Jump to content

Колико сте флексибилни као личност?

Препоручена порука

ко је и где видео флексибилну личност?  0442_feel

pa ubice nas i krutost!

ako smo suvise oprezni - kako neko gore rece - to moze da dobije jos extremnije razmere samoodbrane ili bolje reci sebecuvanja.

ја сам за варијанту да стоји ауто-стоп знак испред за све terra incognita.

па кад се докаже личност као нормална, може да добије загрљај обе руке, не само прст.

остали - personae non gratae, тихо или брутално само-обележени.

аусвајс бато, ко што је крштење за Цркву: не мож изнебуха да приђеш путиру.

ал кад уђеш, онда је то то.

а мож и да изађеш  0442_feel

слобода.  0442_feel

Што, мислиш да нема анонимних ни у Цркви?

Како ће један свештеник или хришћанин да пројави себе као личност према другоме ако у својим делима остаје "тера инкогнита"?

мислим да се нисмо разумели.

Рај је заједница присталих, а не бандоглавих.

Ako je Crkva ikona raja, kako onda tumacis pojavu bandoglavih unutar Crkve (raja)?

Подели на овим сајтовима

ко је и где видео флексибилну личност?  0442_feel

pa ubice nas i krutost!

ako smo suvise oprezni - kako neko gore rece - to moze da dobije jos extremnije razmere samoodbrane ili bolje reci sebecuvanja.

ја сам за варијанту да стоји ауто-стоп знак испред за све terra incognita.

па кад се докаже личност као нормална, може да добије загрљај обе руке, не само прст.

остали - personae non gratae, тихо или брутално само-обележени.

аусвајс бато, ко што је крштење за Цркву: не мож изнебуха да приђеш путиру.

ал кад уђеш, онда је то то.

а мож и да изађеш  0442_feel

слобода.  0442_feel

Што, мислиш да нема анонимних ни у Цркви?

Како ће један свештеник или хришћанин да пројави себе као личност према другоме ако у својим делима остаје "тера инкогнита"?

мислим да се нисмо разумели.

Рај је заједница присталих, а не бандоглавих.

Ako je Crkva ikona raja, kako onda tumacis pojavu bandoglavih unutar Crkve (raja)?

ништа значајно, немирна деца ... не значи да су зли.
Подели на овим сајтовима

Тешко питање, зависи у ком смеру делује сила, у неком смеру могу пуно да се савијем, у неком врло мало. Исто ко и сваки други композитни материјал.

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

...трудим се да будем до неке одређене мере....докле уопште има и смисла....последњих година сам баш радила на томе....зависи од расположења, ситуације, особе...потребно је ту доста мудрости....није лако, али...мислим да је неопходно...

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Када год се човек покрене на неки акт, сви критеријуми флексибилности при сусрету са другим постану препрека за сусрет две личности. Руковођење неким актом може бити позитивног или негативног набоја, али човек као да жури да што пре "поједе суштину" а да и не осети "прави укус". То може бити морал, уметност,  Црквени идентитет, итд., а да се притом не осећа "сварена смисленост". Брзоплетост постаје рак-рана. Исхитреност - зараза. Такође, онај ко се навиком држи неке рутине у свим својим егзистенцијалним односима, осећа агонију ако му неко други "пресече пут" који је у свом уму зацртао. Тако се показује да онај ко се држи одређеног шаблона битисања, постаје неуротичан и агресиван ако треба макар на трен да промени путању. А пут је и даље на свом месту, човек је само застао да би ослушнуо обраћање ближњега. Човек се, још, показује мало флексибилним у свом послу и односима са онима који не мисле као он. Таква хладнокрвна крутост доводи до параноидне и хладнокрвне нетрпељивости. Други постаје препрека за одређени циљ уместо мост који доводи до заједничког добра - било да говоримо о моралу или о Богу као Једином Добру.

Савршен опис.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

зависи од расположења, ситуације, особе...потребно је ту доста мудрости....није лако, али...мислим да је неопходно... [/quot

da se ne ponavljamo ,lakse ovako  4chsmu1

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...