Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

а ја мрзим што ниси дош'о :)

@@Volim_Sina_Bozjeg,

Па 'де си ти синоћ? Баш сам се надао да ћу те упознати :)

Дрина, вода љута, ме спријечила.

Иначе, имао сам визију негог плагијата форумског окупљања са ове друге стране, али појма немам колико нас има и какве су шансе за тако нешто. Идеално би било да групно (или фамилијарно) дођемо на неки од званичних форумских сабора. За сад, бар што се мене тиче, док су дјеца мала ништа од тога. Биће боље....

Подели на овим сајтовима

@@Danijela

Јеси ти увек онакав весељак? :)

Иначе, нисам вам се похвалио, добио сам и батине!  :smeh1: Ал' ме ништа није болело, и не, нисам се одузео од алкохола, већ је рука била нежна :)

Neka drugi kazu koji se druze s mene :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Meni je super sto Milan Rakic svugde vodi svoju zenu!

Ranije bi mi to bilo normalno, sada mi je to super...

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

Super su fotke.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ja uskoro krecem na turneju BG-NS-SU. Volio bih se vidjeti sa vama ko god je u mogucnosti, ali i ja treba da vidim kako cu, jer sa mnom ce biti i gospoja i curica. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Supružnici više nego dobrodošli, a i deca (možemo da organizujemo susret u nekoj igraonici ako je devojčica mala :)  )

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Supružnici više nego dobrodošli, a i deca (možemo da organizujemo susret u nekoj igraonici ako je devojčica mala :)  )

Prihvaceno, dok isplaniram put iznesem detalj kad i sta. :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Скуни, иако атеиста (ако се не варам) лијепо се уклопио у ово вјерујуће друштво.

Лепо, нема шта! Тамо ће од оних да добије повишице и бонусе што се инфилтрирао у осињак, а овамо димио ко поцепан оџак док га жене фланкираног запајале алкохолима (+музика на увце).

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

како лоше, зар ти се не допада импресионизам

Какав импресионизам, ово је неки битуменозни академизам сав утонуо у смеђе сенке, камо засићене боје? Кафана ноћу овако изгледа:

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Night_Caf%C3%A9

300px-Le_caf%C3%A9_de_nuit_%28The_Night_

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

док га жене фланкираног запајале алкохолима

Ume sqny sam da se zapaja, ne brini se za njega :D 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ume sqny sam da se zapaja, ne brini se za njega :D

Јасно је мени да тај свашта зна!

Подели на овим сајтовима

Petak 19h druženje uz piće sa veselim forumašima :)

Rezervacija mesta zavisi od broja prijavljenih :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Састанак на послу у то време... :)

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

A ti dodji posle :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...