Михајло Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Ја од када сам у браку...нон стоп тренирам своју флексибилност.. 0442_feel Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Мај 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 ко је и где видео флексибилну личност? 0442_feel pa ubice nas i krutost! ako smo suvise oprezni - kako neko gore rece - to moze da dobije jos extremnije razmere samoodbrane ili bolje reci sebecuvanja. ја сам за варијанту да стоји ауто-стоп знак испред за све terra incognita.па кад се докаже личност као нормална, може да добије загрљај обе руке, не само прст. остали - personae non gratae, тихо или брутално само-обележени. аусвајс бато, ко што је крштење за Цркву: не мож изнебуха да приђеш путиру. ал кад уђеш, онда је то то. а мож и да изађеш 0442_feel слобода. 0442_feel Што, мислиш да нема анонимних ни у Цркви? Како ће један свештеник или хришћанин да пројави себе као личност према другоме ако у својим делима остаје "тера инкогнита"? мислим да се нисмо разумели.Рај је заједница присталих, а не бандоглавих. Ako je Crkva ikona raja, kako onda tumacis pojavu bandoglavih unutar Crkve (raja)? http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 ко је и где видео флексибилну личност? 0442_feel pa ubice nas i krutost! ako smo suvise oprezni - kako neko gore rece - to moze da dobije jos extremnije razmere samoodbrane ili bolje reci sebecuvanja. ја сам за варијанту да стоји ауто-стоп знак испред за све terra incognita.па кад се докаже личност као нормална, може да добије загрљај обе руке, не само прст. остали - personae non gratae, тихо или брутално само-обележени. аусвајс бато, ко што је крштење за Цркву: не мож изнебуха да приђеш путиру. ал кад уђеш, онда је то то. а мож и да изађеш 0442_feel слобода. 0442_feel Што, мислиш да нема анонимних ни у Цркви? Како ће један свештеник или хришћанин да пројави себе као личност према другоме ако у својим делима остаје "тера инкогнита"? мислим да се нисмо разумели.Рај је заједница присталих, а не бандоглавих. Ako je Crkva ikona raja, kako onda tumacis pojavu bandoglavih unutar Crkve (raja)? ништа значајно, немирна деца ... не значи да су зли. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Pa fleksibilnost mi baš i nije jača stana ali radim na tome. Malo sam se kao popravila, ali ima tu još da se radi... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 4, 2011 Пријави Подели Написано Мај 4, 2011 Тешко питање, зависи у ком смеру делује сила, у неком смеру могу пуно да се савијем, у неком врло мало. Исто ко и сваки други композитни материјал. Драшко and keka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 ...трудим се да будем до неке одређене мере....докле уопште има и смисла....последњих година сам баш радила на томе....зависи од расположења, ситуације, особе...потребно је ту доста мудрости....није лако, али...мислим да је неопходно... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Zavisi gde, kad i prema kome. Uglavnom može, al' nekad baš ne može. Inače, nisam nešto zlopamtljive prirode, niti mislim da mi kompromis "ubija" integritet ličnosti... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Zavisi gde, kad i prema kome. Uglavnom može, al' nekad baš ne može. Inače, nisam nešto zlopamtljive prirode, niti mislim da mi kompromis "ubija" integritet ličnosti... Škorpija? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Škorpija? Piše mi datum rođenja na profilu Jesam. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Piše mi datum rođenja na profilu Jesam. Cico moja škorpijska,nisam video datum,vidiš da ti nisam bio na profilu. Najviše vas volim,provalim vas-nas na keca! .smesko. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 U gadnu babu rastem Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Када год се човек покрене на неки акт, сви критеријуми флексибилности при сусрету са другим постану препрека за сусрет две личности. Руковођење неким актом може бити позитивног или негативног набоја, али човек као да жури да што пре "поједе суштину" а да и не осети "прави укус". То може бити морал, уметност, Црквени идентитет, итд., а да се притом не осећа "сварена смисленост". Брзоплетост постаје рак-рана. Исхитреност - зараза. Такође, онај ко се навиком држи неке рутине у свим својим егзистенцијалним односима, осећа агонију ако му неко други "пресече пут" који је у свом уму зацртао. Тако се показује да онај ко се држи одређеног шаблона битисања, постаје неуротичан и агресиван ако треба макар на трен да промени путању. А пут је и даље на свом месту, човек је само застао да би ослушнуо обраћање ближњега. Човек се, још, показује мало флексибилним у свом послу и односима са онима који не мисле као он. Таква хладнокрвна крутост доводи до параноидне и хладнокрвне нетрпељивости. Други постаје препрека за одређени циљ уместо мост који доводи до заједничког добра - било да говоримо о моралу или о Богу као Једином Добру. Савршен опис. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 U gadnu babu rastem Što,jel si nadrndana od ranog jutra?Ovaj,htedoh reći,jeste li nefleksibilni od ranog jutra? greengrin Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 зависи од расположења, ситуације, особе...потребно је ту доста мудрости....није лако, али...мислим да је неопходно... [/quotda se ne ponavljamo ,lakse ovako 4chsmu1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Dosledna sam sebi, trudim se da se ne menjam nikad,samo se prilagodjavam u zavisnosti od sagovornika i situacije.Mislim,prilagodjavanje je neophodno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука