Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Na ovakvom forumu ovakva tema... Slava Bogu !!! Braco i sestre ja sam gamer od kad znam za sebe. Sad imam 36 i dalje je isto. Svasta sam igrao. Od kad sam otkrio multiplayer igre singleplayer ne mogu vise da igram. Dve igre koje godinama igram, i jednu idrugu od 2007. su Battlefield 2 i World of Warcraft (prvu na originalnim serverima a drugu na piratskim jer je tako free).

Подели на овим сајтовима

Od kad sam otkrio multiplayer igre singleplayer ne mogu vise da igram.

Oprosti mu, Gospode, jer ne zna sta cini...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Na ovakvom forumu ovakva tema... Slava Bogu !!! Braco i sestre ja sam gamer od kad znam za sebe. Sad imam 36 i dalje je isto. Svasta sam igrao. Od kad sam otkrio multiplayer igre singleplayer ne mogu vise da igram. Dve igre koje godinama igram, i jednu idrugu od 2007. su Battlefield 2 i World of Warcraft (prvu na originalnim serverima a drugu na piratskim jer je tako free).

shuntavilo2

Подели на овим сајтовима

Sprema se (posle 7 godina, konacno!!!) Star Wars - Battlefront III, sa sve novom grafikom i ostalim sto ide. EA (dobili visegodisnju licencu za SW igre) je za ovo angazovao cuveni studio Dice, koji rade na Battlefield serijalu.

Star Wars Battlefront I i II u samoj osnovi i jesu razvijen conquest mod Battlefield-a, sto znaci da u samoj mehanici igranja koriste isti engine, pa samim tim imaju i veoma mnogo slicnosti. Nadam se da ce to da ostane i sad, tj. da ce nova Battlefront igra po kvalitetu da bude kao i sadanjse verzije Battlefield-a... :)

http://starwarsblog.starwars.com/index.php/2013/06/10/star-wars-battlefront-returns/

Clanci o prethodne 2 verzije na SK online...

http://www.sk.rs/2004/11/siop21.html

http://www.sk.rs/2005/12/siop21.html

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Komentar jednog gamera :ani_biggrin::

"EA you better not fuck this up"

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Metro Last Light

EfBCrT5.jpg

Препоручујем,

одавно ми није било жао што сам завршио игру.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Зар је могуће да су Јапанци направили цртани који је копија World of Tanks, или је обрнуто...Свеједно. Ти Јапанци...шта им све неће пасти на памет:

http://www.youtube.com/watch?v=XOEE1esGxNA

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...