Jump to content

Тачно казивање Еп.Игнатија

Оцени ову тему

Препоручена порука

Брате Семберац то о чему ти причаш је ствар политике. Дакле, политика је кључ зашто је то тако на западу. Док је хомосексуалност била илегална у друштву (као донекле и док је била табу мада то није пресудно) било је и мање експонираних хомоса зато што су они тада због тих ствари имали инфериоран положај у друштву. Оног момента када друштво то прихвати и када путем политике то озакони (геј бракови, па усвајање деце као "кућних љубимаца" итд.), тада и број експонираних илити "објављених", "обелодањених" хомоса расте.

У духовном смислу проблем је настао када је секуларна цивилизација прихватила ону природу која је последица смрти као једину природу човека, па је онда пренела у домен социјалног.

Чињеница је да тамо педери направе параду са 100 000 учесника, а у Србији је направе са једва 500 (од њих ни пола није хомосексуалне оријентације али су се продали).

И у Србији је педеризам легалан, што овдје нема толко педера?

Питање за Аквилиа: Дал ли ти верујеш да у Србији има 10% педера?

Да али у граду и земљи са много више милиона становника, плус пошто је то сад тренд (који ће као и сви трендови да прође временом) те параде посећује можда и више стрејтера зато што је то "кул" и "добро зезање".

Подели на овим сајтовима

По "науци" у Србији има 10% (као у целом свету) ЛГБТ особа. Дал ико иоле нормалан може да вјерује у те цифре?

Што у Светом Писму пише да је хомосексуализам грех, ако их је тако Бог створио?

Што у Светом Писму не пише да је грех бити инвалид?

Јасно је као дан: Против хомосексуализма се може борити јер је то ствар модерног друштва. 

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Da li ima 700 000 pedera? Vrlo moguce.

E sad ne znam kakve to veze ima sa pitanjem da li je homoseksualnost bioloska ili ne. Sta ako iha ima

300 ili 400 hiljada. Isto je poreklo anomalije kao i da ih ima 2 miliona.

Подели на овим сајтовима

По тој теорији, ја рецимо не могу да обуздам своје хетеросексуалне нагоне...ето такав сам рођен?

По тој теорији немогуће је обуздат рукоблуд?

Подели на овим сајтовима

Pitanje ti je totalno van svakog smisla zato sto u toj dobi covek NE ispoljava svoju seksualnsot

pa nema deteta koje je gej ili strejt, prakticno do puberteta je uslovno receno aseksualan.

Са овим се не бих баш сложио. Итекако дете и пре пубертета има сексуални нагон,  о томе сам читао научна истраживања - поласком у школу,   обавезе потискују природни нагон тј. хетеро или хомо-сексуалну склоност (зависи како код кога) у други план.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Kako si se ti uopste zainteresovao za stomatologiju sa tako niskim znanjem iz opste biologije???

Ја могу рећи да о биологији знам релативно доста. Али не прихватам све као нека будала, већ сам критичан. А за мене је Свето Писмо изнад сваке науке, поготово ако се нека научна истраживања сударају са Светим Писмом.

Ако ти слепо верујеш науци (која је под утицајом глобализма у светских моћника), онда би ти био највећи расиста да си живео 1930 рецимо. Тада су "научно" доказивали како су бјелци једини способни да владају, како су бјелци због ткз. еволуције паметнији...итд. Ти би то све веровао да си живео тад, јер ниси критичан.

Којом се ти професијом бавиш па да ми овдје држиш нека предавања биологије?

Znaci ti si geocentrista?!

Како се дошло до овог закључка?

Вера, слога и поштење – српско су спасење.

Подели на овим сајтовима

Pitanje ti je totalno van svakog smisla zato sto u toj dobi covek NE ispoljava svoju seksualnsot

pa nema deteta koje je gej ili strejt, prakticno do puberteta je uslovno receno aseksualan.

Са овим се не бих баш сложио. Итекако дете и пре пубертета има сексуални нагон,  о томе сам читао научна истраживања - поласком у школу,   обавезе потискују природни нагон тј. хетеро или хомо-сексуалну склоност (зависи како код кога) у други план.

Zato sam i rekao uslovno receno aseksulanac jer se "ne vidi" spolja sta je. A da ima nagon to stoji, istina

rigidan, grub ne razradjen ali ima ga.

Подели на овим сајтовима

Kako si se ti uopste zainteresovao za stomatologiju sa tako niskim znanjem iz opste biologije???

Ја могу рећи да о биологији знам релативно доста. Али не прихватам све као нека будала, већ сам критичан. А за мене је Свето Писмо изнад сваке науке, поготово ако се нека научна истраживања сударају са Светим Писмом.

Ако ти слепо верујеш науци (која је под утицајом глобализма у светских моћника), онда би ти био највећи расиста да си живео 1930 рецимо. Тада су "научно" доказивали како су бјелци једини способни да владају, како су бјелци због ткз. еволуције паметнији...итд. Ти би то све веровао да си живео тад, јер ниси критичан.

Којом се ти професијом бавиш па да ми овдје држиш нека предавања биологије?

Znaci ti si geocentrista?!

Како се дошло до овог закључка?
Tako sto je u Bibliji opisano geocentricno ustrojstvo sveta.

Подели на овим сајтовима

Da li ima 700 000 pedera? Vrlo moguce.

E sad ne znam kakve to veze ima sa pitanjem da li je homoseksualnost bioloska ili ne. Sta ako iha ima

300 ili 400 hiljada. Isto je poreklo anomalije kao i da ih ima 2 miliona.

Има везе, јер та твоја наука то тврди. Дакле Бог је сам крив што је створио непријатеље Бога, као немају слободу избора ти педери?Бог их натјеро да буду педери?

ХУЛА НА ДУХА СВЕТОГА, ето шта су те твоје небулозе.

Подели на овим сајтовима

По тој теорији, ја рецимо не могу да обуздам своје хетеросексуалне нагоне...ето такав сам рођен?

Ne ne ne i ne. Ne pricamo kako se naka svesna osoba sa slobodom izbora odnosi prema svom nasledjenom

stanju nego KOG JE POREKLA  to nasledjeno stanje.

Подели на овим сајтовима

Свето Писмо је апсолутна истина, ту нема грешке. Аквилио, понашаш се као протестант.

Подели на овим сајтовима

Ne ne ne i ne. Ne pricamo kako se naka svesna osoba sa slobodom izbora odnosi prema svom nasledjenom

stanju nego KOG JE POREKLA  to nasledjeno stanje.

Значи порекло хомосексуализма је сам Бог?Он их тако створио?

Подели на овим сајтовима

Има везе, јер та твоја наука то тврди. Дакле Бог је сам крив што је створио непријатеље Бога, као немају слободу избора ти педери?Бог их натјеро да буду педери?

ХУЛА НА ДУХА СВЕТОГА, ето шта су те твоје небулозе.

Pa sta sam je gore napisao. Nije Bog to stvorio nego je produkt bioloske nuznosti kao posledica pale prirode???

Drugi primer su ti hermaforditi?! Jel i to Bog stvara svoje "neprijatelje" ili je to takodje produkt nuznosti pale

prirode?

Подели на овим сајтовима

Само молба: оног момента кад осетите искушење да укуцате слова "ев" од речи "еволуција" одмах идите на неку од дискусија на којој је то тема. Фала  0304_smile4

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...