Arsenija Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 6 minutes ago, Ayla рече Različite situacije nas nasmiju, a meni je ta tužna...ali baš. Nešto kao ruganje...podsmijeh. Meni je žao što ta djevojka nije imala dobrog prijatelja pored sebe da je nauči, da neki savjet...ali eto... Pa to i jeste pomalo tuzno . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 6 minutes ago, Arsenija рече Pa to i jeste pomalo tuzno . 18 minutes ago, Arsenija рече Prica nema poentu . Bilo mi je smesno . Hajde se odluči. je li bilo smiješno, ili tužno? ...ili je smijeh inicirala tuga? Čudna reakcija. Suncokret54 and Ronald је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 34 minutes ago, Suncokret54 рече тетоважа је један од безбројних покушаја човека да покаже непоновљивост своје личности, и да као такав буде уважаван, можда и обожаван... Не бих се сложила са овом констатацијом Ево ја; ја волим тетоваже. Увијек сам их вољела и увијек ћу. За мене то није нешто због чега би ме било ко уважавао, или чак, обожавао (недао Бог ). Тетоваже уопште не посматрам са вјерске стране, нити са било које друге стране, осим умјетности. То је умјетност. Свака тетоважа је једно мало умјетничко дјело. И радо бих себи урадила једну тетоважу, а каква сам, урадићу то сигурно. Наравно, нећу се исцртати по цијелом тијелу (мада немам ништа ни против оних који то јесу урадили), али дискретна, стилизована слова имена моје дјеце и те како долазе у обзир. Наравно, има ту још неких мотива које бих радо уткала у структуру своје коже, али мислим да сам за то прешла са годинама (мада је ово глуп разлог, ал 'ајд ) Ayla је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 2 minutes ago, Muramasa рече Crna Biljana, zar ne vide onaj prepodobni tekst sto je Ines postovala? Ма јесам, али немам коментар на то. Шта да кажем!!? Ronald and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 4 minutes ago, Muramasa рече Kako to hriscani smeju da ne postuju prepodobne tekstove? Па биће да нисам добар хришћанин. Не знам Васо. Људи генерализују све и све гледају кроз само двије боје; црну и бијелу. А живот је много више боја од ове двије и много више нијанси у тим бојама. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 А кад смо већ код ове теме, @Ayla да те питам; има људи који желе да скину неку тетоважу па се подвргавају ласерским третманима, а да ли је могуће, на крају крајева како би то и изгледало, да се смијеша нијанса боје као боја коже па да се пређе преко тетоваже? Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Prekrivanje inka je izvodljivo samo tamnijom bojom od već postojeće. Cover up može vrlo uspješno da se odradi, ali svjetlija boja preko tamne ne čini ništa. Stari ink ispliva. Laserska metoda je dobra samo za određene boje... znači, sa jednom vrstom lasera ne mogu da se skinu sve boje, jer je za svaku potrebna određena talasna dužina. Skinial je plasirao svoju metodu, koja je učinkovitija, jer ne razlaže ink da ga resorbuje limfni sistem, već automatski izbacuje ink na površinu kože, u vidu krastice. Skinijal je sporija, ali po mom mišljenju, mnogo sigurnija metoda. Nema narušavanja pigmentacije, nema ožiljaka... (porovjereno) Биљана, Ronald and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 ... мени не смета ни једна "естетска корекција", у смислу да осуђујем, него, жао ми човека, што се пати... све је то, свесно,или несвесно, незадовољство ониме што нам је дато... [emoji4] то је стварно патња,стварно боли,и још платиш услугу мени су монахиње појам слободе,тотално ослобођене робовању спољашњег украшавања.. Sanja Т. and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 4 minutes ago, Агница рече то је стварно патња,стварно боли,и још платиш услугу мени су монахиње појам слободе,тотално ослобођене робовању спољашњег украшавања.. Neke su bile presretne nakon tetoviranja. Jedna monahinja...ja sam je tetovirala i rekla je da se osjeća divno. Da ...i jedan monah se tetovirao. Radio je UV tattoo. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 15 minutes ago, Ayla рече Prekrivanje inka je izvodljivo samo tamnijom bojom od već postojeće. Cover up može vrlo uspješno da se odradi, ali svjetlija boja preko tamne ne čini ništa. Stari ink ispliva. Ма могла сам и предпоставити да је неко логично објашњење. Да то може, већ би се то увелико радило. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 @Suncokret54 На ово твоје ћу ти огдоворити кад се вратим са годишњег Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 1 minute ago, Биљана рече Ма могла сам и предпоставити да је неко логично објашњење. Да то може, већ би се то увелико радило. Bilo je pokušaja...radi se skin kolor, ali nakon kratkog perioda ispliva stari tattoo. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 13 minutes ago, Агница рече то је стварно патња,стварно боли,и још платиш услугу мени су монахиње појам слободе,тотално ослобођене робовању спољашњег украшавања.. Niko nije oslobodjen nicega jer u mislima moze da se ukrasava vise nego neka manekenka. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Neke su bile presretne nakon tetoviranja. Jedna monahinja...ja sam je tetovirala i rekla je da se osjeća divno. Da ...i jedan monah se tetovirao. Radio je UV tattoo. ако ти не вараш мене,они тебе јесу,својим лажним представљањем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Август 6, 2016 Пријави Подели Написано Август 6, 2016 Управо сада, Агница рече ако ти не вараш мене,они тебе јесу,својим лажним представљањем Ja nemam razloga, a u njihove ne ulazim, ako i jesu. Stvar ličnog izbora. Smiješno je generalizovati i tvrditi nešto, a postoje i drugačija svjedočenja. Prestrogi smo, i ne valja to. Stara čovjek brže. I zašto mi namiguješ? Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука