Зорица екс Милева Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Naravno moli se za mene. Ali nisam to imala na umu,i svakako takvo nešto ne bih iznosila ovdje. Više sam mislila na to kako mi je usađeno da ako završim fakultet čeka me sjajan posao. A nije bilo tako. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Ма знам,него се зезам на твој рачун, а и мени су само једне мисли напамет... Дакле,нема љутиш... :policeman: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дете Апокалипсе Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Размажени смо. Стално нека оправдања и изговори. Али мислим да је проблем много сложенији него што о. Љуба жели да представи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 4, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2011 Eh što ovo pismo nisam pročitala prije 10 godina, mnoge muke bi me zaobišle.Ne vidim da je gore u tekstu nesto konkretno receno, vec samo opis situacije koja nije sjajna. Treba se vratiti na selo ili raditi dok studiras ? Oboje je skoro pa ne moguce. У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Није проблем у сексу уопште, а не дај Боже да је проблем у уживању у сексу. Да је сам ужитак у сексуалном односу гријех, Бог га не би дао: управо многи духовници и кажу да је ужитак ту да нам помогне да прије зачнемо пород и да нас то научи да превазиђемо себичност и егоцентризам. Не могу више да слушам идиотске приче о томе како је гријех уживати у сексу будући да је сам Господ рекао "Рађајте се и множите и испуните земљу", и нигдје није додао "али гледајте да не уживате у томе". Све је створено добро, па и страсти, уколико се користе на добробит и на спасење. Те кретенске и незреле приче о "прљавом материјалном" су чисто манихејство и јерес. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Није проблем у сексу уопште, а не дај Боже да је проблем у уживању у сексу. Да је сам ужитак у сексуалном односу гријех, Бог га не би дао: управо многи духовници и кажу да је ужитак ту да нам помогне да прије зачнемо пород и да нас то научи да превазиђемо себичност и егоцентризам. Не могу више да слушам идиотске приче о томе како је гријех уживати у сексу будући да је сам Господ рекао "Рађајте се и множите и испуните земљу", и нигдје није додао "али гледајте да не уживате у томе". Све је створено добро, па и страсти, уколико се користе на добробит и на спасење. Те кретенске и незреле приче о "прљавом материјалном" су чисто манихејство и јерес. bendoff ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Ма знам,него се зезам на твој рачун, а и мени су само једне мисли напамет... kolo2 Дакле,нема љутиш... oleeeee oleeeee oleeeee oleeeee Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Da li neko zna ko je ovaj sveštenik? To je neki veliki demagog vrlo loše obrazovan . devojka ga je pitala za Srbiju i uslove u Srbiji on piše o nekim drugim zemljama . Kada mi je tako pametan što je nije odveo tamo gde može da radi tudira ovde je to nemoguće ? Zaista se treba čuvati ovakvih sholastičara i dijagnostičara . Malo nam je naše muke još neko treba da nam govori šta i kako .Pa ako znaš dođi oče pa pokaži . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Тај исти свештеник је одговорио неком вернику да може ићи код грчких старокалендараца кипријановаца,а неком другом који живи у Румунији је препоручио и румунске старокалендарце. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Неша Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Тај исти свештеник је одговорио неком вернику да може ићи код грчких старокалендараца кипријановаца,а неком другом који живи у Румунији је препоручио и румунске старокалендарце. Наравно...шта се чудиш овом благослову ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Da li neko zna ko je ovaj sveštenik? To je neki veliki demagog vrlo loše obrazovan . devojka ga je pitala za Srbiju i uslove u Srbiji on piše o nekim drugim zemljama . Kada mi je tako pametan što je nije odveo tamo gde može da radi tudira ovde je to nemoguće ? Zaista se treba čuvati ovakvih sholastičara i dijagnostičara . Malo nam je naše muke još neko treba da nam govori šta i kako .Pa ako znaš dođi oče pa pokaži . Отац је више у праву него што мислите браћо. Ја сам средњу и факултет, а умало и други завршио и у исто време радио и студирао(без тате и маме), оженио се и двоје деце имао и тек онда завршио. То вам само показујем, да не буде да причам. А што се мука тиче... У праву је што се тиче размажености, све хоћемо на готово и савршено. Па људи ово је све само не савршен свет, ово је свет егоизма и самољубља. Жени се брате, удај се сестро и уживај у сексу до миле воље, рађај децу и радуј се плодовима љубави са супружником! Верујте! И моћићете и да студирате и да рађате и да имате каријеру, јер ће те Бог укрепити и наградити силним благодатним даровима и снагом да пребродиш сваку препреку! И АМАН, НЕ ОСУЂУЈТЕ ВИШЕ СВЕШТЕНИКЕ!!! Јер тиме си већ много корака начинио уназад! Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Ти си добио двоје деце док си студирао и радио, али ниси ти морао 9 месеци да их носиш у стомаку, нити да дан и ноћ будеш поред њих када се тек роде. Искрено, не видим како би једна трудница или мајка малог детета могла да студира сада када је присуство на предавањима и вежбама обавезно, а о учењу за испите које се некад протегне у бесконачност и да не говорим. Оно што мени веома смета у овом одговору свештеника јесте инсистирање на томе да се факултет завршава зарад каријере и материјалне ситуације. А шта је са децом која уписују факултет из љубави према одређеној материји и надарености за ту област? You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Završeteak fakulteta i nije garancija za ovo što tvrdi otac Ljuba ali ocu Ljubi bi dao isto tako protiv argument da ljudi postaju sveštenici zarad ugleda u društvu i sigurnijeg života winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Тај исти свештеник је одговорио неком вернику да може ићи код грчких старокалендараца кипријановаца,а неком другом који живи у Румунији је препоручио и румунске старокалендарце. Наравно...шта се чудиш овом благослову ? Чудим се зато што су они расколници. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 5, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2011 Мора да је паметан одговор чим ништа нисам разумео... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука