Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Па постави о. Иван статус ономад да имају сјајан план за сабор и да ћемо бити одушевљени (и ја му верујем). Рече место у близини Београда и требало би да буде један Владика... Држи нас у неизвесности још увек :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Хвала сејо,....право речено због мојих година и није једноставан подухват ал баш ми се чврсто долази, да се бар са неким од сличица сретнем уживо..:-))

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Ни мени није једноставан подухват због ситне деце, а и финансијски морам да се организујем :), и, исто такође :) бих волела да упознам неке људе.

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

[quote name="Zedan da se o veri zbori" post=

Брате ако ти је једини разлог "што си овде нов" а иначе би могао...ма какве то везе има.....

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

I ja bih volela da pristustvujem nego nesto mi neprijatno :) nekako mi neobicno... nemam pojma... mnogo je lakse ovako dopisivati se :D
A i morala bi povesti moj mali privezak nema ko da ga cuva...

Jelena* ako se smislim i budem tu iskombinovacemo nesto :)

Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio.

Подели на овим сајтовима

Хвала сејо,....право речено због мојих година и није једноставан подухват ал баш ми се чврсто долази, да се бар са неким од сличица сретнем уживо..:-))

Сејо, ове године стиже и двојац ''Лидија-мирођија'', има да се коначно упознамо...једва чекам... :cheesy3:

Крећемо из Крагујевца Шумадијскога.

Даклем, стижемо  бусом, или возом, или једним пежојчићем 206, или јеропланом, или зракомлатом...

најважније стиииижемо... :cheesy3::0222_shocked: 4chsmu1 0703_read1324_womens 0110_hahaha molimoli :good2: :aplauz: facenew22222222 :pivo::D .1399.

Подели на овим сајтовима

Voleo bih da upoznam neke ljude odavde zaista. Nazalost,nijedan od termina mi ne odgovara zato sto mi se sestra vencava i pravi veselje 31og u subotu,a u nedelju idemo van Beograda. 

No zelim vam da svako ko moze dodje i da se lepo druzite :)

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Сејо, ове године стиже и двојац ''Лидија-мирођија'', има да се коначно упознамо...једва чекам... :cheesy3:

Ако Бог да стиже (бусом, или возом, , или јеропланом, или зракомлатом такође)....или каквим год сокоћалом. :stadaradim: . и одавде  полази двојац ...."Драгана М-нана" :good2:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Ако Бог да стиже (бусом, или возом, , или јеропланом, или зракомлатом такође)....или каквим год сокоћалом. :stadaradim: . и одавде  полази двојац ...."Драгана М-нана" :good2:

Има да буде најлепши сабор, кад ти кажем... :choir: :hihihihi:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...