Јован Чакарески Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Kada udzem na sajt www.svetigora.com ili na http://www.radiozlatousti.rs/ meni broswer nenormalno uspori sve dok ne ugasim tabove sa ovim stranicama. Imam brz internet 1mb/s (download), skoro sve radi perfectno brzo ali na ovim stranicama neide kako treba. Verzija mozlile je stara/ mozda je u tome problem ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Jel radis clear private data ponekad? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Jel radis clear private data ponekad? Nope facenew22222222 sad cu da uradim http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Октобар 23, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2010 Jel radis clear private data ponekad? Nope facenew22222222 sad cu da uradim Jel da stikliram i cookies ? http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Imam jedno kratko pitanje.Naime u mom inboxu nema novih poruka,ali stoji kao da ima :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Можда си поотварао пуно језичака, па се негде види, а негде не. Затвори све па изнова отвори почетну страну форума. Мени се то дешавало тад. (Ево, и сад ми је отворено 6-7 језичака, не могу сви ни да се виде.) Ако се тако не исправи, онда ће неки стручњак да Ти да одговор. Ја имам само ово искуство у вези с тим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Imam jedno kratko pitanje.Naime u mom inboxu nema novih poruka,ali stoji kao da ima 4chsmu1 udri refresh ili reload strane pa nam javi ima li još toga Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Mozart uspjelo je. Zanima me kako preko skype nazvati fiksni telefon? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Jel radis clear private data ponekad? Nope sad cu da uradim Jel da stikliram i cookies ? Obavezno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 Mozart uspjelo je. Zanima me kako preko skype nazvati fiksni telefon? treba da kupiš skajp kredit.... znači-zvanje fiksnog ili mobilnog sa skajpa nije besplatno... nisu ni oni tolko ludi... http://www.skype.com/intl/en-us/support/user-guides/callphones/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Како да инсталирам на супер машину која ради под вин7, виртуал флопи драјв. Такава машина подразумева се да нема флопи диск. Потребно ми је ради инсталирања неких програма који траже проверу оригиналности путем флопија, то јест флопи имиџа који се учитавају преко виртуал флопи драјва. Немогуће је стартовати ВФД драјв који покреће виртуал флопи. Да ли се неко сретао са тим и да ли зна решење? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Музика коју сам синоћ поставила на темама Песма вечери и Smile feat Андрееј ми се не види. Не знам како је код вас, али код мене је неки бели квадрат. До синоћ се све видело, а сад се спотови које сам и раније поставила не виде. Све остале могу да видим. Што? "Тражио ми је" абдејтовање Флеш плејера, што сам и учинила.Ништа! Деинсталирала сам и наново инсталирала Фајерфокс, али опет ништа. Шта сад? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Музика коју сам синоћ поставила на темама Песма вечери и Smile feat Андрееј ми се не види. Не знам како је код вас, али код мене је неки бели квадрат. До синоћ се све видело, а сад се спотови које сам и раније поставила не виде. Све остале могу да видим. Што? "Тражио ми је" абдејтовање Флеш плејера, што сам и учинила.Ништа! Деинсталирала сам и наново инсталирала Фајерфокс, али опет ништа. Шта сад? URADI NEŠTO - AZRA Погрешно постујеш видео ево ја сам поставио овде видео тај исти који си и ти поставила. ти си ово користила УМЕТНИТЕ ФЛАСХ - [flash=200,200][/flash] А требала си ово УМЕТНИТЕ ХИПЕРВЕЗУ - [url][/url] пробај поново односно преправи свој пост Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 Погрешно постујеш видео ево ја сам поставио овде видео тај исти који си и ти поставила. ти си ово користила УМЕТНИТЕ ФЛАСХ - [flash=200,200][/flash] А требала си ово УМЕТНИТЕ ХИПЕРВЕЗУ - [url][/url] пробај поново односно преправи свој пост prstgore Хвала, Зокси!Преправила сам ово од синоћ, али ми није јасно још увек. До сад сам увек користила УМЕТНИТЕ ФЛЕШ, никад ХИПЕРВЕЗУ за постављање спотова с Ју тјуба. И увек су се видели. Шта им је сад, не знам! 89898989898989 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 30, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2010 ma dovoljno je samo kopirati adresu klipa.... forum sam prepoznaje evo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука