Aquilius Cratus Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 искрено сам изненађен твојом националистичком генерализацијом да су сви цигани криминалци и просјаци. joooj Iskreno uopste nisam iznenadjen sa ovakvim tvojim jadnim strawman odgovorima. Ako procitas moj odgovor jos jednom ali ovoga puta bez da usput smisljas kako da mi doskocis videces da nisam ni pod razno napisao da su svi cigani kriminalci,prosjaci. Nego da cigani koji imaju 5 "komata" dece a nemaju osnovne potrebstine (hrana, odeca, medikamenti) jesu prosjaci, dzeparosi and stuff. To ni izbliza nisu svi cigani. I ovakvo bezobrazno podmetanje i izvrtanje samo pokazuje kakva je masna demagogija iz tvoje kritike Oukovog posta da su pare "izgovor". пошто си изузео Бога из једначине, како ли би себе квалификовао, кад би могао да се сагледаш? -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 искрено сам изненађен твојом националистичком генерализацијом да су сви цигани криминалци и просјаци. joooj Iskreno uopste nisam iznenadjen sa ovakvim tvojim jadnim strawman odgovorima. Ako procitas moj odgovor jos jednom ali ovoga puta bez da usput smisljas kako da mi doskocis videces da nisam ni pod razno napisao da su svi cigani kriminalci,prosjaci. Nego da cigani koji imaju 5 "komata" dece a nemaju osnovne potrebstine (hrana, odeca, medikamenti) jesu prosjaci, dzeparosi and stuff. To ni izbliza nisu svi cigani. I ovakvo bezobrazno podmetanje i izvrtanje samo pokazuje kakva je masna demagogija iz tvoje kritike Oukovog posta da su pare "izgovor". пошто си изузео Бога из једначине, како ли би себе квалификовао, кад би могао да се сагледаш? -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' />чек да те овековечим и урамим. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Битно је кренути у живот на вријеме док још човек има снаге да ради као луд, после тридесете ти се више ништа не да, а поготово чињеница да не остављаш такав утисак на људе да си пун снаге и да можеш брда помјерати. Да ниси мало претерао са ових 30? О утиску си можда у праву, када се узме у обзир како данас изгледају интервјуи за посао. Али реално, није човек после тридесете баш толико неспособан. Можда ако је спортиста или тако нешто, за нас остале тешко да је тада касно. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 ''Nije sreca para puna vreca, to znaju oni sto ih imaju...'' И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Проблем нашег менталитета јесте што људи мисле да је факултет најбоља опција, а у ствари је најгора, јер док дипломираш прође живот, и тек после дипломског учиш животне школе. Израчунај колико дневно може да заради просјечан ауто-електричар или лимар па ћеш видјети шта су паре. Ваљда прво бираш занимање према својим афинитетима, а тек онда гледаш како ћеш да га оствариш? Не могу ја да резонујем ”ух, колико зарађу електричар и лимар, сад ћу ја лепо да завршим курс за то и да млатим паре”, а један шраф не знам да заврнем, струја би ме убила, а оним скаламеријама бих исекао себе уместо тог лима. Свака част занатлијама и наравно да њима не треба факултет. Али ако хоћу да будем фармацеут или адвокат, морам да завршим факултет ваљда. А то што прође живот, то је кривица нашег система, а нафакултета као таквог. А чак и код нас је могуће завршити у року и није да нема таквих. У свету се студира краће и ефикасније. И просек знања, нарочито када су у питању практичне вештине, је већи него код наших данашњих студената, мада имам утисак да наши најбољи генерално знају више од њихових најбољих (немам објашњење за ово, можда претерана специјализација која је њих ограничила, а изостанак исте код нас је нашим даровитима омогућио да се развију у разним правцима). Какве везе има факултетско образовање са нашим менталитетом, када факултети постоје свуда у свету, на западу, истоку, свуда? Чак је код нас критична ситуација, у дну смо европске листе по броју високо образоване радне снаге. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Moj intervju za posao je isao ovako nekako otprilike: -Bravo, tvoj CV je odlican, ocena licnosti 5, rad sa decom 5, psiholog ti je dao odlicnu ocenu 5, iskustvo pozamasno za tvoje godine-bravo! Odakle si bese? Ja: SRBIJA, EVROPA, EX YUGOSLAVIA... -Javicemo ti se... To je to. ALI TO NIJE ONO STO ME CINI SRECNIM! Pare su robovlasnici nasih zivota, a ja to ne zelim...Srecu ipak nalazimo supruga i ja u nekim drugim stvarima i mnogo nam je lepo. DAKLE LJUBAV, VERA, NADA + Molitva i trud. Ne zaboravimo i to da nam Gospod daje uvek onoliko koliko mozemo da ponesemo! Ne pusim jer nemam kintu= extra, ne izlazimo pa i ne sljokam=extra, blejim na forumu 0110_hahaha=extra i u svemu vidim samo EXTRA!!! Pozdrav svimaaaaaaaaaaa, samo veselooooooooo :cheesy: :drugarstvo: p.s. Zena mi uzima Pravoslavlje i sin ce mi se zvati Stefan= EXTRA! Peruanka, a Pravoslavna= EXTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Iskren CV Potpuno nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo plaćen. Iskreno me zabole za ciljeve Vaše kompanije ako platom ne mogu pokriti sve tekuće troškove, plus da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i provod. Funkcionišem po principu, koliko para toliko muzike. Takođe me savršeno ne zanima što ste u problemima i očekujem da sve vaše zakonom predviđene obaveze, izvršite na vreme, kao i da poštujete sve praznike i godišnji odmor. Sva je prilika da ću vas napustiti čim nađem nešto malo bolje. Komunikativan sa pristojnim i ljubaznim svetom, za drkadžije imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svetskih jezika, al ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom, i ne preseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom, jer vam je i to previše. Studirao sam 100 godina, ali smatram da je uspeh što sam uopšte završio bilo šta u ovoj zemlji, ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez vas, jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu. Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite me testiranjima i timbilding budalaštinama. Ako se već preseravate s tim zapadnjačkim forama, onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada. To što ste pohađali dva, tri seminara, ne čini vas obrazovanom osobom. Što ne znam, naučiću, nisam debil. I da, postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, ali žalim što vas moram obavestiti, da to nije posao koji Vi nudite. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 У свету се студира краће и ефикасније. Za krace ne znam, ali efikasnije ne bar u delu sveta gde sam ja sada. Na jednom od razgovora za posao na kom sam bio pricao sam sa covekom od nekih 45. godina koji je u istoj struci kao ja. Cak i pored njegovog duzeg iskustva u struci njegovo poznavanje oblasti koju je zavrsio je smesna, a imamo problizno iste ocene. Pokupio se i otisao, ali kao sto sam naveo u jednom od prethodnih postova presudilo je to sto sam Srbin. Naravno ponosan sam na svoje poreklo, ali jos vise na drzavu iz koje sam. Naravno da mozemo da kukamo na vlast, politicare, sistem...ali sta imamo od toga!? Samo veselo i s' verom u Boga!!! :cheesy: И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 чек да те овековечим и урамим. 4chsmu1 Dozvoli da uzvratim ljubaznost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Pokajniče sjajnoooooooooooooooo 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 три пут ура за Покајника! 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif одушевљена сам твојом причом. само напред и Бог вас благословио! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Znači muzičar dobra zarada . Većina mladih u Srbiji teško da može da programira i da se bavi muzikom . Prosečne plate su 350-400 eura 6 do 7 dana u nedelji i 8 do 10 sati rada a tu vremena nema za fakultet ili za život . па да, све треба да буде изговор, а пре свега паре.само ме занима шта одржава оне цигане са по 5 комата лилипутанаца у животу, ако не Божја милост и љубав. или нисмо претежнији од птица? Е мој бато, 80 'их на Косову, војска једе мермеладе и баца амбалажу. Шиптарчићи дођу , па прстом лижу амбалажу. О.Љуба је потпуно у праву. Ми смо Срби кукумавке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 7, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2011 Znači muzičar dobra zarada . Većina mladih u Srbiji teško da može da programira i da se bavi muzikom . Prosečne plate su 350-400 eura 6 do 7 dana u nedelji i 8 do 10 sati rada a tu vremena nema za fakultet ili za život . па да, све треба да буде изговор, а пре свега паре.само ме занима шта одржава оне цигане са по 5 комата лилипутанаца у животу, ако не Божја милост и љубав. или нисмо претежнији од птица? Е мој бато, 80 'их на Косову, војска једе мермеладе и баца амбалажу. Шиптарчићи дођу , па прстом лижу амбалажу. О.Љуба је потпуно у праву. Ми смо Срби кукумавке. Znači muzičar dobra zarada . Većina mladih u Srbiji teško da može da programira i da se bavi muzikom . Prosečne plate su 350-400 eura 6 do 7 dana u nedelji i 8 do 10 sati rada a tu vremena nema za fakultet ili za život . па да, све треба да буде изговор, а пре свега паре.само ме занима шта одржава оне цигане са по 5 комата лилипутанаца у животу, ако не Божја милост и љубав. или нисмо претежнији од птица? Е мој бато, 80 'их на Косову, војска једе мермеладе и баца амбалажу. Шиптарчићи дођу , па прстом лижу амбалажу. О.Љуба је потпуно у праву. Ми смо Срби кукумавке. него шта смо.мени дође да почнем да презирем људе, уместо што их сажаљевам, због разних лезилеба и бубрега. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Фебруар 8, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2011 Нису били у Русију да виде какао народ тешко живи. Овде и не можеш да одеш у село јер га и нема а и немам хеликоптер. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetko Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Treba li trpjeti djevojku ili ženu koja uopće neće da posjećuje roditelje dečka ili muža i spava u odvojenoj sobi te jednom u dvije sedmice ima sex a voli i da šmuca ide naokolo sama? Свети боже, свети крепки, свети бесмртни, помилуј нас. Свети боже, свети крепки, свети бесмртни, помилуј нас. Свети боже, свети крепки, свети бесмртни, помилуј нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука