Данче* Написано Мај 6, 2015 Пријави Подели Написано Мај 6, 2015 Молитва за стомакоугодника Господе, најслађо храно наша, која никада не пропадаш, него у вечном животу пребиваш, очисти слугу Твог од скверни стомакоугађања, који се сав у тело претворио и од Духа Твог отуђио, и даруј му да спозна сладост твоје животворне духовне хране, твога Тела и Крви и свете, живе и делотворне Речи Твоје. Молитва против пијанства Господе погледај милостиво на слугу Твог (име), обманутог обманом трбуха и плотског весеља. Даруј (име) да позна сладост уздржања у посту и из њега проистичуће плодове Духа Светог. Амин. Молитва за горде и развраћене Господе, научи кротости и смирењу слугу Твог, који је у ђаволску гордост пао и одганај од срца његовог мрак и бреме сатанске гордости! Молитва за злобног Господе, добрим учини овог слугу Твог, благодаћу Твојом. Молитва а среброљубивог и похлепног Благо наше нетрулежно, просвети ум и срце слуге Твог познањем великх, безбројних и несагледивих дарова Твојих, које прима од несагледивог милосрђа Твог, јер заслепљен страшћу својом он заборави Твоје дарове и Твоје богатство и учини себе убогим, будући богат благом Твојим. Стога са злобом гледа на добра слугу Твојих којима си се, о неописиво Милосрђе, на све смиловао, против моћи његове и намером воље Твоје. Скини, сведобри Владико, покривало ђаволско са очију срца слуге Твог и умекшај му срце и даруј сузе покајања и захвалности, да се не порадује непријатељ његов због њега, јер га живог учини робом своје воља, и да ге не отме из руку Твојих. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 8, 2015 Пријави Подели Написано Јул 8, 2015 https://youtu.be/HmmavtTpF6A Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 13, 2015 Пријави Подели Написано Јул 13, 2015 Блага Мајко ,благога Цара ,пречиста и благословена Богородице Маријо , милост Сина Твога и Бога нашег излиј на моју страсну душу, и Твојим молитвама упути ме на добра дела , да би остало време живота свог провео без порока и Тобом рај нашао , Богородице , Дево , једина чиста и благословена. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 19, 2015 Пријави Подели Написано Јул 19, 2015 Молитва за наше непријатеље. Господе Исусе Христе Боже наш , прими од мене недостојног слуге Твога молитву ову за непријатеље моје и наше, буди милостив према свима који нас мрзе или вређају , прогањају или муче , и немој им судити како заслужују , него по великој милости Твојој обрати их све : неверне правоверју и побожности , а верне да се уклоне од зла и чине добро - како неби нико од њих погинуо због нас , недостојних слугу Твојих . Господе милостиви ,молим Ти се особито за оне који су ме било чиме увредили или ожалостили , или ми било какво зло учинили : не кажњавај их ради мене грешнога , него изли на њих богату милост Твоју . Молим Ти се , Господе , и за оне које сам ја грешни изазвао и навео на грех непријатељства , и опрости њима и мени . Сети се Господе , да смо сви ми људи и да као људи грешимо према Теби и једни према другима ; но Ти , Боже наш , као Творац и Отац наш , милостиво нам опрости и помилуј . Амин. Молитва је преписана из Молитвеника Светога Саве. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Август 13, 2015 Пријави Подели Написано Август 13, 2015 https://youtu.be/HmmavtTpF6A Ову трећу препознах, имам је на нашем. Записана је на крају Канона Анђелу Чувару . МОЛИТВА АНЂЕЛУ ЧУВАРУ Свети Анђеле Христов, падајући ничице пред тобом, молим ти се, Чувару мој свети, који си мени грешноме дат од светога крштења, да ми чуваш душу и тело. Својом лењошћу и својим рђавим навикама, ја разгневих твоју пречисту светлост, и отерах те од себе, свим гадним делима: лажима, клеветама, завишћу, осуђивањем, прељубом, јарошћу, тврдичлуком, ненаситим преједањем, опијањем, брбљањем, рђавим и лукавим мислима, гордељивошћу, и похотљивим беснилом, имајући вољу за сваку телесну пожуду. О да зле наклоности моје, какве нема ни у неразумних животиња! Та како можеш погледати на мене, или приступити мени као смрдљивом псу? Каквим ћеш очима, Анђеле Христов, погледати на мене кад сам се ужасно заплео у одвратна дела? Та како ћу моћи да молим опроштај за своја горка зла и рђава дела, у која падам даноноћно и сваког часа? Но молим ти се, падајући ничице пред тобом, Чувару мој свети, смилуј се на мене грешног и недостојног слугу свог ( име); буди ми помоћник и заштитник од мог злог противника светим твојим молитваа, и учини ме учесником у Царству Божјем, са свима Светима, свагда, и увек и кроза све векове. Амин. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 14, 2015 Пријави Подели Написано Август 14, 2015 https://youtu.be/gXU4yjFWmQs Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 МОЛИТВА У ВЕЛИКИМ СТРАДАЊИМА И МУКАМА Праведни, дуготрепељиви и многомилостиви Боже, Ти си из љубави допустио ова моја страдања. Ти нас рањаваш, али и лечиш ране, Ти нас обараш и Ти нас подижеш; Ти кажњаваш своја чеда, али их смрти не предајеш. Оче небесни, као пример трпљења дао си нам Сина Твога љубљенога, да сви следимо Његов пример. Укрепи ме да идем за Њим, по овоме путу туге и да узиђем у Царство небесно. He допусти да искушења истргну реч Твоју из мога срца, да ослабе моју веру и да утуше моју молитву, да изазову нетрпељивост и да ме наведу на роптање и негодовање против Тебе. Немојме оптеретити са превеликим старадањима. Опомени се да сам прах и пепео. Укрепи моје раслабљене руке, и оснажи моја уздрхтала колена. Твоја воља је да страдам и да будем ожалошћен, али Ти ми дарујтрпљење и укрепи ме да победим зло. Претвори моју тугу у радост, моја страдања овенчајчашћу, а моје понижење са славом; Јер Ти си једини истинито укрепљење и сила раслабљених, Ти си пристаниште витланих буром, и Теби славу узносим кроза све векове. Амин. Несташна and Пг је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 30, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2015 МОЛИТВА У ТУЗИ ДУШЕВНОЈ Господе Исусе Христе, помози ми. Тешком чамотињом притиснут сам; животне невоље и искушења, и многобројне нужде и туге витлају ме и придављују; тужна је душа моја, не одвајај се од мене, Светлости Незалазна, него свагда борави у мени, јер без Тебе је - мука и невоља, а са Тобом - успокојење и радост. Свемогућом силом Својом учини да од мене побегне мрачни облак смућујућих ме мисли и нерасположења, да ишчезне јад и туга срца. Господе, нека ме не смућује бреме греховно, и нека се у Теби, Спаситељу нашем - оправдам, јер си Ти - "умилостивљење за грехе наше" (1 Јн.2,2) - пострадали на крсту ради грехова наших. Нека ме не смућују житејске невоље и напасти, световне бриге и главобоље, јер си Ти једини Добар и Човекољубив; дао си утеху верним слугама Својим, говорећи: "нећу те оставити, нити ћу од тебе одступити" (Јевр. 13,5); "може ли жена заборавити пород свој...? А да би га и заборавила, ја нећу заборавити тебе" (Ис. 49,15). Ти си кроз уста апостола Твог рекао: "Понизите се под силну руку Божију, да вас узвиси када дође време. Све бриге своје пренесите на Њега, јер се Он брине за вас" (1 Петр. 5,6-7). Господе, ево ја многогрешни, сву муку своју, све бриге и главобоље своје преносим на Тебе, Спаситеља мог, и јецајући вапијем Ти: укажи ми благовремену помоћ Твоју у свим искушењима и невољама мојим, које Сам знаш, и све уреди на Добро, по светој и спасоносној вољи Својој. Нека ме не смућују људске неправде и увреде; опрости ближњима мојим све те неправде и увреде, а мене грешног помилуј, опрости ми грехе, и не лиши ме заштите Твоје и милостивог благослова Твог, да бих могао смело говорити: "Господ је помоћник мој, и нећу се бојати, шта ће ми учинити човек?" (Јевр. 13,6). О, жалостиви Господе, почуј тужну душу моју; Умири је и избави је; Сачувај је под кровом доброте Твоје у све дане живота мога, и Сам управи живот мој ка спасењу, Молитвама Владичице Богородице и Свих Светих Твојих. Амин. Bokisha, Пг, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2015 МОЛИТВА ЗА УМНОЖЕЊЕ ЉУБАВИ Господе, који си заповест нову дао ученицима Твојим да љубе друг друга, обнови исту и упечати у душе и срца наша благодаћу пресветога Духа Твојега, како би се бринули: не како ћемо себи угодити, но Теби, и послужити ближњем на корист и спасење: молимо Ти се, Благодатељу милостиви, услиши и милостивно погледај. Да будемо савршени у љубави Твојој, Боже наш, да имамо нелицемерну љубав ка ближњем, принуди нас, Господе, благодаћу Твојега Духа. Ко мисли да има љубав према Теби, а брата својега мрзи, лажа је, и у тами ходи. Зато, Милостиви, разгори душе и срца наша на љубав према Теби и према браћи – молимо Ти се, као милостив услиши и као преблаг помилуј. Aмин. МОЛИТВА ЗА УМНОЖЕЊЕ ЉУБАВИ И ИСКОРЕЊЕЊЕ МРЖЊЕ Господе Боже наш, као Бог милостиво погледај на осушену без љубави земљу срца нашег и залеђену од мржње, од самољубља и безбројних безакоња. Испусти капљу благодати Твог Пресветог Духа, богато је ороси, да буде плодоносна; да од пламена љубави шрема Теби узрасте корен свих врлина – страх Твој, и нелењива брига за спасење ближњих, уз то још искорење свих страсти, разних зала и лицемерја. Усрдно те молимо као благодетеља свих људи: хитно нас услиши и човекољубно помилуј. Обнови заповест нову, коју си дао, Господе, ученицима да љубе друг друга, обнови је истинском благодаћу Светог Дух Твог у душама и срцима нашим, тако како би похитали да се потрудимо за оно што је Теби угодно а ближњима на корист и спасење. Молимо Ти се, благодетељу, услиши нас и милостиво погледај. Да будемо савршени у љубави Твојој, Боже наш, и да имамо нелицемерну љубав према ближњем, принуди нас на то, Господе благодаћу Духа Твог. Јер ако неко мисли да Тебе љуби, међутим брата свога мрзи, лажа је и у тами ходи. Зато Милостиви, разгори душе и срца наша љубављу према Теби и према браћи – молимо Ти се: као милостив хитно услиши нас и као дарежљив помилуј. Амин. Petrica, Биљана 1234, Несташна and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Молитва за духовну обнову Господе, захваљујем Ти што ме волиш и што ми опрашташ грехове моје. Ти ми помажеш да постанем добар. Дај ми да, кроз твоју љубав, будемо бољи. Помози ми да будем добар и према ближњима. Дај ми снаге да у заједници с Тобом живим , да другима помажем и ближњима радост причињавам, на славу твоју. Амин Несташна and Пг је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Молитва мајке милостивом Господу за свесно погубљена или умрла чеда у својој утроби Помени, Човекољупче Господе, душе представљених слугу Твојих - младенаца, који у утроби православних мајки умреше или услед нехотичног поступка или при тешком порођају или свесно погубљених, и који зато не примише Свето Крштење. Крсти их, Господе, у мору милосрђа Твог и спаси неизрецивом благодаћу Својом, а мени грешној (име) која починих убиство младенца у утроби својој, опрости, и не лиши ме Твоје милости.Боже, милостив буди мени грешној. (метанија) Господе, помилуј чеда моја, која умреше у утроби мојој, ради вере и суза мојих, по милости Твојој. Амин. За мајку која је свесно погубила своје чедо, према јављању ангела Господњег у Москви: 500 метанија Господу Исусу Христу (метанија или земни поклон: колена и чело спусте се на под пред иконом) Молитва оца милостивом Господу за свесно погубљена или умрла чеда у утроби мајке Помени, Човекољупче Господе, душе представљених слугу Твојих - младенаца, који у утроби православних мајки умреше или услед нехотичног поступка или при тешком порођају или свесно погубљених, и који зато не примише Свето Крштење. Крсти их, Господе, у мору милосрђа Твог и спаси неизрецивом благодаћу Својом, а мени грешном (име) који бих саучесник у убиству младенца у утроби мајке, опрости, и не лиши ме Твоје милости. Боже, милостив буди мени грешном. (метанија) Господе, помилуј чеда моја, која умреше у утроби мајке, ради вере и суза мојих, по милости Твојој. Амин. За оца који је био саучесник у свесном погубљивању: 500 метанија пред иконом Господа Исуса Христа. (Пошто ретко ко може да направи 500 метанија одједном, можда би прикладно решење било да се за свако погубљено чедо 20 дана узастопце чита ова молитва и да се после ње ради по 25 метанија. Значи, ако су извршена три чедоморства (абортуса), 60 дана се чита молитва и сваки дан се ради по 25 метанија) Несташна је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2015 Молитва труднице за успешан порођај О, Преславна Мати Божија, помилуј мене, слушкињу Твоју и дођи ми у помоћ у време моје болести и опасности у којима све бедне Евине кћери рађају децу, сети се, Благословена међу женама, с каквом си радошћу и љубављу Ти ишла журећи у далеки крај да посетиш рођаку Твоју Јелисавету за време њене трудноће и какво је чудесно дејство имала благодатна посета Твоја и на матер и на дете у утроби. И због неисцрпне доброте Твоје даруј и мени, покорној слушкињи Твојој, да се успешно породим; даруј ми ту благодат да дете које се сад налази под мојим срцем, оживевши, радосно узигравши као свето чадо Јован, поклони се Божанском Господу Спаситељу, Који се из љубави према нама грешнима није узгнушао да и сам постане чадо у утроби Твојој. Неизрецива радост, којом се испунило Твоје девствено срце према новорођеном Твом Сину и Господу нека услади муку у којој ми предстоји да родим. Живот света, мој Спаситељ, кога Си родила, нека ме спаси од смрти, која прекида живот многих мајки на порођају и нека уброји плод утробе моје међу изабраника Божије. Услиши, Пресвета Небеска, смирену молбу моју и погледај мене, бедну грешницу, погледом Твоје благодати; не посрами моје уздање у Твоје велико милосрђе и осени мене, Помоћнице хришћана, Исцелитељко болесних, Твојим Материнским покровом у часу муке и болести, да се удостојим и ја да осетим на себи да си Ти – Мати милосрђа и да прославим заувек Твоју благодат, која никад не одбацује молитве грешних и спасава све, који Те призивају у време муке и болести. Амин! Petrica је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 11, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2016 Војничка Молитва Господе Боже мој, Оче небески и Боже сила, силни у снази и снажни у бурама, Ти си некада даривао младићу Твом Давиду дао чудесну силу да победи противничког хулитеља Голијата Ти и сада милостиво прими смирену молитву моју и пошаљи небески благослов свој на мене и потребне духовне и физичке моћи да,следујући примеру својих светих и витешких предака часно и достојно одслужим свој дуг према отаџбини и своме народу на част и понос својих родитеља, браће и сестара. Помози ми да издржим све напоре и извршим све војничке задатке које ми моје старешине буду задале, и да жив , здрав и неповређен вратим своме дому и својим најмилијим. Чувај, Господе, Чувару Свети, све људе на земљи од напасти демонских како би сви људи живели у миру, слози и љубави и тако у свом блаженству славили и прослављали Тебе Творца и Бога, кроз све векове и сву вечност.Амин Молитва из Молитвеника Светога Саве. Пг, АлександраВ, Тања1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Фебруар 7, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2016 За избављење из пакла дроге О, Пресвета Богомајко, Неисцрпни Изворе милости и доброте! Теби као Оној која је доживела највећи бол од како људски род постоји, јер су Сина Твога невиног распели бездушници, припадамо и целивајући Твоје Свете Ноге, са сузама вапимо: Сагрешисмо, сагрешисмо и у бездан паклени пропадосмо, и ако нам Ти не пружаш руку помоћи, ми никад светлост видети нећемо. Ми смо, Мајко Пресвета мислили да се до лепоте може доћи и без Бога, па смо кушајући отров паклени, постали робови у тешке ланце оковани. За оно мало лажне, привидне среће, ми смо душу предали не једном ђаволу, наго легиону. Јер кад само помислимо да се одрекнемо дроге, читав нас легион опколи и не дозвољава да се ослободимо тих ланаца. Али, знајући да си Ти Царица Небеска, и да они беже од Тебе, као од огња, свеумилно Те молимо: Опрости, Пресвета, безрој пута опрости и не одврати лице Твоје од нас огубаних у ову злу страст, већ и нама свегрешнима покажи Своје безмерно милосрђе. Бљесни муњом Своје силе и љубави, сагори у душама нашим сваки корен ове зле страсти, пробуди у нама дах вечнога живота и отвори умне очи срца наших, да би се Теби приклањали довека, и Твоме Сину који Те је тако величанствено уздигао у светлости и милосрђу. Огради нас Твојом благодаћу Мајко Пресвета, да нас ови зли демони не прогутају од беса што више нећемо њих да служимо. И дај нам снаге да овај покајнички пут никад више не напуштамо већ да до последњег даха свог захваљујемо Теби, Свецарице, што нас избављаш из пакла и овога и онога света. Али, Мајко, Свемајко, многи од наших ближњихсу овим отровом напустили свет, и у вечне паклене муке отишли. Пошто је Твоја моћ бескрајна, са страхом, али и са надом Те молимо, сиђи и до најдоњих дубина таме паклене, и сузама Твојим и нашим умиј и обели душе наших чеда, браће и сестара, и узведи их ближе Божијој светлости, како би једном можда и били спашени, и свемилошћу Твојом и сведобротом, стали Богу и Теби с десне стране. * О, Пресвета, не одбаци ове речи у тузи теби упућене, због наше свегрешности, већ као Нежна Мајка Милостивог Бога, смилуј се и на нас, и помози нам, онако како Ти знаш да је најбоље за нас. Поведи нас путем истине и правде, уведи нас у Цркву, да у њој непрестано са свима Светима опевајући Тебе и милост Твоју, славимо и Сина Твога Господа нашег Исуса Христа, са Оцем и Духом Светим, сада и увек и у векове векова. АМИН ! Господе Исусе Христе, Боже наш, по неизмерном Своме милосрђу, помилуј и спаси све болесне слуге своје. Амин! Радуј се Владичице Чашо која се не испија,јер Ти нашу духовну жеђ гасиш! Молитва за одучење од злих навика Научи ме свет злим навикама. И зле навике ме оковаше. Слабије су од паучине, али стежу јаче од железа. Одучише ме од добра, и покварише образ Божији у мени. Не личим више на Оца свог небесног, него на противнике Његове. И мене мучи зла навика, као и великог апостола који говори: Не чиним оно што хоћу, него на што мрзим оно чиним (Рим. 7, 15). Радујем се закону Божијем, али немам моћи да живим по њему. Волим правду, али творим неправду. Мила ми је чистота, али ме умори нечистота. Дижем срце моје небесима, али ме земља вуче к себи. Вичем Богу за помоћ, а помажем убицама мојим. Да ми је опростити се неправде и постати слуга правде. Да ми је престати бити роб греха и постати чедо Бога мојега, Бога пречистога и живога. Пролазе дани моји као мутна вода у потоку, а ја их гледам све попљуване гресима мојим. – Како ћу изаћи пред ангеле Божије? Звонари сваки дан објављују смрт, и гробари уморише се копајући раке. За тренут или два, зар неће звонари објавити моју смрт, и гробари мотикама копати јаму за главу моју? О свеци Божији, узнесите молитве за мене грешног, да се руком Божијом ослободим од злих навика. О ангеле Божији, стави много тамјана у златну кадилницу твоју и окади молитве свих светих за мене. Слава и хвала Ономе који седи на вечном престолу славе. Слава Му навек. Амин. Св. Николај Велимировић JESSY, АлександраВ and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Икона Мајке Божије "Брзопослушница", катердрални храм Светог Александра Невског, Петроград Старца Никона Јерусалимца (XV вијек) Прими свеблагомоћна, Пречиста Владичице Богородитељко, часне дарове. И теби јединој прикладне, од нас недостојних слугу Твојих; од свих покољења изабрана, која си се од свих створења небеских и земаљских узвишенија јавила, светија од херувима, и од серафима славнија, од памтивијека скривена тајна, и анђелима непозната, која си од анђела радост примила! Коју похвалу да ти принесемо, Пречиста? Како да те назовемо, Богородице? Јер Пророчких ријечи сагласје слушали смо ми о Теби, анђелско стајање пред Тобом [гледали] са страхом и трепетом, чедно [родивши (зачелом)], јер носиш тијело човјечје [примившега] и оног који носи све и сва, и који је проповиједи свих светих о теби испунио. Владичице, не презри мало мољење моје, сагријешисмо, да не погинемо. Ти си заступница роду човјечијем, јер си родом милостива и која си милостивога родила. Пречисте усне отвори и милостивом молитвом умоли Га за нас. Ти која си чистија од сунца и која си засијала да нас огријеш, нас који сједимо у тами, Твоје најмилостивије заступништво пред Њега стављамо, да нас пречистим Твојим молитвама избави оне грозне и страшне муке у Дан његовог [другог] Доласка. Kaludjerovic Sreten, Suncokret54, Пг and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука