Jump to content

Молитве у разним приликама

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Свети бесребреници Козмо и Дамјане, исцелите немоћи наше,

бесплатно сте добили дар исцељења, бесплатно нам га и дарујте.

sveti_kozma_i_damjan-630x300.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 413
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Исповеднице Свете Тројице, Вера, Надо и Љубави,

у вери, нади и љубави утврдите све нас.

Sv.mucenice%20Vera,%20Nada,%20Ljubav%20i

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Молитва за Србију

Помози Господе, да оборена у прах, из праха устане , да се расута сабере , да ослепела прогледа, да убијена мучена и спаљена , да заклана и згажена , обешена и распета , у знане и незнане гробове сахрањена , и из свих гробова и мука васкрсла , цела Србија стане под један венац!

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Помилуј ме, Господе, немоћна сам.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Свети Архангели и Ангели молите Бога за спасење моје.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Господе, Боже мој, ти знаш шта је за мене
потребно и спасоносно. Помози ми и не допусти да погрешим пред Тобом и да
погинем са гресима мојим, јер сам грешан и немоћан.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Владико Господе Исусе Христе, упути ме по својој вољи

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ти знаш шта ми је корисно. Помози немоћи мојој и даруј ми избављење од искушења по својој вољи

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Kada sam bio mali imao sam jednu najdražu molitvu. Tu molitvu naučio sam od tetke, ali ne sećam se više te molitve, na žalost ona je mrtva i žao mi je što više nikada neću naći tu molitvu sve sam pokušao ali ništa, pregledao sam mnogo, svi molitvenici koje sam kupio nemaju tu molitvu.

Sećam se samo poslednjeg dela molitve koji glasi "...Isuse smiluj se.." ako se neko seti možda, molitva je kratka i jasna, medjutim taj deo sastavni je deo imnogih drugih molitvi :( Šteta, baš mi je žao.

• Волим 1

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

@, негде сам прочитао да емоције у молитви могу бити препрека између Бога и нас. Чак и сама молитва може бити препрека ако постане сама себи циљ. Нека би дао Господ да се молимо искрено макар и без речи а форма по себи није тако битна, више дође као помоћно средство.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

@, негде сам прочитао да емоције у молитви могу бити препрека између Бога и нас. Чак и сама молитва може бити препрека ако постане сама себи циљ. Нека би дао Господ да се молимо искрено макар и без речи а форма по себи није тако битна, више дође као помоћно средство.

Ja se nekada samo i prekrstim, kako se kada osećam, te molitve sam se setio ovako, značila mi je zbog nekih ljudi a njih volim da se setim uvek.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Свети победниче страсти и исцељитељу Пантелејмоне,

моли милостивог Бога да душама нашим подари опроштај грехова.

svpantelejmon.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Нe допусти, Господе, ни на тренутак да чиним вољу непријатеља Твога и мога ђавола, него да чиним непрестано само Твоју вољу, мога Цара и Бога: Ти си једини истинити Цар мој, Којим цареви царују, дај ми да се повинујем Теби, благоугађам пред Тобом увек искрено и чврсто. Ходите да се поклонимо Цару нашем Богу, да служимо Њему са страхом и да се радујемо Њему са трепетом( Пс. 94, 6; 2, 11).https://www.facebook.com/518098048210191/photos/a.518102028209793.124543.518098048210191/732427876777206/?type=1&theater

1888613_732427876777206_1670893090_n.jpg

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

О свештена главо, лекару дивни архијереју Божији Нектарије!

Прими ово мало али усрдно мољење чеда твојих, која верују благодати што је у теби.

Даруј нам исцељење од болести и од вечне нас избави погибељи да Христу Спасу са радошћу кличемо:! Алилуја

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Оче свети, Бесмртни, из кога излази сва доброта и благост, скришено Ти се молим за децу коју Си ми подарио да родим.
Сачувај их у Твојој милости и светости, да би се Твоје Име прослављало у њима.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...