Jump to content

Бивши епископ Артемије и његова герила !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Boze me oprosti, ovaj covek ima mentalnih problema. Svi oni koji se nadaju da bi mogao da se dozove pameti, neka pogledaju ovaj intervju pa ce videti da povratka njemu nema.

Јесили ти пророк?Како можеш човјека отписати?Господи помилуј.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Из овога интервјуа ја бар осјетим да о. Артемије није могао да схвати шта се дешава...он је човјек научио на правду, цјели свој живот посветио Богу. Он незна шта је неправда и зато му се ово дешава. Е мој Артемије, да се ниси мешао у политику и да се ниси борио за Косово данас би био владика. :)

Али Бог је допустио оче да страдаш за Косово. Бог ће те наградити на небесима што си остао до краја бескомпромисни борац за Косово. Само нам остани молим те у СПЦ, јер без тебе се осјети празнина у СПЦ. Народ тугује када тебе нема. Никад те нећемо заборавити. Слава Богу.

Подели на овим сајтовима

Из овога интервјуа ја бар осјетим да о. Артемије није могао да схвати шта се дешава...он је човјек научио на правду, цјели свој живот посветио Богу. Он незна шта је неправда и зато му се ово дешава. Е мој Артемије, да се ниси мешао у политику и да се ниси борио за Косово данас би био владика. :)

Али Бог је допустио оче да страдаш за Косово. Бог ће те наградити на небесима што си остао до краја бескомпромисни борац за Косово. Само нам остани молим те у СПЦ, јер без тебе се осјети празнина у СПЦ. Народ тугује када тебе нема. Никад те нећемо заборавити. Слава Богу.

Imas li trunke osecaja za realnost i objektivnost?????

Uozbilji se covece, nije vreme za pseudopoetiku.

Подели на овим сајтовима

Тотално помрачење ума, не мисли да устане из блата,него се ваља и ваља,и тоне све дубље... :)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Тотално помрачење ума, не мисли да устане из блата,него се ваља и ваља,и тоне све дубље... :)

Сви ми тонемо, само смо горди па не схватао...дубоко смо пропали, само чудо Божије нас може спасити.

Подели на овим сајтовима

Bolno jeste i nesvakidašnje ali je bolje skinuti pojedinca bez obzira koliko ga volili radi očuvanja zajednice.To vam je najbolje što ste najbolje mogli učiniti u ovoj nemiloj za vas situaciji.

kad si već kod pojedinaca, bilo je takvih razmišljanja i za reisa, al ga ne skinuše, još!

Петровић Станислава

„А ово је вјечни живот да познају Тебе јединога истинитог Бога кога си послао Исуса Христа“ Јн. (17, 3)

Бог створи прво Адама и Еву, а послије Стеву. 

Подели на овим сајтовима

Bolno jeste i nesvakidašnje ali je bolje skinuti pojedinca bez obzira koliko ga volili radi očuvanja zajednice.To vam je najbolje što ste najbolje mogli učiniti u ovoj nemiloj za vas situaciji.

kad si već kod pojedinaca, bilo je takvih razmišljanja i za reisa, al ga ne skinuše, još!
Glup ti komentar!

Ali iako ga takvim smatram, kod nas je ako Reis ugrožava bivstvovanje zajednice preča je zajednica od reisa i on se skida tj sabor ga skida.

A drugo, preče vam je jedinstvo vjersko postiči pa makar to bilo skidanjem jednog vladike(što razumijem nije nimalo prijatna stvar).Samim time ste pokazali ko je ko u SPC i da se hijerarhijska odluka mora poštovati.

A ti odmah doživi ovo kao atak na vas, samo neznam kojim povodom!

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Тек када је игуман манастира протосинђел Ромило дао благослов, полицајци су опрезно обили браву, после чега је бивши Владика сам сишао у кола паркирана пред конаком манастира док су његове присталице фанатично певале многољетствије Епископу.

kako li bi ovo rembrant naslikao

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Glup ti komentar!

Ali iako ga takvim smatram, kod nas je ako Reis ugrožava bivstvovanje zajednice preča je zajednica od reisa i on se skida tj sabor ga skida.

A drugo, preče vam je jedinstvo vjersko postiči pa makar to bilo skidanjem jednog vladike(što razumijem nije nimalo prijatna stvar).Samim time ste pokazali ko je ko u SPC i da se hijerarhijska odluka mora poštovati.

можеш ли ми онда објаснити понашање тј реакције тог сабора на понашања рашког муфтије?

Подели на овим сајтовима

Glup ti komentar!

можеш ли ми онда објаснити понашање тј реакције тог сабора на понашања рашког муфтије?

Otvori novu temu i vrlo rado ću diskutovati o njoj ,Da ovdje ne spamujemo! 0304_smile4 0110_hahaha
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...