Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Da je samo njega, ona se pravi nevesta a vamo samo dovlaci ljude u Crkvu pa i na forum, sve onako uz pivce i nista ja ne znam dodji na liturgiju pa vidi ;):)))

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Да, бре, кад се ја нисам наљутио на сабору, неће ни Аника Додуше, мало ме изнервирао конобар, али ништа страшно

Кад ја бејах, имали смо младу и лепу конобарицу. :) 

Подели на овим сајтовима

То је Иван написао. А иначе, он се много променио након сабора и све гледам како ова окупљања чудно утичу на личност форумаша. Сви су после некако другачији. Ах, промене, промене... :)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

То је Иван написао. А иначе, он се много променио након сабора и све гледам како ова окупљања чудно утичу на личност форумаша. Сви су после некако другачији. Ах, промене, промене... :)))

Исправка, ја сам се променио пре окупљања ;) 

Подели на овим сајтовима

Аха, ок. Вероватно си се само вратио у своје природно стање. Вирт.комуникација уме понекад да повуче. И ја сам данас имала неке блескасте реакције.  :)  :D 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Народе, без шале, вечерас концерт Хладног пива? А ви идете на пиво на друго место? :)

Подели на овим сајтовима

Вирт.комуникација уме понекад да повуче. И ја сам данас имала неке блескасте реакције. :):D

E , u lepo si se drustvo umesala . Ako , ako ... :))) ... Elem , moja Baba bi dodala jos i - Pazi da ti nesto ne sipaju u sok ... -- Mislis pivo ? ... P.s. Mene Baba uopste ne voli . Nisam njen tip ... 23h , dolazim u stan i samo cujes - Kad se to dolazi kuci ?! ... Bila je neka zurka , izlazili smo , 2 drugarice su prespavale kod nas , a tu noc su ispod naseg prozora neki romi kao za inat pevali i izvodili striptiz ... I dan danas ona misli da je to moje maslo ... Sad kad bi kojim slucajem otisla na sabor forumasa , odrekla bi me se preko novina ... Ne racunajte na mene ... Lepo se provedite ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Sad kad bi kojim slucajem otisla na sabor forumasa , odrekla bi me se preko novina ... Ne racunajte na mene ... Lepo se provedite ...

Ко још данас чита такве ствари . Ето , данас вест да ухапсили Мими Оро, а ти очекујеш да ће о теби неко да чита а ниси била ни у пинковим звездама. Ајде, молим те . Слободно дођи . 

Подели на овим сајтовима

Ко још данас чита такве ствари . Ето , данас вест да ухапсили Мими Оро, а ти очекујеш да ће о теби неко да чита а ниси била ни у пинковим звездама. Ајде, молим те . Слободно дођи . 

Što je uhapsili?Za kontaminaciju medijskog prostora? :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Što je uhapsili?Za kontaminaciju medijskog prostora? :D

Кажу , прихватала непристојне понуде а није плаћала порез . То ти је наша држава, не да малим привредницима да живе .

Подели на овим сајтовима

E , u lepo si se drustvo umesala . Ako , ako ... :))) ... Elem , moja Baba bi dodala jos i - Pazi da ti nesto ne sipaju u sok ... -- Mislis pivo ? ... P.s. Mene Baba uopste ne voli . Nisam njen tip ... 23h , dolazim u stan i samo cujes - Kad se to dolazi kuci ?! ... Bila je neka zurka , izlazili smo , 2 drugarice su prespavale kod nas , a tu noc su ispod naseg prozora neki romi kao za inat pevali i izvodili striptiz ... I dan danas ona misli da je to moje maslo ... Sad kad bi kojim slucajem otisla na sabor forumasa , odrekla bi me se preko novina ... Ne racunajte na mene ... Lepo se provedite ...

Ti si dobro dete,de ćeš tamo da te ove feminstkinje upropaste sa svojim idejama :smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Кажу , прихватала непристојне понуде а није плаћала порез . То ти је наша држава, не да малим привредницима да живе .

:))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...