Млађони Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ja uopšte ne mogu da razumem ljude koji se tetoviraju. Za mene je to ružno i ekstremno glupo. Ružno zato što nas je Bog stvorio prema svom obličju,a mi bismo da nešto ispravljamo,da dopisujemo reči,slova,slike...jer da je trebalo da budemo "obeleženi" rodili bismo se kao takvi...istetovirani ko od majke rodjeni. Ja kad pitam nekog koliko mu je važna tetovaža nekog imena,odgovor je najčešće da je to ime njegovog bližnjeg...ali u istinu je to samo dobro opravdanje za tetovažu...koja je po nekim ljudima jako cool. Ne osudjujem nikog,samo razmišljam i ne mogu da razumem.....šta će nam takva gordost i nebuloza. Iskrneo ne slazem se sa tvojim stavom. Naravno da imas pravo da tebi nesto bude ruzno i glupo, ali niko se ne tetovira da drugom bude lep i pametan. (valjda!?) Iskreno, ne svidja mi se ni argument stvaranja po svom oblicju... valjda liku - licnosti.. a ne oblicju. Ti takodje cupas obrve i sredjujes frizuru, kratis... menjas to "oblicje" koje imas.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ja uopšte ne mogu da razumem ljude koji se tetoviraju. Za mene je to ružno i ekstremno glupo. Ružno zato što nas je Bog stvorio prema svom obličju,a mi bismo da nešto ispravljamo,da dopisujemo reči,slova,slike...jer da je trebalo da budemo "obeleženi" rodili bismo se kao takvi...istetovirani ko od majke rodjeni. Ja kad pitam nekog koliko mu je važna tetovaža nekog imena,odgovor je najčešće da je to ime njegovog bližnjeg...ali u istinu je to samo dobro opravdanje za tetovažu...koja je po nekim ljudima jako cool. Ne osudjujem nikog,samo razmišljam i ne mogu da razumem.....šta će nam takva gordost i nebuloza. Izgleda sam među retkima koji se slažu sa tvojim stavom, i razmišljanjem. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ja mislim da tetoviranje ne valja,radi se o isticanju,praviš od sebe ono što nisi,a ne vidim ni jedan dobar razlog za to ,prema tome ne valja,ajde neka mi neko navede pozitivan razlog za tetoviranje i nije samo tetoviranje u pitanju nego i sve druge slične radnje ,šminkanje također,koji su razlozi žene za šminkanje,naoruža se tako i onda vrši nasilje nad okolinom to je sva poenta šminkanja,tetoviranja i ostalih plemenskih običaja Караконџула and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 не....не видим сврху у томе... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 @@kordun, Kakav onda imaš stav ako se neko skupo oblači i vozi skup automobil? Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 stvarno ste pretjerali, kada administracija mora da reaguje "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Да се сви истетовирају, сада не би причали о томе. Што значи да је ипак боље истетовирати се, једна мање тема за расправу Дајте да нађемо неког тату мајстора да да неки попуст за форум немој се зачудити ако тај попуст будеш и добио verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ја да знам да цртам сигурно би се тиме бавио. A možda ti je samo trebalo dati šansu : ) verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Иначе Нови Сад има добре тату мајсторе. На пример многи не знају да је певач Ритма нереда тату мајстор. Ја да знам да цртам сигурно би се тиме бавио. Aham , jeste Boban je poznat tato majstor..imam ja drugara , on je isto cenjeni majstor, sada koliko mogu da vidim najviše radi po inostranstvu, zove se Ivan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Prijavljujem se za taj grupni popust! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Немој само да вас западне овакав неки мајстор Караконџула, Млађони, Oglo and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Тешко да би еволуирао даље од чича глише Znaš, u manastirima, ljudi ikonopišu po poslušanju "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 La Madre Muerta? e nem pojma Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ја баш, баш, баш не знам да цртам. Таленат -180 baš se takvi traže, koji ne znaju ništa, takvi i nauče nešto verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Јел ме то наговараш да постанем тату мајстор kada si zadnji put uradio tako nešto? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука