Jump to content

Da li je Verujem napadnut ili je do servera?

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

• Одговори 238
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Није први пут да се Верујем хакује, то ти је за нас део живота :cmizdrenje:

Завиде нам на наше успјехе :drugarstvo:

поздрав свима овде, добар је ово форум, има за свакога понешто.

И што је најважније има реда .please.

Подели на овим сајтовима

Није први пут да се Верујем хакује, то ти је за нас део живота kriminalac

Завиде нам на наше успјехе sFun_bat

И што је најважније има реда prstgore

Више полиције па више и реда:

:policeman: :sherif:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Није први пут да се Верујем хакује, то ти је за нас део живота :policeman:

Завиде нам на наше успјехе kriminalac

И што је најважније има реда sFun_bat

Добродошао Оче.

Ма у реду што је хакован, но да ли могу да се поврате подаци. То је најбитније.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хвала.

Што се технике тиче, то не знам, није мој ресор.

Нема те дуго на Видовдану ?

Мене? Ма Оче, не могу ни овде да постигнем, то сам и рекао браћи са Видовдана. Ту смо ако затреба нека помоћ.

Подели на овим сајтовима

Od prvog dana sam na "verujem" i naravno kad god su nas haknuli a često su to radili u početku, odlazili smo na neki forum, ja se sad ne sećam ali je bio iz RS znam da je SOZ ali ne sećam se koja. Bio je neki o. Ljuba.

Tamo smo Vukman i ja sablažnjavali ostale članove. Kad se vrati forum eto i nas.

Šteta je za "verujem" to je fini forum.

Meni je zasmetalo u jednom momentu da su moderatori otvoreno stranački nastupali. Maša se sećam nešto koprcala protiv toga, al dobro ljudi su tu gde jesu.

Interesantno je da smo se mi sa ŽRU po obaranju foruma brzo konsolidovali i skupili se na "verujem" a njih ne vidim nešto ovde?

Ne računam nas koji pišemo i tamo.

Подели на овим сајтовима

Znaci srusen. Ja sam vec mislio da sam banovan, na zahtev "Svete stolice".

E to nisi, Papa baš ima "atomski" alibi, kad je Forum Verujem

bio napadnut on je sjedio tamo s Medvedevem u Rimu! Evo dokaz!

eheeeej

Benedict XVI Receives Russian President Medvedev

bKTI4cmrbU0

0304_smile4

Подели на овим сајтовима

Od prvog dana sam na "verujem" i naravno kad god su nas haknuli a često su to radili u početku, odlazili smo na neki forum, ja se sad ne sećam ali je bio iz RS znam da je SOZ ali ne sećam se koja. Bio je neki o. Ljuba.

Tamo smo Vukman i ja sablažnjavali ostale članove. Kad se vrati forum eto i nas.

Šteta je za "verujem" to je fini forum.

Meni je zasmetalo u jednom momentu da su moderatori otvoreno stranački nastupali. Maša se sećam nešto koprcala protiv toga, al dobro ljudi su tu gde jesu.

Interesantno je da smo se mi sa ŽRU po obaranju foruma brzo konsolidovali i skupili se na "verujem" a njih ne vidim nešto ovde?

Ne računam nas koji pišemo i tamo.

Znači, ti si stvarno genije  0110_hahaha

Koliko se ti nalupaš u svakom postu, to ne može niko...

Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов...

Подели на овим сајтовима

Sta da vam kazem... Ostao nam je sacuvan samo jedan bekap od novembra prosle godine. Jos uvek vijecamo sta dalje, gde i kako. 

Ау брате, значи шта да кажем, ако бекапујете новембар, ја ћу да испаднем артемијевац...

1405_love

Подели на овим сајтовима

Sta da vam kazem... Ostao nam je sacuvan samo jedan bekap od novembra prosle godine. Jos uvek vijecamo sta dalje, gde i kako.  

Moj predlog: ne uključujte tamo nikakve back up-e ako nisu aktualni, k čemu bi tako bili, krenite iz početka ali osigurajte ih u u pravilinijim i češćim intervalima ubuduće. Nemati aktuelan back up je za nekog noćna mora i nezamisliva stvar ali pokušajte na svu tu stvar gledati iz drugog ugla, može to biti čak velikim duhovnim obogaćenjem i prinosem takav jedan stav. Japanski zen budistički monasi na primjer grade prekrasne drvene hramove. Takvim krasnim rezbarijama ih ukrašavaju, nešto neviđeno. Oslijepe skoro pri tom poslu radeći ih a opet svakoh stotinjak godina svaki taj hram koji su tako teškom mukom, trudom i naporom napravili i oplemenili takvim neviđenim umjetninama oni razruše i spale "iz principa". I idu gradit novi! Pa mi ne trebamo sad te Forume svakih par godina "spaljivati" ali pokori i zanemarivanju onog što nije bitno, važno ni značajno na duhovnoj cesti bi se od njih naučiti mogli!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...