Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Au! Blago tebi Medo :)! Ih, vidi koliko ljubitelja ovih stihova na jednom mestu! :) Divno heaven

заиста, благо мени што сам просјак а неко ме воли и чини да се осећам као цар ;)

Подели на овим сајтовима

Јесењин,Лела,Данка @

Нећу сад да улазим у неку полемику,јер се не капирамо,само кратко.

Знате како,цијеним да вас троје немате више од двадесетак и кусур година,што ће рећи мало искуства,плус сте у вери,па тако и посматрате ствари,што је у принципу добро,ма одлично...

Чика Зоске је хтео рећи да ваше теоретско излагање лепо звучи,али је мало другачије у пракси... dada

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

уосталом, коме треба све на длану нешто да се пружи или све тако пружа - па не треба ни да очекује да ће то неко ценити, пре ће пробати вивисекцију или тако нешто :D

аман, па облачимо се, мисли су нам скривене - све се натенане открива, то је на неки начин пола задовољства, и труда, грађења везе ;)

замислите кад бисмо сви ишли голи по улици и испаљивали све што нам падне на памет :D

Подели на овим сајтовима

п.с. са Медом и његовим кланом не разговарам,да се зна за убудуће,мада је ово истина што рече,знају добри момци да се прилепе за погрешне девојке,али то не бира памет него срце... (ау,мора да сам пролупао,кад сам почео цитирати Балашевића) ^-^

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

слободно читај, нико те не тера да коментаришеш, нити ће то мене спречити да коментаришем твоје писање ;)

ко зна, можда нешто и научиш, о велики и искусни мудрацу :D

сем тога, памет је ту да каже срцу да не будали, поготово ако нешто не пије воду.

треба бити неразуман па срљати на вивисекцију ...

Подели на овим сајтовима

• Гости

п.с. са Медом и његовим кланом не разговарам,да се зна за убудуће,мада је ово истина што рече,знају добри момци да се прилепе за погрешне девојке,али то не бира памет него срце... (ау,мора да сам пролупао,кад сам почео цитирати Балашевића) ^-^

Ček sad sam zbunjena .mislise. :D. Prvo hvala na lepim rečima. Drugo, nisam mislila ništa loše, a i čika Zoske ;) moram ti reć' da moje fizičke godinice su imale pratnju jako meni bliskih ljudi koji ih imaju više no ja tako da znam kako to u praksi izgleda kasnije i to iz prve ruke :). I super što se čika Zoske (gotov si- od sad ima uvek ovako da te zovem ;)) ogradio, jer zaista ne treba generalizovati, ima nas raznih. Ali moraš priznati da smo mi uglavnom krivi za loše procene i da ljudi znaju biti privučeni baš onim za šta su često svesni da nije dobro (kao npr tvoj komentar o iskrenom prilazu devojci za koju znaš da voli da se folira i 'igra').

E da! :D Ovo oko zbunjenosti! :) Medin klan, pa koliko ja nam to je baš dobro zezanje, jer eto u neku ruku i mene bi mogao da svrstaš u taj klan :D! Jel to znači da nećeš više da pričaš sa mnom?

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1352070869' post='739349]

види се да ниси ни погледао почетни пост, иначе би ти било јасно што је наслов такав ;)

Нопе, погледао сам, прочитао... И, ево, један део поста:

"Изучавајући ову силну проблематику, или боље речено патологију мушко-женских односа, некако смо дошли до закључка да је плодно балканско тле препуно примера како се у ствари у вези ТРЕБА поставити. Блебетања о томе да желе да буду поштоване, цењене и схваћене, управо су само то – блебетања. Оног тренутка када је испоштујете, „исцените“ и схватите, она ће по „дефолту“ потражити неког новог, следећег који ће морати да научи да је цени, поштује и разуме. Погађате шта ће бити са њим..

Ако бисмо мало здраворазумски размислили, као највећи планетарни љубавници наводе се мушкарци махом латино порекла – Италијани, Шпанци, Кубанци, цела Јужна Америка + Французи (који спадају ко зна где). И шта су њихове универзалне одлике – хоштаплери и прељубници ватрене крви чијим венама тече чиста страст. Ок, неретко и 2 до 5 промила неке жестине, али ко смо ми да судимо..

Ипак, они су оно за чим чезну све жене, али дефинитивно нису оно што захтевају од мушкарца са којим су. Право питање није зашто је то тако, већ да ли оне уопште захтевају да мушкарци буду осећајне душице, односно шоње, папучари и све остало.. Одговор је НЕ. У питању је грешка која нам је иначе позната као феномен ПРИНЦА НА БЕЛОМ КОЊУ. То је оно о чему жене сањају и надају се да ће на једног таквог наићи. Проблем је у томе што жене везу доживљавају као дресуру. У почетку све су задовољне тиме ко смо и шта смо – мушкарац са великим М. Међутим, како недеље и месеци одмичу, дресура лагано започиње. Што васпитно-едукативна шиба јаче и чешће удара по нашим леђима, у жељи да спознамо нашу драгу као личност равноправну и пуноправну, то оно наше М постаје све мање. Јасно, временом смо научили да јој на фијук те шибе уделимо комплимент, измасирамо уморна стопала, направимо топлу мирисну купку, али оно на шта она није рачунала је да је дресура за последицу имала да смо отишли у сасвим другу крајност – из апсолутне доминације у потпуну потчињеност. А то није слика њеног ПРИНЦА.. У том тренутку она ће изговорити оно чувено – не знам шта се десило, мислим да више нисам заљубљена у тебе.. Наравно да ниси, па ни сам не бих могао бити заљубљен у ово што си од мене створила, гуско глупа."

Дакле да почнем од наслова: Ја нисам рекао да ми није јасно зашто је наслов такав, прочитај поново мој пост. Рекао сам да наслов није добар (на пример помиње се реч "увек") и да уопште то што пише не може да важи увек и свуда.

Копирани део текста... не знам да ли је то што пише глупо или некако... нетачно? Болдоваћу да буде јасније... Значи особа која је писала текст познаје све жене па може да суди да је њихов укус такав да воле Францује, Шпанце, Кубанце...и да жуде за хоштаплерима у којима тече врела крв прељубника? Даље, лик сматра да жене везу доживљавају као дресуру? Хм... питам се да он то не прича из свог искуства и ако је тако морао би да напише: "Ово је моје искуство са, рецимо, 100 жена, за остале не знам." Другим речима, у вези неко неког дресира и онда тај неко постане нешто у шта овај други није више заљубљен? Интересантно... Заљубљен? Да си прочитао мој пост, схватио би да сам ја причао управо о томе...

Иначе, не слажем се са текстом... Превише је плитак и неодређен и мислим да говори о оним малим фаћкалицама, женама које ни саме не знају шта хоће...

П.С: Колико времена треба да би се истражила патологија мушко-женских односа и да се све то стрпа у исти кош и каже: "Е!, ово је правило и овако треба!"...?

Подели на овим сајтовима

ау брате, па није то научни текст па да га тако сецираш :D

превише си га озбиљно и буквално схватио, далеко је једноставнији од тога и са одличном поентом ;)

Подели на овим сајтовима

Јесењин,Лела,Данка @

Нећу сад да улазим у неку полемику,јер се не капирамо,само кратко.

Знате како,цијеним да вас троје немате више од двадесетак и кусур година,што ће рећи мало искуства,плус сте у вери,па тако и посматрате ствари,што је у принципу добро,ма одлично...

Чика Зоске је хтео рећи да ваше теоретско излагање лепо звучи,али је мало другачије у пракси... dada

Зосима... или чика Зоске, само кратко: колико год ти ценио, не познајемо се : ) Мислим да је било кратко и јасно... :D Сагласан сам са тим да теоретски звучи лепо и да је у пракси другачије... И да се човек мора понекад (можда и често) прилагодити ситуацији, али сам бира...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1352074333' post='739390]

ау брате, па није то научни текст па да га тако сецираш :D

превише си га озбиљно и буквално схватио, далеко је једноставнији од тога и са одличном поентом ;)

Мож' да бидне... Не буквално, али озбиљно да. Далеко је ово од одличне поенте... Али, ајд'.... :D

Подели на овим сајтовима

Мож' да бидне... Не буквално, али озбиљно да. Далеко је ово од одличне поенте... Али, ајд'.... :D

онда је остала скривена од тебе ... ко зна зашто је то добро :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...