JESSY Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Свети победниче страсти и исцељитељу Пантелејмоне, моли милостивог Бога да душама нашим подари опроштај грехова. Саша од Москве, Данче* and Олимп је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Нe допусти, Господе, ни на тренутак да чиним вољу непријатеља Твога и мога ђавола, него да чиним непрестано само Твоју вољу, мога Цара и Бога: Ти си једини истинити Цар мој, Којим цареви царују, дај ми да се повинујем Теби, благоугађам пред Тобом увек искрено и чврсто. Ходите да се поклонимо Цару нашем Богу, да служимо Њему са страхом и да се радујемо Њему са трепетом( Пс. 94, 6; 2, 11).https://www.facebook.com/518098048210191/photos/a.518102028209793.124543.518098048210191/732427876777206/?type=1&theater Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 О свештена главо, лекару дивни архијереју Божији Нектарије! Прими ово мало али усрдно мољење чеда твојих, која верују благодати што је у теби. Даруј нам исцељење од болести и од вечне нас избави погибељи да Христу Спасу са радошћу кличемо:! Алилуја Gordana . је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 Оче свети, Бесмртни, из кога излази сва доброта и благост, скришено Ти се молим за децу коју Си ми подарио да родим.Сачувај их у Твојој милости и светости, да би се Твоје Име прослављало у њима. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 Молитва св. Јована Дамаскина, коју изговарај указујући на своју постељу: Човекољубиви Господару, неће ли ми ова постеља бити гроб или ћеш душу моју бедну још обасјати даном? Ето, преда мном је гроб; ето, преда мном стоји смрт! Господе, бојим се Твога суда и бескрајних мука, а не престајем чинити зло; Тебе, Господа Бога свог свагда разгневљујем, и пречисту Твоју Матер, и све небеске Силе, и мог светог Анђела Чувара. Знам, Господе, да сам недостојан Твога човекољубља, а достојан сам сваке осуде и муке. Но, Господе, хтео ја или не, спаси ме. Јер ако праведника спасеш, то није ништа нарочито; и ако чистога помилујеш, то није ништа чудновато, јер су достојни Твоје милости. Али, на мени грешном учини чудо милости Своје; у томе покажи чудо човекољубља Свог, да не надвлада моја грешност Твоју неисказану доброту и милосрђе; и како хоћеш уради са мном.Амин. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Gospode, Veliki, Milosrdni, u svima mojim delima i rečima upravljaj mojim mislima i osećanjima, u svim nepredviđenim okolnostima ne daj mn da zaboravim da sve potiče od Tebe. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 28, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2014 Vladiko sveti, Bože vaseljene, Blagoslovi molitvom nas I daj pokoj duši smirenoj U nepodnošljivo strašnom času I kraj ivice groba Udahni u usta slugu Tvojih Vanljudske snage Da se molimo krotko za neprijatelje. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Буди ми помоћник, Владико свих, Христе; заштити моју душевну немоћ, да бих се ослободио од овог мрског и греховног растакања, и постао слободан од окова греха. Да не борави у мени мучитељна злоба, и да мноме, као заробљеником, силом греха не влада злобни демон, него нека дође на мене Царство Божанског и свеслављеног Духа Твога, коме се клањамо, да би се удаљиле од мене нечисте страсти које сада владају и царују у мени. Јер си Ти Бог милосрђа и човекољубља и доброте, и Теби славу узносимо са беспочетним Твојим Оцем и Свесветим и благим и животворним Твојим Духом, сада и свагда и у векове векова. Амин. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Помилуј, Господе, оне који ме мрзе и завиде ми. Помилуј и оне који ме опадају и клевећу. Нека нико од њих, ни у овом веку, ни у будућем, не претрпи ни најмању штету ради мене нечистог, већ их просвети милосрђем Твојим, и покриј благошћу Својом, о, Свеблаги! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Мала молитва Богородици Помилуј ме, Благоухање хришћанско, Благодатна, Свенепорочна, и помози ми великом својом милошћу, Прослављена, Пресветла, Надо оних који се кају. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Помилуј Господе и оне који нас мрзе и не дозволи да пропадну због нас грешника. Амин. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Господе, отвори нам срца и очи да ви смо увек брзо могли да увидимо потребе ближњих, и похитали да саслушамо и утешимо оне који су у болести и тузи. Нека би свагда били спремни да добровољно и с љубављу притекнемо у помоћ потребитима у славу Имена Твога. Амин. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Наш живот је у Твојим рукама, Господе. Помози нам да Твоме старању предамо свој ум, своје срце, и своје руке, да би чинећи све Тебе ради, творили вољу Твоју у смирењу, вери, и изнад свега, у љубављи. Амин. ines and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Господе, појачај наше уздање да би смо положили све своје бриге на Тебе, знајући да нас Ти љубиш и да се о нама стараш. Помози нам да своје грехе исповедимо у смирењу и вери, да би се обновљени вратили Теби. Амин. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 12, 2014 Пријави Подели Написано Март 12, 2014 Господе! Твоје име је Љубав: не одбаци ме заблуделог! Име Ти је Сила: оснажи ме јер малаксавам и падам! Име Ти је Светлост: просветли моју душу помрачену житејским страстима! Име Ти је Мир: умири пометену душу моју! Име Ти је Милост: не престај да ме милујеш! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука