Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Dobro. I ja sam kolima, ako neko hoce samnom...upozorenje: nemam navigaciju ni prirodnu orijentaciju a imam tendeciju da zalutam kud god da krenem pa valja da se nadjemo ranije....3-4 osobe mogu jos u kola bar jedna da ume da cita mapu koju nemam... :)))

Ne treba ti navigavija,prost je put,imas 2 opcije.Da krenes sa Zvezdare smederevskim putem,imas nekih pola sata voznje do Grocke samo pravo i tamo mozes da pitas nekog gde je skretanje za Umcare.Mozes i autoputem,prodjes naplatnu rampu do iskljucenja za Mali Pozarevac,tu skrenes levo preko pruge za Drazanj i samo pravo do Umcara.Deluje komplikovano mozda ali nije :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Oce Ivane, da ponesemo mi nesto i sta?

Ако неко жели, може новчано да помогне... али не инсистирамо.  Овако све имамо. Обезбеђено је све шта нам треба. 

Дакле, све је на добровољној бази.

Подели на овим сајтовима

Ja sam zena Deki, kod nas postoji levo i ono drugo levo :D

Elem, ako neko hoce kolima da se dogovorimo neka se javi. 

Rado cu pomoci finansijski koliko mogu....taman da i licno predam za odrzavanje sajta malo crkavice umesto da uplacujem preko poste...

Подели на овим сајтовима

И ја сам из Бејограда :)

У четвртак ћу дефинитивно знати да ли могу да дођем па ако могу и код мене може у кола једно троје ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Dobro. I ja sam kolima, ako neko hoce samnom...upozorenje: nemam navigaciju ni prirodnu orijentaciju a imam tendeciju da zalutam kud god da krenem pa valja da se nadjemo ranije....3-4 osobe mogu jos u kola bar jedna da ume da cita mapu koju nemam... :))ja se odlicno snalazim u prostoru

Ja se odlicno snalazim u prostoru i orjentisem... a umem i citati nepostojece karte  :)

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Hajde da odredimo jedan parking npr ispred opstine Vozdovac i tu da se svi parkirano u 11.00 i ko hoce da ide a nema kola da dodje pa cemo da se rasporedimo po kolima spontano i dodjemo u koloni u umcare...(Prava sam vaspitacica, vec vidim kola dva po dva kako voze, heheheh)

Подели на овим сајтовима

Ja se odlicno snalazim u prostoru i orjentisem... a umem i citati nepostojece karte  

Moj si covek, saljem titelefon cim mi macka sidja sa krila!

Подели на овим сајтовима

Moj si covek, saljem titelefon cim mi macka sidja sa krila!

eeeee jos kada bi mogla tog sedmog krenuti sa vama.... al ne mogu  7896634

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

eeeee jos kada bi mogla tog sedmog krenuti sa vama.... al ne mogu  7896634

Хајде Кекана не зезај, молим те! Није ваљда да те неће бити!!!? 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Хајде Кекана не зезај, молим те! Није ваљда да те неће бити!!!? 

nece! sta da se radi... visa sila... (poslodavac)

Подели на овим сајтовима

nece! sta da se radi... visa sila... (poslodavac)

Кажеш му да хитно мораш нешто у Београд, да је неодложно, али да ћеш ти одрадити тај изостанак. Направиш драму око тога и ухватиш га на фрку :) Просто неће знати шта га је снашло  :D

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Dobro, kod mene josima tri mesta, a keku kek​napujemo u subotu sa posla...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...