Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Nije me strah druženja, uvijek su dobrodošli u moj dom... upoznah neke. Divni ljudi, ali zaista divni ljudi. :)

Eto, Anka!

Edit- I ne da mi nije bilo mrsko da te quotam, već to uradih sa posebnim zadovoljstvom.

Тебе никад не бих желела да упознам. И немој да гуташ слова, ја нисам Анка. :coolio:

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Девојачка срца су само за руже,лековите су по природи, оставимо се отровчића...

rue-na-poklon-za-valentinovo-slike-za-de

Подели на овим сајтовима

Тебе никад не бих желела да упознам.

Мислим да има доста чланова који би жељели упознати Аylu. Мушких, нарочито. Мање-више сви мушки форумаши :) 

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Мислим да има доста чланова који би жељели упознати Аylu. Мушких, нарочито. Мање-више сви мушки форумаши :)

Pa poznajem je odavde. Ne verujem da je uživo drugačija.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Тебе никад не бих желела да упознам.

Аника припази мало на понашање и опхођење према другим форумашима, јако си груба и нетолерантна на другачија размишљања и схватања.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Дани, а зашто ниси дотичну упозорила кад је почела да ме без разлога прозива и то више пута? Никад прва не дирам. :coolio:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Када видим модераторе и админе на теми , увек ме нешто штрецне  подсећају ме на контролоре БУС плуса ....... :ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Да знаш, добићу админофобију. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Дани, а зашто ниси дотичну упозорила кад је почела да ме без разлога прозива и то више пута? Никад прва не дирам. :coolio:

Нисам приметила да те прозива, додуше ако те и прозвала она то ради на суптилнији начин :1319_womens:  могла би нешто да научиш...и ајде буди добра девојчица :!:

:coolio:

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Да знаш, добићу админофобију. :ani_biggrin:

Ја је већ имам  поготово кад видим Рила  :ani_biggrin:

• Волим 1

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Нисам приметила да те прозива, додуше ако те и прозвала она то ради на суптилнији начин :1319_womens:  могла би нешто да научиш...и ајде буди добра девојчица :!:

:coolio:

То је сад нека претња? Немој, Дани, да ме засмејаваш причама о некој суптилности. (Чак је и Кордун био суптилнији од ње. Не пада ми на памет да се учим лукавости, свиђам се сама себи таква каква јесам. :ani_biggrin: Да не идем даље у офф. )

Подели на овим сајтовима

него...долазиш ли вечерас Рапсоди?

Радим до 20 часова ја сам радничка класа, мени је  свака субота радна сем по договору............... :)

Биће дана за мегдана............. остајем у БГД  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...