Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

Dovoljno je pogledati sam mehanizam evolucije koji vi zastupate i videti da to veze sa cinjenicama nema...mutacije uvek prate neke nuspojave..i ne dolazi do razvoja...vec do ostecenja genoma...pa ziv dokaz vam je cuvena najlonaza...razvila sposobnost varenja najlona..ali reproduktivni sistem ostecen..pa kad se vratila u populaciju..bila je istrebljena...

Treba biti objektivan..a ne slepo braniti neku dogmu....a evolucija ispade sveta krava nauke..cim covek nesto napise protiv odma..ti nisi za nauku,teorija zavere i slicne gluposti...

Inace za tvoju informaciju izuzteno sam dobrio upoznat sa tom teorijom ...

A najvece je licemerstvo..sto vi blage veze nemate kako je nastala jedna jedina celija a ovamo palamudite o izgradnji citavog zivog sveta...ko kad bi gradjevinac rekao ne znam kako se pravi cigla al znam kako se pravi kuca...tragikomedija...

Iz tvojih poruka očigledno proizilazi da nisi dobro upoznat sa temom... što ne bi bio nikakav problem i verovatno bi dobio odgovor na svako pitanje da tebe zaista interesuju odgovori na ta pitanja... međutim, to se ne dešava, budući da nastupaš sa pozicije nekog ko sve to zna i ko ta pitanja ispisuje sa pogrešnim predubeđenjem da na njih ne postoje odgovarajući odgovori...

Kao što možeš da primetiš, niko te nije optužio da nisi za nauku, teorija zavere i slične gluposti... već samo da pišeš o stvarima o kojima evidentno nemaš pojma... tačnije, pišeš takve gluposti da pojedini misle da samo troluješ i da nisi uopšte ozbiljan...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ја верујем да потичемо и од овог фосила а и од Бога, укратко.

Зашто онда Бог(Христос), није пострадао као животиња на Крсту, него као човјек и као Бог?  И тиме га(нас) увео у заједницу са Собом! Узњео природу човјека на Крст и пастрада и као Бог и као човјек. Значи, нема животиње у Божијем Домостроју спасења (плану спасавања) човјековог. А Земља није стара више од 10 000 година, можда чак ни девет. То је мој поглед.... :)

Подели на овим сајтовима

@@drvce,

Страшан цртани. Он нас подсећа колико је велики промашај бавити се глупим препиркама.

Један цртани филм садржи толико емоција и духовних порука, колико ова тема са дискусијом еволу-шестоднев-креационистима никад неће имати.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

А Земља није стара више од 10 000 година, можда чак ни девет. То је мој поглед.... :)

Ti mora da imas i sopstveni pogled na duzinu godine...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Зашто онда Бог(Христос), није пострадао као животиња на Крсту, него као човјек и као Бог?  И тиме га(нас) увео у заједницу са Собом! Узњео природу човјека на Крст и пастрада и као Бог и као човјек. Значи, нема животиње у Божијем Домостроју спасења (плану спасавања) човјековог. А Земља није стара више од 10 000 година, можда чак ни девет. То је мој поглед.... :)

Ствар је у томе што еволу-шестоднев-креационисти (тј. две стране исте медаље) не виде ширу слику наше стварности. Моје уверење да сам потомак еволуције како наука објашњава, док истовремено верујем дословно библијским приповестима, долази у сукоб са свим осталим уверењима еволу-шестоднев-креациониста.

Да бисмо говорили о тим стварима које користим као основ за моја уверења, морамо нешто и истражити од науке. Проблем је што наука није нимало лака.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Михајло, неш ти овде допстанеш дуго, има и другу банану да попијеш :)

Rekoh ti vec da nisam Mihajlo..a sto se tice banovanja...moz da me banuju odma...al to nece uciniti evolucionu bajku istinitom... aman

Подели на овим сајтовима

Rekoh ti vec da nisam Mihajlo..a sto se tice banovanja...moz da me banuju odma...al to nece uciniti evolucionu bajku istinitom... aman

Moz da te banuju i sutra al to nece promeniti naucnu cinjenicu da si nastao od majmuna ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ствар је у томе што еволу-шестоднев-креационисти (тј. две стране исте медаље) не виде ширу слику наше стварности. Моје уверење да сам потомак еволуције како наука објашњава, док истовремено верујем дословно библијским приповестима, долази у сукоб са свим осталим уверењима еволу-шестоднев-креациониста.

Да бисмо говорили о тим стварима које користим као основ за моја уверења, морамо нешто и истражити од науке. Проблем је што наука није нимало лака.

Да, наука није лака! Али ја науку и не одбацујем, само њена "објашњења" и "виђења" свијета, да се тако изразим. Хоћу да кажем, наука је млада и временом сазријева и учи и открива. Можда некад и открије да Бог постоји. Ја одбацујем еволуцију и вјерујем у Свето Писмо, а у Писму нема ништа о еволуцији. Ако си Православан, вјерујеш у Православље у науку њему коју Свети Дух води. Не може се бити присталица еволуције и бити Православан. То је као да сједиш на двије столице, просто речено.... :)

Подели на овим сајтовима

Moz da te banuju i sutra al to nece promeniti naucnu cinjenicu da si nastao od majmuna ;)

Da je naucna cinjenice ne bi verovao u nju..tako da pozdravi svoje pretke..a moje nemoj da srozavas na taj nivo...ako verujes da su ti preci majmuni...veruj pobratime..ko ti brani...al nemoj svoju veru da mi nazivas naukom...

Подели на овим сајтовима

Are you fu**king kiding me???

694.png

Подели на овим сајтовима

а у Писму нема ништа о еволуцији.

U Svetom Pismu nema nista da pise o ikonama pa opet imas jednu na zidu... nema nista ni o popovima pa su ti opt oni bitan deo u tvojoj duhovnsoti... kako to resavas?

Nema nista ni o gravitaciji, jel to znaci da ti verujes da nasBbog drzi zalepljene za zemlju? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...