Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nisam psiholog,al volim da razmisljam u tom pravcu. Ja sam nesto razmisljao ,naglas naravno, i neki ljudi su se slozili samnom,a neki ne. Naravno,mozda gresim, al ko radi,taj i gresi, tako da ako neko zeli argumentovano da me ispravi, rado cu saslusati i razmisliti o promeni stava.

Naime, ja nesto mislim da svaki covek bez izuzetka (naravno,ovde ne uracunavam Bogocoveka Hrista) ima u sebi odredjene greske i devijacije, koje su posledica greha i nase relativnosti. E sad, te devijacije se mogu odnositi na sve sfere zivota, i koliko mogu mogu biti izrazene do maksimuma, toliko mogu biti skrivene da ih cak i taj koji ih poseduje retko primeti...ali uglavnom one kad tad isplivaju na povrsinu. I kao sto rekoh, po meni ih ima u svim domenima covekovog zivota ,pa i u ljubavi. I to se ne desava samo u medjuljudskim odnosima, vec i u odnosu coveka prema Bogu. Dakle,svi smo gresni-svi imamo odredjenu iskrivljenost,manju ili vecu,i na nama je da li cemo se boriti da kroz veru i zivot u Crkvi ispravimo to ,ili prepustimo slucaju.

Ocigledan dokaz da je ljudska ljubav (relacija muz-zena) nesavrsena (iskrivljena slika ljubavi zbog greha) su svadje, preljube,razvodi, svodjenje ljubavi na kategoriju seksualnosti itd. Prostim recima, postoje osobe koje dozivljavaju neverovatno seksualno uzbudjenje i neku "punocu ljubavi" kad ih neko dobro natambura i "izgazi". Covek je jako velika tajna,pa neke stvari mozemo samo da pretpostavljamo...al o5,ako ima neko ko se mozda temeljnije bavi ovom tematikom, neka kaze koju pametnu

молим те да не мешаш убудуће теологију и психологију ... то ти је као да медицином решаваш математички проблем.

јес да ће човек да се помогне причешћивањем, ал у таквим случајевима не сме да изостане ни реч коју даје психологија.

Подели на овим сајтовима

Да, истина је да насиље рађа насиље. Вербално, физичко, какво год.

iz toga sad mogu da zakljucim da je zena npr. vrsila nasilje nad muskarcem (verbalno recimo) i onda je on reagovao nasiljem, ali na sebi svojstven nacin.

U sustini, odnosi medju ljudima generalno, a pogotovo izmedju muskarca i zene su veoma kompleksni,tajnoviti, tako da ovo sve ide u neku pricu bez kraja i smisla.

A generalno ima agresije u osgovorima..tako da ne znam ni sto citam temu i punim se negativnim emocijama.

Подели на овим сајтовима

Tako nesto :D.

Екстра.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Бог те драги, испадох психопата....

претерујеш и за то, ја барем не мислим да си сајко, ал не мислим ни да је лупетање, па и физичко, здраво.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338410363' post='649019]

лакше ти јер знаш да мушкарац узвраћа а и где је граница између приче и насиља, поготово што смо васпитани да не узвраћамо женама песницама.

рецимо, ја немам проблем да узвратим жени ако крене на мене, из неког разлога, физички. ако оће такву еманципацију, добије је из момента - одма је вежем и седнем на њу и чекам да се умори и олади :D

Joj kako si me nasmejao .smeha. .smeha. .smeha.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338410626' post='649023]

молим те да не мешаш убудуће теологију и психологију ... то ти је као да медицином решаваш математички проблем.

јес да ће човек да се помогне причешћивањем, ал у таквим случајевима не сме да изостане ни реч коју даје психологија.

Pa dobro, mudro ti zboris,al nisi mi rekao gde sam pogresio?

Ima ljudi koji ne nose brkove, nema ljudi koji nemaju dugove

Подели на овим сајтовима

iz toga sad mogu da zakljucim da je zena npr. vrsila nasilje nad muskarcem (verbalno recimo) i onda je on reagovao nasiljem, ali na sebi svojstven nacin.

U sustini, odnosi medju ljudima generalno, a pogotovo izmedju muskarca i zene su veoma kompleksni,tajnoviti, tako da ovo sve ide u neku pricu bez kraja i smisla.

A generalno ima agresije u osgovorima..tako da ne znam ni sto citam temu i punim se negativnim emocijama.

Што, па видиш да овде пишу добри момци, ака папучари. Добра већина се изјаснила изричито против физичког насиља по било коју цену.

Подели на овим сајтовима

Joj kako si me nasmejao .smeha. .smeha. .smeha.

па не, него ћу да се бијем са слабијим :D

још ако крене да хистерише или лупета, ладно би је снимио да је уцењујем кад се олади :D

једном сам снимио једну бившу кад је пијана и резигнирана нешто лупетала, плакали смо од смејања кад сам јој пуштао и кад крене да уображава како она супер закључује о неким стварима :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1338411016' post='649037]

па не, него ћу да се бијем са слабијим :D

још ако крене да хистерише или лупета, ладно би је снимио да је уцењујем кад се олади :D

једном сам снимио једну бившу кад је пијана и резигнирана нешто лупетала, плакали смо од смејања кад сам јој пуштао и кад крене да уображава како она супер закључује о неким стварима :D

.smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha.

Подели на овим сајтовима

пази, једно је узвратити и виком на нечије вербално насиље, ал кад крене у физички обрачун онда није оправдано који год да је пол у питању. ту рачунам и истополне насилне обрачуне.

једноставно, не може се разум уливати батинама, понајмање каналисати јер насиље служи само за вршење притиска и наметање јер победника мора да има такав обрачун. а насиље што даље иде, све гори крај има - смрт.

а патологија је у сваком случају кад ти неког изазиваш или малтретираш не би ли произвео физичку реакцију и то се лечи, али не батинама. пракса "смиривања" батинама само доводи до тога да неко огугла на једну дозу и повећава је јер наслађивање адреналином постаје начин живота, све чешће.

не постоји безвезе израз адреналин џанки: навијачи силеџије су ти један од најочигледнијих примера таквих патологија - кад крене да ти прича о утакмици а њему зенице ко тацне, крв му проструји кроз тело, падне у транс и не зауставља се лако. ко на амфетаминима да је, ко наркоман на спиду или кокаину.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...