Аурор Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 А игрица за коју сам буквално живео у одређеним периодима, и био стварно стварно срећан а понекад и плакао малтене и био стварно тужан је менаџер 01/02. Ту сам оставио највише себе. Nisam bio ljubitelj menadžera nikad. Oblivion sam bio prešao preko devedeset posto (što je jako mnogo). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Хахах, добро, то што јес' јес'. А још ако су се нервирали и као играли за озбиљно, онда непроцењиво. A na kanteru sam nekoliko puta koristio BadBoy. Ti u suštini samo ideš, on sam overava u glavu koga god može, i kroz šta god može, ako može (zid, vrata, prozor...). Jednom sam i u Norveškoj na travian serveru koristio bota, i bio sam šesti od 29000 ljudi xD i to bi bila moja čiterska istoriografija, ostalo je clean. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 А игрице које су ми остале онако у сећању а да нису превише познате су Faith of the dragon и Man hunt 3. Ова прва је доста стара стратегија са тематиком ратова међу великашима у средњовековној Кини, не могу да нађем ни клип на тјубу о њој. Не знам што ми се толико допала, просто је имала оно нешто, није личила на остале стратегије које сам тада играо. А ни за другу нема клип, има само за мен хант 2, (додуше нисам много ни тражио ) иначе је онако баш мрачна и брутална, ради се о типу, кога пуштају из затвора под условом да учествује у ријалити шоуу, у коме мора да убија остале учеснике које су организовани против њега и лове га, а игрица је онако више шуњалачка него директна акција, рецимо немаш шанси ако се побијеш са двојицом одједном, а некад те и један једини умлати, зато ми се свидела што је прилично реална. Па онда оне познате, Хитмен, Резидент ивол, Крусејдер, Медал оф онор... Добра стара времена. Једина коју сада играм редовно је ПЕС, штета... И да, једна коју никако нисам успео да набавим а деловала ми је интересантно : desert rats vs Afrika corps, стратегија... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 7, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2012 Nisam bio ljubitelj menadžera nikad. Oblivion sam bio prešao preko devedeset posto (što je jako mnogo). Е тај Обливион су ми хвалили баш, али никад нисам играо... Да остане међу нама, не волим хорор игрице, увек се истраумирам. Тј. сад ваљда не бих, нисам играо одавно хехе. Ау, су те гледали Норвежани к'о божанство а? Мислио сам да на мало озбиљнијим серверима за Кантер не могу да се користе читеви... Иначе ниакд нисам нешто волео Кантер, увек ме смори после сат, 2... Више сам играо Тактикал опс, непопуларнију верзија кантера, а била је много боља графика и боље су мапе биле, али је мало ко играо... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Хахах и сад се сетих једне за тебе Даре, исто стара стратегија Hooligans : Storm over Europe хахах Шалу на страну, не бих је препоручио ни душманину, нема већег разочарања, игрица је ретардирана, а сећам се да сам баш пуно очекивао, јер нисам чуо за другу игирцу са сличном тематиком, али је баш лоша и неуерљива. Једина добра ствар је што су много смешно направљени хулигани, имаш мале, дебеле људе у трегер мајицама које треба прво да уведеш у паб, онда изађу пијани, скачу и деру се, и онда их водиш на се бију. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Хахах и сад се сетих једне за тебе Даре, исто стара стратегија Hooligans : Storm over Europe хахах Шалу на страну, не бих је препоручио ни душманину, нема већег разочарања, игрица је ретардирана, а сећам се да сам баш пуно очекивао, јер нисам чуо за другу игирцу са сличном тематиком, али је баш лоша и неуерљива. Једина добра ствар је што су много смешно направљени хулигани, имаш мале, дебеле људе у трегер мајицама које треба прво да уведеш у паб, онда изађу пијани, скачу и деру се, и онда их водиш на се бију. Što reče naš narod: I'll pass, ali sam siguran da je super igrica! :P A za Hitmena rispekt. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Exxxxxxxxxxxx kad se samo setim. Nisam jos bio posao u skolu : http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Kad se pominju simulacije letenja, setih se prve koju sam igrao... sećam se koliko smo bili oduševljeni što igramo igricu napravljenu po cool filmu i što možeš da se prebacuješ iz cockpita u kabine 2 mitraljesca, engine room, na mesto lika koji pušta bombu, na mapu, itd... tj. na celu posadu bombardera... tada nam je to bilo nešto potpuno novo i neverovatno... i naravno mašta je radila svoje, sad kad pogledam ne mogu da verujem koliko to loše grafički izgleda... a mi smo na ekranu videli sve što treba, prave avione, pvo i reflektore... obi-wan, Срђан Шијакињић, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Sa 5 godina sam igrao Prince of Persia. Strava igra. drvce and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Jooooj, i ja! To je bila igrica u kojoj su čitovi funkcionisali u multiplejeru. Tako ti mi igramo jedni protiv drugih, moji protivnici samo jurcaju po onim livadama i prave neke gluposti, beru voćke, obrađuju zemlju, onako se "tek izlegli", a ja ulećem sa zlatnim konjanicima, nekim jakim vojnicima i katapultovima (sve u brojevima da zamisliti ne možeš) i kidam xD "O canada", или тако некако бјеше један чит за онога канадскога медвједа са ласерским очима? Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Vampire Masquerade: Bloodlines...један њен дио је проглашен за најстрашнији дио гејминг повијести до тада. И то са пуним правом. Колико сам се само трзао сваких 10 секунди. Бррррррр -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 "O canada", или тако некако бјеше један чит за онога канадскога медвједа са ласерским очима? Roze boje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Vampire Masquerade: Bloodlines...један њен дио је проглашен за најстрашнији дио гејминг повијести до тада. И то са пуним правом. Колико сам се само трзао сваких 10 секунди. Бррррррр Штета што се Троика распала , па највероватније никад нећемо видети наставак. Мрачна атмосфера у игри је ненадмашна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Moram da se pohvalim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Октобар 8, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 Neko za razmenu igrica za XBox ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука