Баба Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Од кад верујем не ради пре три дана је радио ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Искрено се надам да ће да буде све у реду. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Није први пут да се Верујем хакује, то ти је за нас део живота Завиде нам на наше успјехе поздрав свима овде, добар је ово форум, има за свакога понешто. И што је најважније има реда .please. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Није први пут да се Верујем хакује, то ти је за нас део живота kriminalac Завиде нам на наше успјехе поздрав свима овде, добар је ово форум, има за свакога понешто. И што је најважније има реда prstgore Више полиције па више и реда: :policeman: :sherif: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Није први пут да се Верујем хакује, то ти је за нас део живота :policeman: Завиде нам на наше успјехе kriminalac поздрав свима овде, добар је ово форум, има за свакога понешто. И што је најважније има реда Добродошао Оче. Ма у реду што је хакован, но да ли могу да се поврате подаци. То је најбитније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Хвала. Што се технике тиче, то не знам, није мој ресор. Нема те дуго на Видовдану ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Хвала. Што се технике тиче, то не знам, није мој ресор. Нема те дуго на Видовдану ? Мене? Ма Оче, не могу ни овде да постигнем, то сам и рекао браћи са Видовдана. Ту смо ако затреба нека помоћ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Od prvog dana sam na "verujem" i naravno kad god su nas haknuli a često su to radili u početku, odlazili smo na neki forum, ja se sad ne sećam ali je bio iz RS znam da je SOZ ali ne sećam se koja. Bio je neki o. Ljuba. Tamo smo Vukman i ja sablažnjavali ostale članove. Kad se vrati forum eto i nas. Šteta je za "verujem" to je fini forum. Meni je zasmetalo u jednom momentu da su moderatori otvoreno stranački nastupali. Maša se sećam nešto koprcala protiv toga, al dobro ljudi su tu gde jesu. Interesantno je da smo se mi sa ŽRU po obaranju foruma brzo konsolidovali i skupili se na "verujem" a njih ne vidim nešto ovde? Ne računam nas koji pišemo i tamo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Можда они нису толико зависни од форума eheeeej Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Znaci srusen. Ja sam vec mislio da sam banovan, na zahtev "Svete stolice". E to nisi, Papa baš ima "atomski" alibi, kad je Forum Verujem bio napadnut on je sjedio tamo s Medvedevem u Rimu! Evo dokaz! eheeeej Benedict XVI Receives Russian President Medvedev bKTI4cmrbU0 0304_smile4 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pezza Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Od prvog dana sam na "verujem" i naravno kad god su nas haknuli a često su to radili u početku, odlazili smo na neki forum, ja se sad ne sećam ali je bio iz RS znam da je SOZ ali ne sećam se koja. Bio je neki o. Ljuba. Tamo smo Vukman i ja sablažnjavali ostale članove. Kad se vrati forum eto i nas. Šteta je za "verujem" to je fini forum. Meni je zasmetalo u jednom momentu da su moderatori otvoreno stranački nastupali. Maša se sećam nešto koprcala protiv toga, al dobro ljudi su tu gde jesu. Interesantno je da smo se mi sa ŽRU po obaranju foruma brzo konsolidovali i skupili se na "verujem" a njih ne vidim nešto ovde? Ne računam nas koji pišemo i tamo. Znači, ti si stvarno genije 0110_hahahaKoliko se ti nalupaš u svakom postu, to ne može niko... Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Cybercop Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Sta da vam kazem... Ostao nam je sacuvan samo jedan bekap od novembra prosle godine. Jos uvek vijecamo sta dalje, gde i kako. Све вас види свемирска полиција Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Sta da vam kazem... Ostao nam je sacuvan samo jedan bekap od novembra prosle godine. Jos uvek vijecamo sta dalje, gde i kako. Ау брате, значи шта да кажем, ако бекапујете новембар, ја ћу да испаднем артемијевац... 1405_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Sta da vam kazem... Ostao nam je sacuvan samo jedan bekap od novembra prosle godine. Jos uvek vijecamo sta dalje, gde i kako. Moj predlog: ne uključujte tamo nikakve back up-e ako nisu aktualni, k čemu bi tako bili, krenite iz početka ali osigurajte ih u u pravilinijim i češćim intervalima ubuduće. Nemati aktuelan back up je za nekog noćna mora i nezamisliva stvar ali pokušajte na svu tu stvar gledati iz drugog ugla, može to biti čak velikim duhovnim obogaćenjem i prinosem takav jedan stav. Japanski zen budistički monasi na primjer grade prekrasne drvene hramove. Takvim krasnim rezbarijama ih ukrašavaju, nešto neviđeno. Oslijepe skoro pri tom poslu radeći ih a opet svakoh stotinjak godina svaki taj hram koji su tako teškom mukom, trudom i naporom napravili i oplemenili takvim neviđenim umjetninama oni razruše i spale "iz principa". I idu gradit novi! Pa mi ne trebamo sad te Forume svakih par godina "spaljivati" ali pokori i zanemarivanju onog što nije bitno, važno ni značajno na duhovnoj cesti bi se od njih naučiti mogli! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chianti Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Mozda je najbolje da krenete iz pocetka, Onako bi bio "okrpljen". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука