушењима, онда смо "спремни" за друге ма какви да су овo је "just my opinion" ок да бирамо....али то је друга ствар... али прихватити другог таквим какав јесте а да притом не мислимо да је ''лош'' или сл. у праву си када кажеш да је битно да прво сами себе разумемо и прихватимо....можда је то и кључ....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 ђе ме нађе са овом темом Џес кршио сам се и ломио годинама (у себи) са појединим заиста добрим људима, њихова доброта ме је пекла, јер су нехотично дирали и грлили моја осетљива места и сад ми је тешко са некима, али то је од мене, од мојих нерешених "места" прихватити другог јесте подвиг, бити спреман да га трпиш (ако има нешто да се трпи), али човек мора да искрено себи каже, хоћу-нећу Драгана Милошевић, DankaM, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 и мислимо да и други треба да мисле као ми, да раде ствари онако их ми радимо, и самим тим смо склони да једни другима држимо предавања, да критикујемо, да осуђујемо... Омаловажавањем и осуђивањем других понекад покушавамо побегнемо од истине о себи, тј. да УЋУТКАМО онај унутрашњи глас који нам говори да ми сами негде грешимо. JESSY, Pantera and DankaM је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Nekada su ti drugi zasluzili osudu. Najgore ako su dosadni . DankaM and drvce је реаговао/ла на ово 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Najlakši način za omeđavanje sopstvene ličnosti: aktivno odupiranje drugom, pa makar i bez razloga... Милан Меденица :), Макрина and Јелина је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 и сад ми је тешко са некима, али то је од мене, од мојих нерешених "места" likefaceeeeeeee ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 оно што је најбитније, сви ми то радимо ....вртимо се у зачараном кругу...критикујемо неког за нешто што и сами радимо....да ли људи нису свесни, или су толико егоцентрични... znatiželjan, Макрина and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 ...а можда има и страха....опште је познато да човек има страх од непознатог, а од страха настају остале негативне ствари...у смислу, људи негативно реагују....као да их неко напада, па имају потребу да се бране....да се на неки начин заштите... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Ја некако лакше прихватим људе који су различити од мене, они који су слични мени иду ми на нерве Драшко је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 a šta bi bila različitost u ovom slučaju? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Смирени, добри, племенити, паметни, вредни, кротки.... могу ја до сутра овако... .smesko. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 mislio sam generalno na račun teme... to bi onda bilo ljudi koji misle drugačije od nas, ili? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 различитости се привлаче... ^-^ "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука