Jump to content

Бивши епископ Артемије и његова герила !!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ако дође до раскола ми у Цркви немамо личност попут светога Павла који би могао да зацјели ране. Ја тврдим да у СПЦ нема никога ни да је близу мудрошћу светоме Павлу. Али зато верујем дубоко да ће његове молитве да буду помоћ свима нама да дођемо себи.

Мислиш ли на оног светог Павла српског Патријарха кога ваш духовни вођа Жарко Гавриловић клевеће да има децу називајући га најпогрднијим именима? Када будеш баталио (без)образовске приче онда ће све ово да стоји а не да браниш неодбрањиво.

Свако добро  4chsmu1

Мој активизам у Образу нема везе са размишљањем оца Жарка. Моји идеали се заснивају на ономе што смо добили у аманет од Св. Саве, Св. владике Николаја и Св. Аве Јустина. АМИН

јао ћути леба ти, немој се више закопавати  smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

јел треба да вадимо твоје постове где се позиваш као образовац на његове благослове?  0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Брате схвати,ако говориш о томе шта се несме.Несме ни молитва са њима,несмеју ни да буду на литургији а камоли да служе заједно!!!

Брате ,схвати ти да ниси ти тај који је позван да тумачи шта се сме а шта се не сме!

Типичан одговор када нестану аргументи, нема шта. 4chsmu1

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Са ихтуца :

Постављена слика

smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />

smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0212_rolleyes' />

Знала је СПЦ да ће таких реакција бити али ништа није преузела да то спречи. Нажалост

Подели на овим сајтовима

Е,Господе...ово је страшно!Не могу да гледам колико је одвратно.Боже помози!

Слажем се, али исто тако немогу ни ја да гледам неправду у нашој СПЦ, али је морам гледати. А то је када нема љубави, ни снисхођења итд. Ко ће те јадне ихтусаре да врати истини?Ко се потрудио да то успије?Нико...

Подели на овим сајтовима

Брате схвати,ако говориш о томе шта се несме.Несме ни молитва са њима,несмеју ни да буду на литургији а камоли да служе заједно!!!

Брате ,схвати ти да ниси ти тај који је позван да тумачи шта се сме а шта се не сме!

Типичан одговор када нестану аргументи, нема шта. 0212_rolleyes

4chsmu1
Подели на овим сајтовима

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/

чији је ово сајт ?

Значи и у Грчкој брује вјесту о овој бруки у СПЦ.

Подели на овим сајтовима

Podršku bivšem vladiki Artemiju pružila je grupa Srba iz severnog dela Mitrovice. Grupa oko raščinjenog vladike je u Dubokom potoku bila prilično bahata. Rekli su nam da su opustošili rafove sa hranom, da su prilično neuredno ostavili prostorije konaka.

Raščinjenog vladiku je podržavalo oko 40 monaha i desetak građana, SPC je već pokrenula krivičnu tužbu protiv, kako se navodi, "raskolničke grupe koju vodi bivši episkop Artemije".

Predstavnici Euleksa nisu se mešali u posao policije niti su ulazili u manastir. U Eparhiji ističu da su potpuno netačne i zlonamerne tvrdnje da je u akciji angažovana jedinica Rosa ili specijalci Kosovske policije

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Слажем се, али исто тако немогу ни ја да гледам неправду у нашој СПЦ, али је морам гледати. А то је када нема љубави, ни снисхођења итд. Ко ће те јадне ихтусаре да врати истини?Ко се потрудио да то успије?Нико...

Зашто ти не би пробао? Иди, улогуј се на ихтус па покушај. Немој само да критикујеш, покушај нешто и сам да урадиш. Биће нам драго да нам пренесеш своја искуства након боравка тамо.

Подели на овим сајтовима

Podršku bivšem vladiki Artemiju pružila je grupa Srba iz severnog dela Mitrovice. Grupa oko raščinjenog vladike je u Dubokom potoku bila prilično bahata. Rekli su nam da su opustošili rafove sa hranom, da su prilično neuredno ostavili prostorije konaka.

Raščinjenog vladiku je podržavalo oko 40 monaha i desetak građana, SPC je već pokrenula krivičnu tužbu protiv, kako se navodi, "raskolničke grupe koju vodi bivši episkop Artemije".

Predstavnici Euleksa nisu se mešali u posao policije niti su ulazili u manastir. U Eparhiji ističu da su potpuno netačne i zlonamerne tvrdnje da je u akciji angažovana jedinica Rosa ili specijalci Kosovske policije

Jedina pozitivna stvar je ta da je narod sam ustao da brani manastire pa ovi  0212_rolleyes-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' />  nisu mogli da uđu!
Подели на овим сајтовима

јао ћути леба ти, немој се више закопавати  0212_rolleyes smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

јел треба да вадимо твоје постове где се позиваш као образовац на његове благослове?  4chsmu1

Па он је двоструки доктор наука...шта си ти то па да имаш право да оспораваш њега као теолога?

Када је он био свештеник многи Епископи се нису ни родили.

Подели на овим сајтовима

Зашто ти не би пробао? Иди, улогуј се на ихтус па покушај. Немој само да критикујеш, покушај нешто и сам да урадиш. Биће нам драго да нам пренесеш своја искуства након боравка тамо.

Пробао сам се ја давно тамо регистровати али нешто неће...имао би задовољство и са фанатицима друге стране да зборим. (јер само фанатицима је мило што се ово јуче десило...а није само ихтусова страна фанатичка, има и она друга страна коју ја називам хипи-православци).

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...