Jump to content

Бивши епископ Артемије и његова герила !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/

чији је ово сајт ?

Значи и у Грчкој брује вјесту о овој бруки у СПЦ.

Како су само бедне ове "илустрације", могу само да замислим тог доконог злобника ко улаже своје време у прављење ових бљувотина...

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=9729.msg293932#msg293932

јао ћути леба ти, немој се више закопавати  smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

јел треба да вадимо твоје постове где се позиваш као образовац на његове благослове?  0409_feel

Па он је двоструки доктор наука...шта си ти то па да имаш право да оспораваш њега као теолога?

Када је он био свештеник многи Епископи се нису ни родили.

мож буде троструки кад је написао књигу клевета и будалаштина  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

и каква црна теологија подржавати образ?

дај, иди напоље мало, издувај се па се врати. :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Е,Господе...ово је страшно!Не могу да гледам колико је одвратно.Боже помози!

Слажем се, али исто тако немогу ни ја да гледам неправду у нашој СПЦ, али је морам гледати. А то је када нема љубави, ни снисхођења итд. Ко ће те јадне ихтусаре да врати истини?Ко се потрудио да то успије?Нико...

Зашто ти не би пробао? Иди, улогуј се на ихтус па покушај. Немој само да критикујеш, покушај нешто и сам да урадиш. Биће нам драго да нам пренесеш своја искуства након боравка тамо.

Пробао сам се ја давно тамо регистровати али нешто неће...имао би задовољство и са фанатицима друге стране да зборим. (јер само фанатицима је мило што се ово јуче десило...а није само ихтусова страна фанатичка, има и она друга страна коју ја називам хипи-православци).

нормално да неће кад си банован, тако они то раде  0409_feel
Подели на овим сајтовима

ajd sad... da ne ispadne da hoću da vredjam,shvatite ovo kao šalu.. nisam siguran da je proverena info ali se sećam kako su mi pričali da se v.Atanasije šalio sa o.Artemijem .... citiram... ćuti pa ti,da nisam bio ja,nikad ne bi doktorirao

ponavljam,nisam siguran u autentičnost šale

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

дај, иди напоље мало, издувај се па се врати. :drugarstvo:

То издувавње напољу треба многима на овој теми (и шире од ње). Нажалост.  0409_feel

"Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15)

http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm

Подели на овим сајтовима

link=topic=9729.msg293991#msg293991 date=1290271349]

ajd sad... da ne ispadne da hoću da vredjam,shvatite ovo kao šalu.. nisam siguran da je proverena info ali se sećam kako su mi pričali da se v.Atanasije šalio sa o.Artemijem .... citiram... ćuti pa ti,da nisam bio ja,nikad ne bi doktorirao

ponavljam,nisam siguran u autentičnost šale

a ja sam čuo da se pokajao što je nekima stavio potpis u indeks kad je pročitao njihove radove oko vekovnog liturgiskog poretka
Подели на овим сајтовима

link=topic=9729.msg292782#msg292782 date=1290202593]

Био сам спреман да прихватим екуменизам можда као неку позитивну ствар, али сада се види да је то лицемјере највеће. А ја сам против лицемјера. Не можеш вољети више папу од о. Артемија...НИКАКО.

nevidjeno...

Постављена слика

Па појасни?Једноставно, данас сам видјео право лице представника екуменистичке струје (мислим на вас форумаше пре свега, не на владике).

па шта тражиш онда овде немој сада да те заразим екуменизмом ајде на ове ваше форуме и тапшите један другом, пуцајте лајкове и кезите се...  :drugarstvo:confused1 smej.gif 0409_feel

Подели на овим сајтовима

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/

чији је ово сајт ?

Значи и у Грчкој брује вјесту о овој бруки у СПЦ.

Није ово у Грчкој баш. Било би мало опскурно рећи да је у Грчкој, позивајући се на овај сајт. Овај сајт поштовалца упокојеног митрополита Флорине Августиноса, је пандан нашем пастирдобри.цом. Дакле не ради се о Грчкој, као да је то са портала Грчке Архиепископије или неког угледног грчког новинског портала, него је реч о минорној групи људи.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Ali ajde sad malo da budemo realni. Kako SA Sabor sve sto je u vezi Vladike Artemija (nemojte misliti da ga branim) daje saopstenja za javnost, a za ove po meni ozbiljnije stvari ne. Slozicete se da je ovo ozbiljnije od toga da li je neki vladika proneverio novac ili ne. Taj isti Irinej Bulovic, koji iznosi ta saopstenja, sluzi sa Rimokatolicima i to ne bas tako retko. Cak su bili snimci i na TV Vojvodini. To sam gledala dok jos nisam ni cula za rec ekumenizam i nisam znala sta znaci, pa sam se zgrozila.

Molim da mi oprostite na mešanju u ovom teškom času za SPC, za koji se nadam da će ipak uz Božiju pomoć biti rešen na najbolji način, ali želim samo da vam kažem da NIKAD ni jedan vaš arhijerej nije SLUŽIO sa nama. Ako ih vidite na slikama sa liturgije, oni su SAMO gosti, kao što na našim liturgijama može biti prisutan ko god to želi (naravno, veoma dragi i uvaženi gosti). Nikada ih, posebno ovde u Srbiji, ni mi ne bi želeli da dovedemo u probleme sa takvim stvarima. Dakle, još jednom: NIKADA ni jedan vaš vladika (ali ni sveštenik) nije sasluživao sa nama. Možda se po koji put prekrste kad pomenemo Svetu Trojicu, možda sami za sebe izmole Oče naš, ali to je sve.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Ali ajde sad malo da budemo realni. Kako SA Sabor sve sto je u vezi Vladike Artemija (nemojte misliti da ga branim) daje saopstenja za javnost, a za ove po meni ozbiljnije stvari ne. Slozicete se da je ovo ozbiljnije od toga da li je neki vladika proneverio novac ili ne. Taj isti Irinej Bulovic, koji iznosi ta saopstenja, sluzi sa Rimokatolicima i to ne bas tako retko. Cak su bili snimci i na TV Vojvodini. To sam gledala dok jos nisam ni cula za rec ekumenizam i nisam znala sta znaci, pa sam se zgrozila.

Molim da mi oprostite na mešanju u ovom teškom času za SPC, za koji se nadam da će ipak uz Božiju pomoć biti rešen na najbolji način, ali želim samo da vam kažem da NIKAD ni jedan vaš arhijerej nije SLUŽIO sa nama. Ako ih vidite na slikama sa liturgije, oni su SAMO gosti, kao što na našim liturgijama može biti prisutan ko god to želi (naravno, veoma dragi i uvaženi gosti). Nikada ih, posebno ovde u Srbiji, ni mi ne bi želeli da dovedemo u probleme sa takvim stvarima. Dakle, još jednom: NIKADA ni jedan vaš vladika (ali ni sveštenik) nije sasluživao sa nama. Možda se po koji put prekrste kad pomenemo Svetu Trojicu, možda sami za sebe izmole Oče naš, ali to je sve.

ми то све знамо  :229229229:

реци то оним ана другој страни  eheeeej 0205_whistling  joooj  0110_hahaha хехех

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...