Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

Pad tvorevine nije dosao sam od sebe vec covekovom slobodnom voljom...kakav crna abiogeneza...sve se zburuckalo samo od sebe i tako nastao zivot..ma daj bre covece...pre cu da poverujem u vanzemunce....

Е јеси га објаснио...слободном вољом...ја те питам како се десило да су закони који нису пре тога постојали одједном почели да постоје? Ти својом слободном вољом не може помакнути ни столицу, а овдје Адам слободном вољом изазвао фузију на сунцу, јел то мислиш да кажеш? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Е јеси га објаснио...слободном вољом...ја те питам како се десило да су закони који нису пре тога постојали одједном почели да постоје? Ти својом слободном вољом не може помакнути ни столицу, а овдје Адам слободном вољом изазвао фузију на сунцу, јел то мислиш да кажеш? 

Ma jok...ja stolicu pomeram tvojom voljom....i kucam ovde voljom Alaha. kafa i novine ..koji zakoni su poceli da postoje?Ja sam rekao samo da je smrt i propadljivost usla u tvorevinu nakon pada Adama...a to moze da bude samo zakon entropije...a evolucije nikako...

Подели на овим сајтовима

Овим само срозаваш самог себе. Дијалог о тим стварима не можеш водити са ''клинцем''.

Боље би било да сви мало прикочимо. Вероватно је Кијано расположен само за троловање.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ајд, ајд, знамо се сто година, сви смо овде наши, не верујем баш да ће двапут да те банују :)

Pa ja ti kazem ozbiljno da nisam Mihajlo... 301  a da li ce ili nece dvaput da me banuju...doista ne znam... maher

Подели на овим сајтовима

Вероватноћа да си трол је заиста велика. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Овим само срозаваш самог себе. Дијалог о тим стварима не можеш водити са ''клинцем''.

Боље би било да сви мало прикочимо. Вероватно је Кијано расположен само за троловање.

Ja sam raspolozen da se pogledaju cinjenice....a cinjenice kazu da od konja moze da nastane samo konj...a ne neka sesta vrsta...ebg...nisam ja kriv..takva je majka priroda... laie_14

Подели на овим сајтовима

Sta je rekao djavo?Nisam upoznat...

Rekao je: "Procitaj obavezno makar prvih 50 strana teme."

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...