Благовесник Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Ko jos ne zeli da bude zavrljacena znojava majica nekog alfa muzjaka? Oglo i Auror . Pa i nije ti neki izbor. Salim se Mislim, samo su ti oni udarili LIKE THIS. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 to su gluposti, život nije sigurnost, jedino što je sigurno to je smrt, normalno je da kad si mlad tražiš izazove i što je veći (izazov) to je privlačniji, a kad (ako) ostariš tražiš neko mesto da prisloniš i ogriješ dupe... (nisam naravno čito sve stranice ove knjige koju ste napisali, ali sam siguran da je neko to već reko, samo da ponovim...) "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 to su gluposti Шта су глупости? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Oglo i Auror . Pa i nije ti neki izbor. Salim se Mislim, samo su ti oni udarili LIKE THIS. More, i ti se siroko osmehujes... Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Hmmm... i ja se široko osmehujem, ali zato što nemam ama baš ništa protiv dobrih momaka, a i Tata se smilovao pa prosledio jednog iihiihiih Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Jа сам добар момак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Послије када све то досади, негдје у 40-десетим, добри момци су мелем за душу. Само једно питање. Зашто би добар момак у 40-тим, пристао на лошу девојку у 40-тим? И предао јој пола имовине, плату, време и остало? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Ту је квака, у том периоду од почетних момената кад крене забављање, током проласка кроз рано младалачко доба, па неко средње па до ајмо рећи неке зрелости са 30 година, интересантинији су лоши момци. Послије када све то досади, негдје у 40-десетим, добри момци су мелем за душу. Ова расправа, зашто добри момци увијек извисе врти се око тог младалачког периода, када они стварно много извисе. Kaко да ја то нисам никад "извисио" а добар сам момак ? Гле чуда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Jа сам добар момак. Psssssssssssssst!!!!!!!! Ne govori to glasno!!!!!! Uramiće te i okačiti u nekom muzeju! 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Само једно питање. Зашто би добар момак у 40-тим, пристао на лошу девојку у 40-тим? И предао јој пола имовине, плату, време и остало? Ама бре није у томе поента. Само сам наводио примјер једне жене, као доказ да проблематика "вишења добрих момака" јесте реална, и да постоје жене које у млаћим годинама јуре за мало сировијим момцима и између избора доброг (читај несигурног), бирају мало сировије момке. Понових раније да ову тему не треба апсолутизовати тј није никакво правило да сваки добар момак извиси код сваке дјевојке, већ је поента да постоји доста прилика гдје млађи момци бивају испаљени, а касније виде ту исту девојку које је ушла у везу са неком сировином. Мислим да је већ речено на ову тему све. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Kaко да ја то нисам никад "извисио" а добар сам момак ? Гле чуда. "добар момак" је сленг у овој дискусиј. Значи "несигуран, и попустљив у свему, нема свој став, сваку иницијативу препушта жени". Према томе биће да ниси добар у том смислу. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 да, не би било лоше да се нови на теми подсете почетног текста клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Мислим да сам то прочитао код св отаца,а који кажу ,да ће добри момци који извисе, у Царству небеском бити са најбољим и најлепшим цурама... 4chsmu1 п.с. свака сличност са исламским схватањем раја је случајна... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 4, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Ама бре није у томе поента. Само сам наводио примјер једне жене, као доказ да проблематика "вишења добрих момака" јесте реална, и да постоје жене које у млаћим годинама јуре за мало сировијим момцима и између избора доброг (читај несигурног, Понових раније да ову тему не треба апсолутизовати тј није никакво правило да сваки добар момак извиси код сваке дјевојке, већ је поента да постоји доста прилика гдје млађи момци бивају испаљени, а касније виде ту исту девојку које је ушла у везу са неком сировином. Мислим да је већ речено на ову тему све. A neeeeeeee, ovo je neicrpna tema ! Samo jedno je jasno uočljivo: Dobri momci se izjednačuju sa dosadnima, a 'loši' sa uzbudljivima. Zar dobri momci ne mogu biti uzbudljivi i zanimljivi?! Hmmm... Jesu ove žene- pa sram nas bilo! greengrin C c c Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 He, imam transgeneracijske primere u porodici cura koje su izabrale "loše" momke, pa sam nekako alergična na nepouzdane, prevrtljive i emocionalno nezrele i nedostupne tipove... Ne znam samo zašto treba da budeš u 40-im da se opametiš? Enivejz, moj momak bi spadao u te "dobre" momke, a nije ni nemuževan. ni dosadan. E sad, meni. NEkoj curi bi možda bio nezanimljiv, ali šta sad, meni je lepo. Ništa seksipilnije od voljenog koji ode do pijace i dovuče 20kg stvari Miriam R. ميريام је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука