Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Tema je o dobrim momcima pa se vratimo istim :)

Dejan smarac 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha , pusti nas malo da caskamo.

Sorry, ne mogoh da odolim :lol: :lol: :lol: :P

Подели на овим сајтовима

Ne valja kad ih bijes, ne valja kad ih i suvise mazis, ne valja kad cutis, ne valja kad vices pa dobrooooo breeeeeeeeeeee! :D axaxaaxaxax :D

Ne verujem da bih udario zenu, gledam to s' aspekta da neko udari moju sestru ali bratee znate dusu na pamuk da vadite! :D

Zena=VECITA ENIGMA :D

Подели на овим сајтовима

Није ти је матер родила (ваљда има та народна изрека :) ) па да можеш да је удараш. Чим дође до тога - ћао. Ништа од преваспитавања, поготово батином.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Е, ал сад без све шале, умете ви жене жестоко да сморите и изнервирате човека. Мислим, моја је реакција тада обично да се покупим и одем док се не издувам, па макар то била и моја кућа, али и психичко малтретирање је вид насиља у породици, а многе жене су му склоне, посебно јер знају за последице по човека који их удари (опет да напоменем да ударање не одобравам).

А има и неке патологије у појединим односима, где жена која не добије батине једном у пар месеци, начисто подивља - изазива батине на све начине, на крају скочи на мушкарца док не добије своје "следовање", па је после опет мирна који месец. Ако има који психолог овде, волео бих да ми малко појасни тај феномен, јер ми никада није био јасан, а виђао сам га доста пута.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...