JESSY Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 Свети бесребреници Козмо и Дамјане, исцелите немоћи наше, бесплатно сте добили дар исцељења, бесплатно нам га и дарујте. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 Исповеднице Свете Тројице, Вера, Надо и Љубави, у вери, нади и љубави утврдите све нас. Олимп, Драшко, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 Молитва за Србију Помози Господе, да оборена у прах, из праха устане , да се расута сабере , да ослепела прогледа, да убијена мучена и спаљена , да заклана и згажена , обешена и распета , у знане и незнане гробове сахрањена , и из свих гробова и мука васкрсла , цела Србија стане под један венац! Олимп and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 Помилуј ме, Господе, немоћна сам. Иван Ивковић, Олимп, Milena B. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 Свети Архангели и Ангели молите Бога за спасење моје. Иван Ивковић and YOKA је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 Господе, Боже мој, ти знаш шта је за менепотребно и спасоносно. Помози ми и не допусти да погрешим пред Тобом и дапогинем са гресима мојим, јер сам грешан и немоћан. YOKA, Олимп and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 Владико Господе Исусе Христе, упути ме по својој вољи Олимп and YOKA је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 Ти знаш шта ми је корисно. Помози немоћи мојој и даруј ми избављење од искушења по својој вољи Олимп and YOKA је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 Kada sam bio mali imao sam jednu najdražu molitvu. Tu molitvu naučio sam od tetke, ali ne sećam se više te molitve, na žalost ona je mrtva i žao mi je što više nikada neću naći tu molitvu sve sam pokušao ali ništa, pregledao sam mnogo, svi molitvenici koje sam kupio nemaju tu molitvu. Sećam se samo poslednjeg dela molitve koji glasi "...Isuse smiluj se.." ako se neko seti možda, molitva je kratka i jasna, medjutim taj deo sastavni je deo imnogih drugih molitvi Šteta, baš mi je žao. Srdasce је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 @, негде сам прочитао да емоције у молитви могу бити препрека између Бога и нас. Чак и сама молитва може бити препрека ако постане сама себи циљ. Нека би дао Господ да се молимо искрено макар и без речи а форма по себи није тако битна, више дође као помоћно средство. Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 @, негде сам прочитао да емоције у молитви могу бити препрека између Бога и нас. Чак и сама молитва може бити препрека ако постане сама себи циљ. Нека би дао Господ да се молимо искрено макар и без речи а форма по себи није тако битна, више дође као помоћно средство. Ja se nekada samo i prekrstim, kako se kada osećam, te molitve sam se setio ovako, značila mi je zbog nekih ljudi a njih volim da se setim uvek. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Свети победниче страсти и исцељитељу Пантелејмоне, моли милостивог Бога да душама нашим подари опроштај грехова. Олимп, Саша од Москве and Данче* је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Нe допусти, Господе, ни на тренутак да чиним вољу непријатеља Твога и мога ђавола, него да чиним непрестано само Твоју вољу, мога Цара и Бога: Ти си једини истинити Цар мој, Којим цареви царују, дај ми да се повинујем Теби, благоугађам пред Тобом увек искрено и чврсто. Ходите да се поклонимо Цару нашем Богу, да служимо Њему са страхом и да се радујемо Њему са трепетом( Пс. 94, 6; 2, 11).https://www.facebook.com/518098048210191/photos/a.518102028209793.124543.518098048210191/732427876777206/?type=1&theater Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 О свештена главо, лекару дивни архијереју Божији Нектарије! Прими ово мало али усрдно мољење чеда твојих, која верују благодати што је у теби. Даруј нам исцељење од болести и од вечне нас избави погибељи да Христу Спасу са радошћу кличемо:! Алилуја Gordana . је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 Оче свети, Бесмртни, из кога излази сва доброта и благост, скришено Ти се молим за децу коју Си ми подарио да родим.Сачувај их у Твојој милости и светости, да би се Твоје Име прослављало у њима. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука