Arsenija Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Jednom pokajanom gresniku se vise nebo raduje nego 99 pravednih. Sto me vodi na pomisao da nismo samo zemaljski vec je Zivo nebo nad nama... Pokusacu sve necu bataliti da je ljubav coveka prema coveku slabija od neprijateljstava.. Neko pobediti mora... i nisam usamljen i jedini koji tako zeli sve vreme zivota svog. Pošto se Nebo raduje i ti treba da mu se pridružiš,jer se tako radost umnožava. Slažem se da je ljubav najjača stvar na svetu. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Pošto se Nebo raduje i ti treba da mu se pridružiš,jer se tako radost umnožava. Slažem se da je ljubav najjača stvar na svetu. Da hocu i imam potrebu da se priblizavam Zivome nebu ovde sad i uvek ako Bog da. Necu cekati da se drugi menjaju vec cu pricati sta ja osecam i naravno necu da im otvaram oci u tom smeru. Spasioc jeste dosao i svaki cas moze da krene na svoj Drugi dolazak zato strazim na svoje srce. Ljubav sad odmah ili nikad. Rassoban and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Da hocu i imam potrebu da se priblizavam Zivome nebu ovde sad i uvek ako Bog da. Necu cekati da se drugi menjaju vec cu pricati sta ja osecam i naravno necu da im otvaram oci u tom smeru. Spasioc jeste dosao i svaki cas moze da krene na svoj Drugi dolazak zato strazim na svoje srce. Ljubav sad odmah ili nikad. Čitaj Sveti Pismo.To je ključ. Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Čitaj Sveti Pismo.To je ključ. Naravno to se zove Ljubav i ta ljubav je neodlozan posao. Kao recimo nekad kad ti se prijede sladoled Trckaras po njega a pogotovo deca Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Naravno to se zove Ljubav i ta ljubav je neodlozan posao. Kao recimo nekad kad ti se prijede sladoled Trckaras po njega a pogotovo deca Ne čezni više...nego se pomoli da uspostaviš bolju konekciju... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Signali su preteski za mene trcim da navucem aluminijumsku kapu Nego nisam video sta tebe ispunjava?:P Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Nego nisam video sta tebe ispunjava?:P Moj život više nema smisla.... P.s.Šalim se Ne znam...ne umem to da objasnim...U čemu vidim smisao?Smisao mog postojanja?Pa valjda Bog zna zašto mi je dao život i smisao. Šta mene ispunjava?Volim da se družim,da slušam muziku,da radim nešto korisno za druge ljude,volim da se divim prirodi.......volim da se smejem.... Rassoban, JESSY and zlaja је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Moj život više nema smisla.... P.s.Šalim se Gde bre ti nemas smisao vidis da me ponekad ne razumes a to mogu samo ljudi kojima smisao puno znaci Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Gde bre ti nemas smisao vidis da me ponekad ne razumes a to mogu samo ljudi kojima smisao puno znaci Ne mislim na taj smisao...ti ponekad pišeš bez smisla,ali to je drugi smisao....Taj smisao nije smisao....Smisao je smisao postojanja ..I kad nema smisla ne možeš da shvatiš smisao nečijeg smisla.....Ali sve ima smisla...ponekad kažemo bez smisla....ne misleći o smislu...ali Bog je stvarajući svet imao u vidu jedan smisao..i ljudi su mislili da je to besmisao ,zato mi sad muku mučimo sa smislom.... Rassoban and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Ne mislim na taj smisao...ti ponekad pišeš bez smisla,ali to je drugi smisao....Taj smisao nije smisao....Smisao je smisao postojanja ..I kad nema smisla ne možeš da shvatiš smisao nečijeg smisla.....Ali sve ima smisla...ponekad kažemo bez smisla....ne misleći o smislu...ali Bog je stvarajući svet imao u vidu jedan smisao..i ljudi su mislili da je to besmisao ,zato mi sad muku mučimo sa smislom.... haha evo i tebi jedna brzalica: Pavte i pod pavtama pavte i pod pavtama potpavtak i pod potpavtkom potpavtak Tako sam brzo i procitao tvoju poruku koja jeste sjajna i posluzila mi za ovu asocijaciju Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 haha evo i tebi jedna brzalica: Pavte i pod pavtama pavte i pod pavtama potpavtak i pod potpavtkom potpavtak Tako sam brzo i procitao tvoju poruku koja jeste sjajna i posluzila mi za ovu asocijaciju Hvala...biće mi od koristi..... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Smisao mog života su moja deca :0442_feel: :0442_feel: Драшко, Arsenija, Silence and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 Можда нема смисла стално тражити смисао свега. Некада нешто волимо зато што волимо. Не мора увек да има неки конкретан смисао и објашњење речима. ПЧЕЛИЦА, Arsenija, Срђан Ранђеловић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 .ali Bog je stvarajući svet imao u vidu jedan smisao..i ljudi su mislili da je to besmisao ,zato mi sad muku mučimo sa smislom.... :good2: Volim_Sina_Bozjeg and Rassoban је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 15, 2013 Пријави Подели Написано Август 15, 2013 U druženju, putovanjima, sportu, šetnjama, izlascima, humanitarnom radu, čitanju...? U svemu tome, plus, blagodarenje i slavljenje Boga na svemu. Postoji li ijedan covek od pocetka covecanstva a da mu se Bog nije javio? Ako postoji ja sam izgubio svoj zivotni smisao kao pravoslavni Hriscanin. Ipostasnom svetloscu svog Božanstvenog Logosa (prisnije - Sinom Božijim) obasjava sve ljude, buduci da je svetlost istinita koja obasjava svakoga čoveka koji dolazi na svet (Jn. 1,9). Hrišćanstvo je tu da sve ljude i ljudske sile i energije usmeri ka svom naznačenju i cilju: na Božiji priziv odgovoriti potvrdno - da, duboko verujem da je to smisao datog nam ovozemaljskog života. Драшко and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука