Goku Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 @Ayla , jutors ovo vidjeh na netu http://acidcow.com/pics/86927-guy-shows-off-his-amazing-world-war-ii-cover-up-tattoo-8-pics.html Šta misliš konketno o ovom radu i da li si imala priliku raditi nešto slično, odn pokrivati jednu tetovažu nekom drugom (pretpostavljam) kompleksnijom? Takođe, ovo mi zapade za oko: пре 9 часа, Ayla рече uz to ne radim određene vjerske motive, i definisala sam koje ne radim koje konkretno (ako si već pisala o tome oprosti) i zbog čega (ako ne pitam previše)? Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 пре 46 минута, Goku рече @Ayla , jutors ovo vidjeh na netu http://acidcow.com/pics/86927-guy-shows-off-his-amazing-world-war-ii-cover-up-tattoo-8-pics.html Šta misliš konketno o ovom radu i da li si imala priliku raditi nešto slično, odn pokrivati jednu tetovažu nekom drugom (pretpostavljam) kompleksnijom? U pitanju je savršeni cover up. Radila sam ih, mada ne tako velik. Pravo umijeće majstor pokaže kad uspije da prekrije tattoo, a da se ne primjećuje da je cover up u pitanju. Vrlo je zahtjevno raditi ga, i mnogi majstori odbijaju da rade prekrivanje. пре 46 минута, Goku рече Takođe, ovo mi zapade za oko: koje konkretno (ako si već pisala o tome oprosti) i zbog čega (ako ne pitam previše)? Ne znam da li sam pisala o tome... ne radim replike freski, ikona, kao ni manastire, ali Mikelanđelova Pieta, bi mi bila izazov, iako predstavlja to što predstavlja. Doživljavam je kao skulpturu. Smatram da se vjeru treba nositi u srcu, a ne na koži, i naravno, kako crkva ne podržava ovaj način izražavanja, ne želim da motivi koje sam navela budu dio priče koju sam spremna da odradim. Upitanju je moj stav, a njega se drži mali broj mojih kolega. Volim_Sina_Bozjeg, Neša_ and Goku је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 пре 16 минута, Ayla рече ne radim replike freski, ikona, kao ni manastire Значи, нешто овако би могло? Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Bi. Edit - ...mada se uvijek trudim da izbjegnem sve što mogu, i sve što ima dodirnih tačaka sa onim što pomenuh. Neša_, Volim_Sina_Bozjeg and Goku је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Остаће, ипак, неостварена жеља. Негдје сам прочитао, а сложио бих се са тим, да тетоважу треба урадити прије 30е. Осим ако за неких 15ак година моји малци не би хтјели нешто слично, онда бих са њима. Мада питање како би то изгледало на мојој (тада) омлитавилој и избораној кожи Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Nema pravila osim jednog - Maloljetno lice nema pravo na tattoo. Kao što rekoh, tattoo je odličan cover up...pokriva sve, pa i nepravilnosti. Kada to kažem, mislim i na ožiljke, strije, depigmentaciju i opuštenu kožu. Pogrešno mišljenje je da tetovaža godinama stara. Može se narušiti boja, koja nakon rifreša izgleda ponovo divno. Staranje kože se ne primjećuje ispod tetovaže. Govorim iz iskustva, jer znam starija a tetovirana lica. Natasa. and Goku је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 пре 18 часа, Ayla рече Ni meni nikad nije bila jasna poenta kvantne teorije atoma, ali bih bila jako smiješna kada bih se čudila, ili još gore, osuđivala, Niels Bohra, i ostalu družinu. Svako neka radi šta mu prija i svako neka nosi svoj teret. Опусти се, као што ти имаш право да пишеш о тетовима на 30 страна, имам и ја право да кажем да ми се то не свиђа. Нема потребе одмах се бранити јер ниси нападнута. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 On 8/11/2016 at 12:22, Ayla рече VJEROVALI ILI NE: Tetovaže jačaju imunitet i štite tijelo od bolesti Nakon prve tetovaže kod ljudi se vidi pad imunoglobulina A, antitijela imunološkog sustava dok je razina kortizola – hormona stresa, u porastu. Ali, kod druge tetovaže, razina imunoglobulina pada vrlo malo (u odnosu na prvu) što pokazuje kako je tijelo ojačalo imunološki sustav. Svaka sljedeće jača imunitet još više. Svoju studiju znantvenici sa Sveučilišta u Alabami proveli su na 24 žene i pet muškaraca u dobi od 18 do 47 godina. Kažu kako tetoviranje djeluje kao cjepivo za jačanje imunološkog sustava. Napominju kako je potrebno još puno istraživanja kako bi se potvrdila ta teza. Ali, prema prvim rezultatima to je zaista tako. Cijelo istraživanje sa svim detaljima možete pronaći u časopisu American Journal of Human Biology . Znanstvenici, također, kažu kako je ubrizgavanje tinte u stanice kože više od jedanput ima na tijelo podjednak učinak kao vježbanje. Tetoviranje je velik stres za tijelo jer mu nije jasno što se događa , pa ono reagira slično kao kad vježba u teretani, prenosi The Earth Child. http://www.antenazadar.hr/clanak/2016/04/tetovaze-jaaju-imunitet-i-stite-tijelo-od-bolesti/ Ал' им је узорак! Чак 29 људи! И то треба да буде прихваћемо као релевантна студија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 пре 36 минута, Месечева рече Опусти се, као што ти имаш право да пишеш о тетовима на 30 страна, имам и ја право да кажем да ми се то не свиђа. Нема потребе одмах се бранити јер ниси нападнута. Nisam se branila, samo postavih komentar, kao i ti. пре 34 минута, Месечева рече Ал' им је узорак! Чак 29 људи! И то треба да буде прихваћемо као релевантна студија. Bog je reka da mu je dovoljno i dvoje, a zamisli 29... ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Замишљам и опет кажем, смешна цифра за озбиљну студију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 пре 41 минута, Месечева рече Što mi namiguješ? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Jesus... Šta je danas forumašima? Neka tenzija na svakoj temi. Samo sam htela da postavim ovu tetovažu koja mi se dopada. Nema previše smisla i nije baš umetničko delo, ali ima nešto u tom flow-u, linjama (da ne kažem škrabotinama ), tom minimalizmu. Mislim da je prelepa. https://www.pinterest.com/pin/466544842629475479/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 1 hour ago, Ayla рече Što mi namiguješ? Као што рекох, смешна цифра за озбиљну студију. Може и без ''винка''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Месечева Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 На крају крајева, IgA анти-тело даје локални имунитет...прочитај малко о томе па ћеш схватити колико у општем смислу нема значаја цела ''студија'' базирана на 29 људи од укупни 7 милијарди на планети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 пре 16 минута, Месечева рече Као што рекох, смешна цифра за озбиљну студију. Може и без ''винка''. пре 19 минута, Месечева рече На крају крајева, IgA анти-тело даје локални имунитет...прочитај малко о томе па ћеш схватити колико у општем смислу нема значаја цела ''студија'' базирана на 29 људи од укупни 7 милијарди на планети. Ti si imunolog? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука