Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

...ko kad bi gradjevinac rekao ne znam kako se pravi cigla al znam kako se pravi kuca...tragikomedija...

hahahah

Moj strikan je bio samouk seoski dundjer... taj ti je vise kuca napravio i sazidao nego sto si ti video ;)

NI dan danas nema pojma o tehnilogiji izrade cigli i crepova nit ga interesuje ;)

BAM! Bitchslaped!

Jos neka nedoumica da pobijemo?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Али моје је уверење да сам потомак мајмуна (тј. хоминида, антропоморфних мајмуна, примата, итд.), баш како наука објашњава.

Међутим, такође верујем да су првостворени Адам и Ева, који су наши прародитељи и узрочници, конкретне личности.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Али моје је уверење да сам потомак мајмуна (тј. хоминида, антропоморфних мајмуна, примата, итд.), баш како наука објашњава.

Ne,nauka ne objasnjava vec samo ima teoriju,tj.nagadja.Zato se to i zove Darvinova teorija evolucije a ne Darvinov aksiom evolucije.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

hahahah

Moj strikan je bio samouk seoski dundjer... taj ti je vise kuca napravio i sazidao nego sto si ti video ;)

NI dan danas nema pojma o tehnilogiji izrade cigli i crepova nit ga interesuje ;)

BAM! Bitchslaped!

Jos neka nedoumica da pobijemo?

Da ali tvoj samouki strikan se ne izucava u udzbenicima i ne puni glavu deci da su potomci lemura ...ovo je bre nauka...i umesto da kazu posteno nemamo pojma kako je nastao covek,kako je nastala celija,ako je nastao zivot uopste..oni grade debilsku teoriju o silasku sa drveta...i krchkanju praiskonske supice...

Ako je tebi pradeda bio lemur...koji je mutirao u tebe...nek ti bude...imas pravo da verujes u sta god zelis...al da solis pamet celom covecanstvu da vode poreklo od lemura nemas pravo...

I pozdravi mi samoukog strikana i pitaj ga da li i on kao i ti veruje da je mutirani potomak simpanzi?

Подели на овим сајтовима

Међутим, такође верујем да су првостворени Адам и Ева, који су наши прародитељи и узрочници, конкретне личности.

Ovo je vec posteno..uverenje moze da prodje....imas pravo da verujes u sta god pozelis... greengrin

Подели на овим сајтовима

Ne,nauka ne objasnjava vec samo ima teoriju,tj.nagadja.Zato se to i zove Darvinova teorija evolucije a ne Darvinov aksiom evolucije.

Неееееее опеееееет!!!!!! Прочитајте тему пре одговора. И остале сличне теме. На ово катастрофално незнање које си испољио је одговорено отприлике онолико пута колико атома има у космосу. Употреби претрагу. "Теорија закон чињенице научни метод...". Нека комбинација ових речи ће ти избацити праве постове. Ако то не успе, куцај Aquillio и кликни на потпис члана који изађе. Потрудио се човек да баш на те дилеме одговори. А онда се врати и кажи шта имаш против, па да расправљамо. Овако не иде, водиш монологе.

Подели на овим сајтовима

Aha... znaci ako pise TEORIJA to znaci da se samo nagadja... znaci TEORIJA GRAVITACIJE se samo nagadja... mi zapravo lebdimo u prostoru a naucnici uzaludno pokusavaju da dokazu da nas privlaci zemljina gravitacija ili ako oces po ajnstajnu zakrivljenje prostor-vremena zbog prisustva materije? Da ,da lebdimo... lelujamo se u neznanju ;)

Ajnstajnova TEORIJA relativiteta j takodje glupost jedna nevidjena jer cim se zove TEORIJA to znaci da je samo retpostavka... zanemaricemo da je dokazana otrpilke milion puta i da danasnji GPS ne bi radio da nije nje, i recicemo jednostavno- netacna je.

A na  pitanje "otkud ti to da je netacna" reci cemo "zato sto ja tako kazem jer mi se takosvidja (jer sam tako u mogucnosti) :)

E do ovakvih stvari dovodi nase obrazovanje koje umesto da decu nesto nauci samo se stara da ucitelji priaju redovno plate a deca nam posle odrastu (ili ne) i idu po forumima  i lupetaju gluposti zbog kojih im se pismeni svet smeje...

Подели на овим сајтовима

Da ali tvoj samouki strikan se ne izucava u udzbenicima i ne puni glavu deci da su potomci lemura ...ovo je bre nauka...i umesto da kazu posteno nemamo pojma kako je nastao covek,kako je nastala celija,ako je nastao zivot uopste..oni grade debilsku teoriju o silasku sa drveta...i krchkanju praiskonske supice...

Ako je tebi pradeda bio lemur...koji je mutirao u tebe...nek ti bude...imas pravo da verujes u sta god zelis...al da solis pamet celom covecanstvu da vode poreklo od lemura nemas pravo...

I pozdravi mi samoukog strikana i pitaj ga da li i on kao i ti veruje da je mutirani potomak simpanzi?

aj posteno (al stvarno posteno) pre nego nastavimo diskusiju, molim te (najiskrenije) reci nam koliko imas godina?

12 ili 13? ili...?

Подели на овим сајтовима

Grešiš. To što se u nauci naziva teorijom nije pretpostavka ili nagađanje - ono što reč teorija obično označava u svakodnevnom govoru - nego upravo dokazani naučni model, znači empirijski potkrepljen, oboriv i sa opsegom predviđanja. U nauci nema ničega 'iznad' teorije.

Подели на овим сајтовима

Grešiš. To što se u nauci naziva teorijom nije pretpostavka ili nagađanje - ono što reč teorija obično označava u svakodnevnom govoru - nego upravo dokazani naučni model, znači empirijski potkrepljen, oboriv i sa opsegom predviđanja. U nauci nema ničega 'iznad' teorije.

Zamisljam ga kako cita ovaj post sa prstima zabijenim u usima dok vice TRALALALALALALALALAL

Подели на овим сајтовима

Ovo je AXIOMWallE_01_small.jpg

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...