ВИЛМА Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Госпоџо, валда си до сада укапирала Нисам до сад, али од сада чу да знам RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Tema je o dobrim momcima pa se vratimo istim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ево ја сам изабрала доброг и предоброг, није извисио! ВИЛМА, Natasa. and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Tema je o dobrim momcima pa se vratimo istim Dejan smarac 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha , pusti nas malo da caskamo. Sorry, ne mogoh da odolim :lol: :lol: :lol: :P http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ево ја сам изабрала доброг и предоброг, није извисио! Mironosica је реаговао/ла на ово 1 You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Онда је сама крива јер тражи ђавола. Опет се играш без смајлија RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ne valja kad ih bijes, ne valja kad ih i suvise mazis, ne valja kad cutis, ne valja kad vices pa dobrooooo breeeeeeeeeeee! axaxaaxaxax Ne verujem da bih udario zenu, gledam to s' aspekta da neko udari moju sestru ali bratee znate dusu na pamuk da vadite! Zena=VECITA ENIGMA ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Pipne li me ijedan, ostaje bez testisa na spavanju makar <_<, neka bije svoju mamu winter winter winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Опет се играш без смајлија :10900: feeble, ВИЛМА and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
стаклено_око Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Tema je o dobrim momcima pa se vratimo istim Mogli bi i sa oglasima da krenemo...onim licne prirode naravno...tipa "ona trazi njega", "on trazi nju"...ili ne daj Boze,"on trazi njega" Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Није ти је матер родила (ваљда има та народна изрека ) па да можеш да је удараш. Чим дође до тога - ћао. Ништа од преваспитавања, поготово батином. kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Tema je o dobrim momcima pa se vratimo istim Партибрејкеру Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 ЗАШТО ДОБРИ МОМЦИ УВЕК “ИЗВИСЕ”? А ко каже да је то тако? RYLAH and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Е, ал сад без све шале, умете ви жене жестоко да сморите и изнервирате човека. Мислим, моја је реакција тада обично да се покупим и одем док се не издувам, па макар то била и моја кућа, али и психичко малтретирање је вид насиља у породици, а многе жене су му склоне, посебно јер знају за последице по човека који их удари (опет да напоменем да ударање не одобравам). А има и неке патологије у појединим односима, где жена која не добије батине једном у пар месеци, начисто подивља - изазива батине на све начине, на крају скочи на мушкарца док не добије своје "следовање", па је после опет мирна који месец. Ако има који психолог овде, волео бих да ми малко појасни тај феномен, јер ми никада није био јасан, а виђао сам га доста пута. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Тражим сродну душу шифра: имам кола и кучу на два спрата Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука